• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Arkadaşlar aranıza yeni kırlıkte olduk.atıldım merhabalar? yani bu siteyı inceleme şansım olmadı başlık nasıl acılıyor tam bilmiyorum ama şuan cevrım ıcı olan arkadaşlar belki bana yardım ederler. ben 7 bucuk haftalıkken kurtaj oldum. :( sonra kanamam olmadı doktorda cınsel ılışkı ıle alakalı bılgılendırme yapmadı ve bebek ck ıstedıgım ıcın esımle 3. ve 4. gunu bırlıkte olduk. sımdı kurtajın 16. gunu gıttım test aldım cıft cızgı cıktı cok net bır sekılde. sızce hamıle kaldım mı yoksa beta hcg dusmedı bu yuzden mı yardım eder mısınız?

Kızlar dün de bugün de ilişkiden 3 saat sonra yumurta akı kıvamında uzayan akıntı geldi biri bana akıl versin ne oluyor :KK43:
Canim icinden cikan akinti sandigin sey sperm olmasin iliskiden sonra yazmissin iliskiden sonra ben de akinti gibi leke gorurum ic camasirimda ya da tuvalet kagidi da hatta sabahina hala cikar icimden

Arkadaşlar aranıza yeni kırlıkte olduk.atıldım merhabalar? yani bu siteyı inceleme şansım olmadı başlık nasıl acılıyor tam bilmiyorum ama şuan cevrım ıcı olan arkadaşlar belki bana yardım ederler. ben 7 bucuk haftalıkken kurtaj oldum. :KK43: sonra kanamam olmadı doktorda cınsel ılışkı ıle alakalı bılgılendırme yapmadı ve bebek ck ıstedıgım ıcın esımle 3. ve 4. gunu bırlıkte olduk. sımdı kurtajın 16. gunu gıttım test aldım cıft cızgı cıktı cok net bır sekılde. sızce hamıle kaldım mı yoksa beta hcg dusmedı bu yuzden mı yardım eder mısınız?
Aaa çok ilginç bir durum. Yardımcı olamayacağım canım ama enfeksiyon riskine karşı bilgilendirme yapmaları gerekirdi

Arkadaşlar aranıza yeni kırlıkte olduk.atıldım merhabalar? yani bu siteyı inceleme şansım olmadı başlık nasıl acılıyor tam bilmiyorum ama şuan cevrım ıcı olan arkadaşlar belki bana yardım ederler. ben 7 bucuk haftalıkken kurtaj oldum. :KK43: sonra kanamam olmadı doktorda cınsel ılışkı ıle alakalı bılgılendırme yapmadı ve bebek ck ıstedıgım ıcın esımle 3. ve 4. gunu bırlıkte olduk. sımdı kurtajın 16. gunu gıttım test aldım cıft cızgı cıktı cok net bır sekılde. sızce hamıle kaldım mı yoksa beta hcg dusmedı bu yuzden mı yardım eder mısınız?
Canim beta dusmemis olabilir daha en az 15 gun ilisli yasak aslinda rahim enfeksiyonu olmamasi icin kurtaj sonrasi kanaman olmamis daha kalintilari atamamissin kurtaj sonrasi 14. 15. Gun falan oluyo yumurtlama diye biliyorum daha once kurtaj olmus biri olarak sen bi doktora git istersen

yanı kanamam pembe renklı olmuştu doktora gıttım alttan baktı hersey cok ıyı sıkıntı yok dedı. sonra baska bır doktoru aradım beta 15 gun ıcerısınde duser dedı. o yuzden kafam karıstı

yanı kanamam pembe renklı olmuştu doktora gıttım alttan baktı hersey cok ıyı sıkıntı yok dedı. sonra baska bır doktoru aradım beta 15 gun ıcerısınde duser dedı. o yuzden kafam karıstı
Anladim canim zaten genellikle ilk adet cok yogun geciyo bence beta dusmemis kan testiyle takip et

Keske buraya gelmen gerekmeseydi anneli bi yere gitseydin ama hayırlısı artik :) iki bebisle insallah haziran annelerine gidersin :) en yakin ihtimal o oluyo :)

canımm inşallah siz benim gibi tüp e kalmazsınız en yakın zamanda oluverir sizi üzmeden bekletmeden dolar kucağınız AMİN :dua: iyi dileğin için teşekkür ederim :KK19: bende ekim de sizlerle bekleyeceğim inşallah oldu mu olmadı mı diye ama ondan önce sizin hayırlı haberlerinizi alırım inşallah :dua:

Büyük ihtimalle HCG düşmedi.kan testiyle sifirlandigini takip ettinmi?

Back