- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #1.641
Dualarim seninle canim,insallah en kisa surede ise yarar ve nur topu gibi bi bebiton olur :)kızlar şimdi doktordan çıktım bugünden itibaren iğnelere başladık. dua edin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarim seninle canim,insallah en kisa surede ise yarar ve nur topu gibi bi bebiton olur :)kızlar şimdi doktordan çıktım bugünden itibaren iğnelere başladık. dua edin.
Vallahi bravo, tebrik ettim sukunetini. Ben olsam aninda kan vermistim yarin ya da carsamba sabah tekrar kan vermistim :) Rica ederiim, insallah harika haberler alir seviniriz hep beraber :)İnşallah öyledir sabahtan beri kurup düşünmekten başım inanılmaz ağrıyor. Daha önce kimyasal yaşadığım için korkuyorum Cars ya randvu aldim inşallah hayırlı haberler veririm cevabın için çok teşekkür ederim canım :)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKizlar kan testi yaptmstm sonucu aldm bi seklde 308 cikti hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsn insallh @kutuphanekedisi M melekler-engelchen
Canim hayirli olsun saglikla al kucagina da bebisini :)Kizlar kan testi yaptmstm sonucu aldm bi seklde 308 cikti hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsn insallh @kutuphanekedisi M melekler-engelchen
Kizlar kan testi yaptmstm sonucu aldm bi seklde 308 cikti hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsn insallh @kutuphanekedisi M melekler-engelchen
maşallah tatlım 1 eylüldü dimi adetin erken döllenme galiba baya yüksek çıkmış sağlıkla hayırlısıyla al kucağına miniğini evet şimdi belirtilerini ve yaptıklarını alabilirizKizlar kan testi yaptmstm sonucu aldm bi seklde 308 cikti hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsn insallh @kutuphanekedisi M melekler-engelchen
canım adet kanamasının 2. günü başlanılacak diye okumuştum ben 12 gün süreyle sabah ve akşam bir yemek kaşığı yiyeceksin iş yerine götürmene gerek yok yaniKizlaaarr faydali diye corek otu tarcin ve bal karisimina basliyorum buguun :) Umarim unutmam. Is yerine cekmeceme mi biraksam acaba diyorum sabah gelince yerim bi kasik.
Dualarim seninle canim,insallah en kisa surede ise yarar ve nur topu gibi bi bebiton olur :)
Cnm bu ay adetimn birimnn 7. Gunu sofan kurune basladim. 11 gun uyguladm adetmn bittigi gun folidace folik asite basladm hala kullaniyrm. Ovu testleryle yumrtlamayi tuttdm sonrasnda hic ilski olmadi zaten. Iliskiden iki gun sonra karnmda siddetli bi agri oldu sogan kist yapti sandm cok korktm demek bebek yerlesiomus. En belirgn belirti geceleri uykusuzluk. Hic rahat uyuyamafm hep uyaniodm. Dewamli odrar gecede iki defa uykudan uyaniodm. Bel agrisi. Bugn dahi dewam eden hergn karn agrisi. Goguslerm agrio son bi hafta belkide daha fazla. Akintm sari hala dewam edio. Ama nerden anladn desen son 11 gundr yaptgm ovu testleri kipkirmizi hatta t c den daha kirmizi ordqn anladm zaten.iste bu deger beni tereddut ettrdi daha adetime 2_3 gun war yuksek geldi. Acaba adet bitimnde iliski mi oldu diyecm ama clear blue ile test yaptm.2_3 hafta ciktimaşallah tatlım 1 eylüldü dimi adetin erken döllenme galiba baya yüksek çıkmış sağlıkla hayırlısıyla al kucağına miniğini evet şimdi belirtilerini ve yaptıklarını alabiliriz
süper gözünüz aydınKizlar kan testi yaptmstm sonucu aldm bi seklde 308 cikti hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsn insallh @kutuphanekedisi M melekler-engelchen
kız beni anlatıyon sankibenim sadece sarı akıntım yok uykusuzlukta var bugün yazmıştım göğüs ağrısı falan bugün sızı şeklinde kasık ağrısı ilişki esnasında oluyordu benim ağrı ilişkiden sonra oldu mu hatırlamıyorum ay heyecanlandım ya bende folidoce kullanıyorum 3 aydır eve gidince 1 tane ovu testim var yapsam mı acabaolsun canım değer yüksekliği daha iyi değil mi ya bir daha test yaptırcan mı? yoksa direk 2 hafta falan bekleyip doktora mı gitcen keseyi görmek içinCnm bu ay adetimn birimnn 7. Gunu sofan kurune basladim. 11 gun uyguladm adetmn bittigi gun folidace folik asite basladm hala kullaniyrm. Ovu testleryle yumrtlamayi tuttdm sonrasnda hic ilski olmadi zaten. Iliskiden iki gun sonra karnmda siddetli bi agri oldu sogan kist yapti sandm cok korktm demek bebek yerlesiomus. En belirgn belirti geceleri uykusuzluk. Hic rahat uyuyamafm hep uyaniodm. Dewamli odrar gecede iki defa uykudan uyaniodm. Bel agrisi. Bugn dahi dewam eden hergn karn agrisi. Goguslerm agrio son bi hafta belkide daha fazla. Akintm sari hala dewam edio. Ama nerden anladn desen son 11 gundr yaptgm ovu testleri kipkirmizi hatta t c den daha kirmizi ordqn anladm zaten.iste bu deger beni tereddut ettrdi daha adetime 2_3 gun war yuksek geldi. Acaba adet bitimnde iliski mi oldu diyecm ama clear blue ile test yaptm.2_3 hafta cikti
Teskkur ederm cnm Allah herkese nasip etsin listeye ekle istersensüper gözünüz aydın
Yaparm cnm bi daha sonra bo randevu alirm. Idrarin da sık olursa iyi:) ben gecede iki uc kalkiodm tutamiodm cok kotu ya:)kız beni anlatıyon sankibenim sadece sarı akıntım yok uykusuzlukta var bugün yazmıştım göğüs ağrısı falan bugün sızı şeklinde kasık ağrısı ilişki esnasında oluyordu benim ağrı ilişkiden sonra oldu mu hatırlamıyorum ay heyecanlandım ya bende folidoce kullanıyorum 3 aydır eve gidince 1 tane ovu testim var yapsam mı acabaolsun canım değer yüksekliği daha iyi değil mi ya bir daha test yaptırcan mı? yoksa direk 2 hafta falan bekleyip doktora mı gitcen keseyi görmek için
normalde de çok sık çıktığım için tuvalete onun ayrımını yapamıyorum canım ya normalde uykuya da düşkünüm kafamı koydum mu uyurum derler ya hamilelik belirtisi uykuya düşkünlük onuda anlamam dedim ama sende de uykusuzluk olmuş 2 gecedir bende de var sabah yazmamış olsam senden etkilendim sancam ama sabah yazdım belirtilerimiama benim daha 10 gün var bakalım akıntım vs olcak mı şimdide var ama beyaz damla şeklinde geliyor gerçi herkeste aynı olcak diye şart yok amaYaparm cnm bi daha sonra bo randevu alirm. Idrarin da sık olursa iyi:) ben gecede iki uc kalkiodm tutamiodm cok kotu ya:)
Benim ilk akntm.beyazdi sonrada sari oldu cnm. Belim agrio bi haftadr belirgn olark ama karn agrm son bikac gundr cok oldu.hep agrionormalde de çok sık çıktığım için tuvalete onun ayrımını yapamıyorum canım ya normalde uykuya da düşkünüm kafamı koydum mu uyurum derler ya hamilelik belirtisi uykuya düşkünlük onuda anlamam dedim ama sende de uykusuzluk olmuş 2 gecedir bende de var sabah yazmamış olsam senden etkilendim sancam ama sabah yazdım belirtilerimiama benim daha 10 gün var bakalım akıntım vs olcak mı şimdide var ama beyaz damla şeklinde geliyor gerçi herkeste aynı olcak diye şart yok ama
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
@Masal_ayaz 1 Eylül
@Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)
@titiz gelin 3 Eylül
@ayavuz18 3 Eylül
@asi45melek 3 Eylül (ovulasyon testi)
@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
Y YESIMBOZ 5 Eylül
@intherain 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
@rebelliousxx 6 Eylül
@Beklemek_zor 7 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
@i006 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@hiranur3419 14 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
@nannen1 15 Eylül
@tdsozlem 16 Eylül
@amelia2 17 Eylül
@yagmur0790 18 Eylül
@xDerinMavix 18 Eylül
@beren20 18 Eylül
Kuzugiller 19 Eylül
@kubito 19 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
@Tutuy 20 Eylül
@ayllllliiiin35 22 Eylül
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
Madem şart. Dene belki bunda tutar. Belli olmazKızlar bugün doktora gittim. İkinci kez aşılama yapılacak. Umudum yok ama tüp bebekte devlet katkısı için iki aşılama şartmış