EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kurbanlık ordegimm benimm
İlaclar tesir etti biraz...eskiden ev dagiliyor die kiziyordum su iki gun ne ev dagildi nede kizdim..yawrum iyi olda ev dagilsin dedimm..saglik elden gidince anliyor insan..test almadim almasammi acaba.
Ben yillar once bi kitapta okumustum: "dagınıklıgın oldugu yerde yaşanmışlık vardir" diye, cok hosuma gitmisti. Bosver dagılsın :)
Ben buraya gelirken ped depoladim ne olur ne olmaz. Evdeki testlerden de sadece birini aldim. Insan umut ediyor iste
Sen de tedbirli çık gene de ama insallah gormezsin kırmızıları

ya benim evi görseniz ne yaşanmış burda dersiniz bomba patlamış gibiydi sabah kalktığımda eşim saolsun pek bir dağınık erken yatmıştım ev topluydu sabah bir kalktım her yer her yerde

@zepkin merhabalar cok gecmis olsun bende 7+5 te kurtaj olmustum. Hcg bazi bunyelerde 40 gune kadar tamamen atilamayabiliyomus. Henuz daha cok yeni o yuzden maximum 40 gun bekleyip doktorunuza kontrole gidin. Kurtaj sonrasi da 10-15 gun snra kontrole cagirmasi gerekiyor zaten son durum nedir diye. Her ihtimale karsi dikkat edin tabii ama 40 gune kadar uzayabiliyor regl olmaniz. Benim dongum bozulmamisti 29.gunde olmustum.

Bebegim sana sevgili Demet Akalindan "tecrube" sarkisini armagan ediyorum yere yorganlar morganlar neler biliyosun ahaha :))

yaa misafir dediğimde bekar tek bir kişi ama hiç evde bir başkası varken olmadı ondan tedirgin oldum ama bana da yere yorgan sermek mantıklı geldi hem daha sert olur altıma yastıkta koyarım. banyo da dediğin gibi biz de eşimle farklı zamanda yaparız artık diye konuştuk

hahahah sabah sabah beni sesli güldürdün çok alemsin çooookkkk

ben kardeşimle yaşıyorum ben napayım mecbur yapıyoruz artık sessiz sedasız olmayı öğrendik hiç bir şey olmaz sen değerlendirmen günleri es geçme değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…