EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Cidden 2-3 tane alsaydin emin olmak icin :)
Çok sevindim ne kadar güzel bir tablo maşallah devamı sağlıkla gelsin. Ya merak ettiğimden bir şey soracağım eğer varsa bir ovulasyon testi yapar mısın ne çıkacak bakalım
Sagol canim darısı basiniza:)
Ben şu anda tatildeyim ve yanima sadece 1 tane gebelik testi almıştım. Cumartesi günü donecegim, o zaman yapip atabilirim istersen :)

Cnm benm esim eczanede calisiyor bi tane en ucuz testlerden vardi onunla ilk ogrendm. Sonra ovula ve clear blue ile tescilledm:) saolsn beni test manyagi yapti. Ama ilk ogrendgm test su intentte 30 tanesi 20 lira olanlardandi
Sağolasın CANIMM.içime su serptin...
Bi deniyelim....
morordek canım adet olayım gitmeden stoklucam beleş testlerden.

Tamam canim :)

Canim yaaa
Ben senden umutluyum zaten artik tedaviye de basladin. Insallah olumlu sonuc alirsin en kisa surede. Hayirla ve saglikla gelsin bebisler

inşallah canım benim inşallah.
hamilelerin duası kabul olurmuş dualarında sakın beni unutma.

Çok teşekkür ederim canım sizede nasip olsun insallah ennkisa zamanda. Pers tekrar kan vereceğim inşallah değerim artar dualarınızi bekliyorum
Hayırlısıyla ikiye katlar ve saglikli hamilelik gecirirsin canim darusi başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…