- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.601
Gunaydin :) Hepimizin dengesi alt ust oldu arkadas bu nasil iskızlar günaydın
sabah göğüslerim tavan yapmış uyandımama çenemin altında sivilce çıkmış sivilce bende regl belirtisi daha çok var ama yağlı bir şey de yemedim hafta sonunda ümitler git gide azalıyor bu ayda olmadı galiba zaten hiçbir şey hissetmiyorum bel ve kasık ağrım hiç olmadı pazar günü o kadar iş yaptım pazara gittim kışlık hazırlıklar yaptım saatlerce ayakta durdum birde uyku hali yerine uykusuzluk peyda oldu ki ben kafamı yastığı koyar koymaz uyuyan insanım 2 gündür uykusuzluk çekiyorum
Sagol canim cevabin icin. 1 yil bekleyemiyorum cunku esim ocakta yurt disina gidecek. 7 ay olmayacak malesef (saglikla donsun de sknti degil :) ) neyse iste biz de o gitmeden ne gerekiyosa yapalim dedik. Onumuzdeki ay sanirim cektirecegim rahim filmi, tabi bu ay bebis yoksa. Bir klasik yontem, bir de C kollu cihazla cekilen rahim filmi varmis, arastirdim biraz. Cevat hoca C kollu ile cekiyor (yeni yontem),ve anestezisiz. Ben ankara da yasiyorum. O yuzden yeni yontemle rahim filmi ceken doktor arastiriyorum canim. Anesteziye falan gerek kalmadan cekilsin bitsin. Cok sagol canim tekrar :)Ben gecen yil cektirdim ve hic de dedikleri kadar zorlanmadim. Cok kisa surdu ve hissettigim tek sey adet sancisinin biraz daha yogunuydu. Gerci doktorum cok iyiydi sanirim o yuzden zorlanmadim. Eger istanbuldaysan Dr. Cevat Bayrak'i kesinlikle tavsiye ederim. Ama bence 1 yiliniz dolsun derim ben de.
aynen canım hemde ne alt üst oldu anlatamam cumartesi kardeşlerimle yemek yedim gezecektik kasık ağrısından ölüyordum pazar günü evde hiç oturmadım ama gram sancı çekmedim ne iş anlamadım vallaGunaydin :) Hepimizin dengesi alt ust oldu arkadas bu nasil is
Valla 5 gun kaldi benm regle. Ne belirti, ne gelen, ne giden var. 5 gun kala az da olsa biseyler olurdu herhalde. Dun gittim ped aldim :)Gunaydin :) Hepimizin dengesi alt ust oldu arkadas bu nasil is
Benim BAT yarın ama şu ana kadar regl belirtisi dışında hicbir sey yok :) bi yandan diyorum olmadi galiba ama bi yandan da okuduklarim hep regl belirtisi ile ayni seyler, o yuzden kırmızıları gormeden umidi kesme diyorum kendime :) yarin dananin kuyrugu kopacak :)Valla 5 gun kaldi benm regle. Ne belirti, ne gelen, ne giden var. 5 gun kala az da olsa biseyler olurdu herhalde. Dun gittim ped aldim :)
Hadi hayirliisi olsun canim benim :) benim de icimde umit yok mu, var tabi ki :) ama hic belirti yok ya.. ben de boyle bi cesidim demek kiBenim BAT yarın ama şu ana kadar regl belirtisi dışında hicbir sey yok :) bi yandan diyorum olmadi galiba ama bi yandan da okuduklarim hep regl belirtisi ile ayni seyler, o yuzden kırmızıları gormeden umidi kesme diyorum kendime :) yarin dananin kuyrugu kopacak :)
Hepimiz aynı durumdayız bence. Belirti arayinca umutsuzluğa kapılıyorum çünkü yokHadi hayirliisi olsun canim benim :) benim de icimde umit yok mu, var tabi ki :) ama hic belirti yok ya.. ben de boyle bi cesidim demek ki
erkende çıkmadıysa ve normal gebelikte silik çıktıys geç döllenme olabilir. kan testi ver sonra 2 günde bir tekrarla kimyasal olması için regl olman lazım kanaman var mı?Günaydın kızlar. Regle 2 gün var test yaptım ilk 5 dakikada cok silik ikinci çıktı. 6 gun kala erken gebelik negatif ti. Şimdi sorum şu olacak iki gün kala baya belirgin çıkması gerekmez miydi kimyasal gebelik mi acaba önceden yaşadığım için sevinemiyorm o zamanda böyle çıkmıştı
Insallah canim ya artik sabrim kalmadi valla :)
Günaydın kızlar. Regle 2 gün var test yaptım ilk 5 dakikada cok silik ikinci çıktı. 6 gun kala erken gebelik negatif ti. Şimdi sorum şu olacak iki gün kala baya belirgin çıkması gerekmez miydi kimyasal gebelik mi acaba önceden yaşadığım için sevinemiyorm o zamanda böyle çıkmıştı
Benim BAT yarın ama şu ana kadar regl belirtisi dışında hicbir sey yok :) bi yandan diyorum olmadi galiba ama bi yandan da okuduklarim hep regl belirtisi ile ayni seyler, o yuzden kırmızıları gormeden umidi kesme diyorum kendime :) yarin dananin kuyrugu kopacak :)
Canim gec dollenme olmus olabilir erken gebelik testleri bazen adet gunu bile hamileyken gostermeyebiliyoGünaydın kızlar. Regle 2 gün var test yaptım ilk 5 dakikada cok silik ikinci çıktı. 6 gun kala erken gebelik negatif ti. Şimdi sorum şu olacak iki gün kala baya belirgin çıkması gerekmez miydi kimyasal gebelik mi acaba önceden yaşadığım için sevinemiyorm o zamanda böyle çıkmıştı
Evet maalesefinşallah regl olmazsın zaten gebelik belirtisi = regl belirtisi ayırt edemediğimizden kafayı yiyoruz ya
Yok henüz kanamam ama adet gününe de 2 gün var. Kimyasal olduğumda 1 hafta geçirmişti kanamam bilemiyorum işte yine öyle olacak diye çok korkuyorumerkende çıkmadıysa ve normal gebelikte silik çıktıys geç döllenme olabilir. kan testi ver sonra 2 günde bir tekrarla kimyasal olması için regl olman lazım kanaman var mı?
belirtin var mı canım? bel ağrısı mide bulantısı falan bence korkma içini ferah tut olumlu düşün kan ver bakalım değerin nasılYok henüz kanamam ama adet gününe de 2 gün var. Kimyasal olduğumda 1 hafta geçirmişti kanamam bilemiyorum işte yine öyle olacak diye çok korkuyorum
bence yap canım varsa illaki çıkarEvet maalesef
Yarin sabah mi yapsam testi yoksa bir gun daha beklesem mi acaba
hayalet çizgi var ama göz yanılmasına da benziyor aylar önce geri çekilmeyle korunurken benimde böyle çıkmıştı hatta baya sevinmiştim ama kan vermeden hastalanmıştım. inşallah senin bebeğin seninledirBöyle kızlar test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?