- 28 Haziran 2016
- 3.426
- 2.543
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.921
Cnm benm ilk kimyasal gebelkti ya o dusuk degerde bile gosterdi yarm saat sonra. Yani eger olmasa bes saat gecsede cikmaz. Gecen ay yaptm.bi tane koydm.kenara dolastm geldm hala bembeyazdiKizlar sabah test yaptim demistim ya simdi eve geldim cizgi var ay heyecan yaptim ya 5 dkdan sonra cikan cizgi guvenilir diyorlar benim saatler gecti ama simdiye kadar 10 tane test yaptiysam hic biri saatlerde gecse boyle olmamisti off umutlanmakta istiyorum ama bir yandan da korkuyorum fotoda cikarsa aticam guzel isik yok evde gun isiginda ceketim olmadi bakarsiniz yorum yaparsinizGazel2110 @kutuphanekedisi @YESIMBOZ M melekler-engelchen H hasretsinan65 @ismetbeyinbiricikhanimi
Ovu testi de yapsana kirmizi mi heyecanlandm ha:)Boyle sonradan hayalet cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen var mi acaba guvenmelimiyim bunu merak ediyorum
Kontrast yaptim canimDevamini okumadm cnm heyecndan titredm gorebilir miym testi
Canim bugun cok sivi aldim olmadi sabah 11de yaparimOvu testi de yapsana kirmizi mi heyecanlandm ha:)
Hayalet çizgi var gibi
Bu kadar erken cizgi cikiyosa var benceeeeeeeKizlar sabah test yaptim demistim ya simdi eve geldim cizgi var ay heyecan yaptim ya 5 dkdan sonra cikan cizgi guvenilir diyorlar benim saatler gecti ama simdiye kadar 10 tane test yaptiysam hic biri saatlerde gecse boyle olmamisti off umutlanmakta istiyorum ama bir yandan da korkuyorum fotoda cikarsa aticam guzel isik yok evde gun isiginda ceketim olmadi bakarsiniz yorum yaparsinizGazel2110 @kutuphanekedisi @YESIMBOZ M melekler-engelchen H hasretsinan65 @ismetbeyinbiricikhanimi
Canim bugun cok sivi aldim olmadi sabah 11de yaparim
Hadi hayırlısı bata kaç gün var seninKizlar sabah test yaptim demistim ya simdi eve geldim cizgi var ay heyecan yaptim ya 5 dkdan sonra cikan cizgi guvenilir diyorlar benim saatler gecti ama simdiye kadar 10 tane test yaptiysam hic biri saatlerde gecse boyle olmamisti off umutlanmakta istiyorum ama bir yandan da korkuyorum fotoda cikarsa aticam guzel isik yok evde gun isiginda ceketim olmadi bakarsiniz yorum yaparsinizGazel2110 @kutuphanekedisi @YESIMBOZ M melekler-engelchen H hasretsinan65 @ismetbeyinbiricikhanimi
Var bence eminim bak görürsün bu ay hayırlı bi ayy
Hayalet bende gördüm..bak bende adet günü yaptım sabah tek çizgi var şimdi baktım hala tek....olabilir mi acep sende birşeyler .
Bu kadar erken cizgi cikiyosa var benceeeeeeeay hadi insallah ya :))
Hayirli olsn cnm ins yarin netleşir iyice
Hadi hayırlısı bata kaç gün var senin
Aaa heyecan yaptim simdi :) bi kac gun bekle bi test daha yap ya da erken gebelik testi alBoyle sonradan hayalet cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen var mi acaba guvenmelimiyim bunu merak ediyorum
Bu ay sana dua etmistim hatta sende oyle deme ikimizin de olsun demistin dilek kapim acikmis valla cok sevindim :)Aaa heyecan yaptim simdi :) bi kac gun bekle bi test daha yap ya da erken gebelik testi al
Hayalet bende gördüm..bak bende adet günü yaptım sabah tek çizgi var şimdi baktım hala tek....olabilir mi acep sende birşeyler .
Aaa heyecan yaptim simdi :) bi kac gun bekle bi test daha yap ya da erken gebelik testi al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?