- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.701
Yaaa hayir ama aglama anne adayisin sende anne adaylari da aglamaz cocugumuz olsun diye her seyi yapiyoruz ve elbet bir gun olacak onlar agladiginda kaldirmak bizim gorevimiz onlarla aglamak degil guclu olalim ki dünyaya guclu dimdik evlatlar getirelimağlattın beni
gelde bana anlat işte sen onuYaaa hayir ama aglama anne adayisin sende anne adaylari da aglamaz cocugumuz olsun diye her seyi yapiyoruz ve elbet bir gun olacak onlar agladiginda kaldirmak bizim gorevimiz onlarla aglamak degil guclu olalim ki dünyaya guclu dimdik evlatlar getirelim
Insallah guzel haberlerin belirtisidir canim inan cok isterim hepinizden guzel haberler almayivalla sizler belirti yazdıkça ben heves ediyorum bugün regl oldum heralde diye kalktım o kadar kasık ve bel ağrım vardı yatağa yapışmışım ağrıdandedim erken olucam galiba eylül 8 i beklemicek
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah hadi şimdi kan vermeye koş :))
Ya ben şu an yazliktayim annemin yanında en yakin saglik ocagi var o da kapalidir. Ozel hastane coook uzakOha bu ne masallh kipkrmizi:) benm adete 4 gun kala boyleydi degerm 308 cikti sennde o civarlardadr. Ozel hastaneye gidip kan versene canm her yer kapalidr simdi :)
Evet ya hep oyle ummustum zaten zafer bayraminda zaferimizi kutlariz insallah diye. Oyle de oldu cok şükür :)Canım yaa çok sevindim çifte zafer bayramı oldu ne güzel :) maşallah darısı bizlere..
Yaaa nasil bir cesaret verdin anlatamam :) zaten konusmaya basladim bile, kendimi aşırı şapşik hissediyorum amaBirak simdi korkuyu falan agla hopla zipla mecazen hopla zipla :) bebisle konus muhabbet edecek biri var artik korkmak neymis annesin sen anneler korkmaz :)
Ammmmmmmaaan Allahimmmmm :) canim yaaa nasil sevindim anlatamammmKizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
Neden aldim cunku icinde iyot var. Benim tiroidlerimde noodul var ve doktorum tuzu falan iyotlu kullanman gerekiyor demisti. Huseyin hoca hamilelere bundan veriyor. Hamileleik oncesi de. O gerek yok dedi ama iceyim dedim.neden folio aldın canım?
ya görür görmez kocaman bir ohaaaa dedim maşallah nar gibi kızarmış 2. çizgiay nasıl sevindim canım anlatamam ya hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al bebişini
ben iyot olduğu için almamıştım da ondan sordum canım ya zaten tuzdan alıyorsan gerek yok bence keşke inofolik alsaydın. bana da doktorum yazmıştı hemde hipertroidi olduğumu bildiği halde ben tuzu kesemediğim için almadımNeden aldim cunku icinde iyot var. Benim tiroidlerimde noodul var ve doktorum tuzu falan iyotlu kullanman gerekiyor demisti. Huseyin hoca hamilelere bundan veriyor. Hamileleik oncesi de. O gerek yok dedi ama iceyim dedim.
Yaaaa valla sizden de guzel haberler almayi o kadar istiyorum kiiiiiAmmmmmmmaaan Allahimmmmm :) canim yaaa nasil sevindim anlatamammmsaglikla mutlululkla kucagina al canim insallah :) kopkoyu iki cizgii :) darisi bize olsun hayirli zamanda :)
Ayy ne kadar güzel çıkmış testin masallah allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Benim de silik cizgi çıkıyor yarın Bat günüm demekki benim ki kimyasalKizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
Ne alaka ya demekki gec dollenmis silik de olsa gebelikdr cnm ya.Ayy ne kadar güzel çıkmış testin masallah allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Benim de silik cizgi çıkıyor yarın Bat günüm demekki benim ki kimyasal
Tesekkur ederim canimAyy ne kadar güzel çıkmış testin masallah allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Benim de silik cizgi çıkıyor yarın Bat günüm demekki benim ki kimyasal
Amin canim insallah Allah sizlere de saglikli bir sekilde nasip etsin :)morordek canım cok sevindim tebrik ederim
Allah sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı da nasip eder inşallah
4 ay öncede böyle olmuştu canım o yüzden sevinemiyorum bugün kan vermek istiyorum aslında en azından değeri goreyim bi diye özel hastanelerin acili acikmidir kiNe alaka ya demekki gec dollenmis silik de olsa gebelikdr cnm ya.
4 ay öncede böyle olmuştu canım o yüzden sevinemiyorum bugün kan vermek istiyorum aslında en azından değeri goreyim bi diye özel hastanelerin acili acikmidir kiNe alaka ya demekki gec dollenmis silik de olsa gebelikdr cnm ya.
Hayirli olsun cnm cok sevindim saglikla dogsun insallah..Kizlar kan testi yaptmstm sonucu aldm bi seklde 308 cikti hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsn insallh@kutuphanekedisi M melekler-engelchen
Ayy maşallah cok belirgin..Kizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
Ayy ne kadar güzel çıkmış testin masallah allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Benim de silik cizgi çıkıyor yarın Bat günüm demekki benim ki kimyasal
Canim sana da hayirli olsun insallah..4 ay öncede böyle olmuştu canım o yüzden sevinemiyorum bugün kan vermek istiyorum aslında en azından değeri goreyim bi diye özel hastanelerin acili acikmidir ki
İnşallah o günlerde gelir canım ansızın geliveriyorlar sadece zamanları varcanım öyle düşünme dünde yazdım geç döllenmedir belki dur bakalım kan ver değerini öğren katlanıp katlanmadığını gör ay ben 2. çizgiyi hayalette olsa görmek için her şeyimi verebilirim en azından hamile kalabiliyorum diyeceğim onu bilmemek inan daha zor
Tesekkur ederim canim. Amin insallah sizler de guzel haberlerle gelin :)Ayy maşallah cok belirgin..Insallah saglikla kucaklarsin bebegini cnm.. darisi basimiza insallah
Kizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?