- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.461
Ben yillar once bi kitapta okumustum: "dagınıklıgın oldugu yerde yaşanmışlık vardir" diye, cok hosuma gitmisti. Bosver dagılsın :)Kurbanlık ordegimm benimm
İlaclar tesir etti biraz...eskiden ev dagiliyor die kiziyordum su iki gun ne ev dagildi nede kizdim..yawrum iyi olda ev dagilsin dedimm..saglik elden gidince anliyor insan..test almadim almasammi acaba.
ya benim evi görseniz ne yaşanmış burda dersiniz bomba patlamış gibiydi sabah kalktığımdaBen yillar once bi kitapta okumustum: "dagınıklıgın oldugu yerde yaşanmışlık vardir" diye, cok hosuma gitmisti. Bosver dagılsın :)
Ben buraya gelirken ped depoladim ne olur ne olmaz. Evdeki testlerden de sadece birini aldim. Insan umut ediyor iste
Sen de tedbirli çık gene de ama insallah gormezsin kırmızıları
Bebegim sana sevgili Demet Akalindan "tecrube" sarkisini armagan ediyorumSen mümkün oldukça değerlendirmeye bak canim misafiri yatak odandan ve banyodan uzağa yatir. Esinle farklı zaman diliminde yikan.genelde misafirlerde pek çakal oluyor.sabah yuzune bakip pis siritis hmmmmm aksam yaptiniz yapcanizi dermis gibi...yokmuş gibi davran.olmadi yorgani yere serin ses yapmaz
Sen mümkün oldukça değerlendirmeye bak canim misafiri yatak odandan ve banyodan uzağa yatir. Esinle farklı zaman diliminde yikan.genelde misafirlerde pek çakal oluyor.sabah yuzune bakip pis siritis hmmmmm aksam yaptiniz yapcanizi dermis gibi...yokmuş gibi davran.olmadi yorgani yere serin ses yapmaz
Olsun canim. Kilitli odaniz olsa sessizce olur. Boşa gitmemiş olur
Sen mümkün oldukça değerlendirmeye bak canim misafiri yatak odandan ve banyodan uzağa yatir. Esinle farklı zaman diliminde yikan.genelde misafirlerde pek çakal oluyor.sabah yuzune bakip pis siritis hmmmmm aksam yaptiniz yapcanizi dermis gibi...yokmuş gibi davran.olmadi yorgani yere serin ses yapmaz
Hayırlı olsun tedavin.
Sagolasinizz canlarimmm.....bi yarin hallerine bakacagim öyle yola cikariz baktim daha iylesmediler.izni evde geciriz onlardan önemli değil...
ben kardeşimle yaşıyorum ben napayım mecbur yapıyoruz artık sessiz sedasız olmayı öğrendikyaa misafir dediğimde bekar tek bir kişi ama hiç evde bir başkası varken olmadı ondan tedirgin oldum ama bana da yere yorgan sermek mantıklı geldi hem daha sert olur altıma yastıkta koyarım. banyo da dediğin gibi biz de eşimle farklı zamanda yaparız artık diye konuştuk
ben kardeşimle yaşıyorum ben napayım mecbur yapıyoruz artık sessiz sedasız olmayı öğrendikhiç bir şey olmaz sen değerlendirmen günleri es geçme değerlendirin
hahahah sabah sabah beni sesli güldürdün çok alemsin çooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?