- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.441
İyi aksamlar canlarrr nasilsinz.yoğun bir gündü yorucuydu...bugün yola cikacaktik ama cikamadik .kizimda ,esimde rahatsizlandi .....evdeyiz istirahat te.....
morordek kiz sira sende direk sende hemdeeee...hadi senden bekliyor.p.tesi bi test
Deme öyleİyi aksamlar canlarrr nasilsinz.yoğun bir gündü yorucuydu...bugün yola cikacaktik ama cikamadik .kizimda ,esimde rahatsizlandi .....evdeyiz istirahat te.....
morordek kiz sira sende direk sende hemdeeee...hadi senden bekliyor.p.tesi bi test
Geçmiş olsun. Ihlamur kaynat. Ilininca bal karıştır ver icsinlerİyi aksamlar canlarrr nasilsinz.yoğun bir gündü yorucuydu...bugün yola cikacaktik ama cikamadik .kizimda ,esimde rahatsizlandi .....evdeyiz istirahat te.....
Hayiiiiirİyi aksamlar canlarrr nasilsinz.yoğun bir gündü yorucuydu...bugün yola cikacaktik ama cikamadik .kizimda ,esimde rahatsizlandi .....evdeyiz istirahat te.....
Deme öylemorordek için. Kendisini kurbanlık koyun gibi hissediyormus. Ay ben yine koptum bu söze
Geçmiş olsun. Ihlamur kaynat. Ilininca bal karıştır ver icsinler
Kurbanlık ordegimm benimmHayiiiiir
Yanimda sadece 1 tane test var. Onu da BAT gunune sakliyorum tabi kirmizilari görmezsem
Bu arada gecmis olsun canim
Iyice kafayi sıyırdım çünkü
Gecmis olsun Eminem Allah şifa versin kızına da eşine deİyi aksamlar canlarrr nasilsinz.yoğun bir gündü yorucuydu...bugün yola cikacaktik ama cikamadik .kizimda ,esimde rahatsizlandi .....evdeyiz istirahat te.....
Hayiiiiir
Yanimda sadece 1 tane test var. Onu da BAT gunune sakliyorum tabi kirmizilari görmezsem
Bu arada gecmis olsun canim
Iyice kafayi sıyırdım çünkü
Kurbanlık ordegimm benimm
İlaclar tesir etti biraz...eskiden ev dagiliyor die kiziyordum su iki gun ne ev dagildi nede kizdim..yawrum iyi olda ev dagilsin dedimm..saglik elden gidince anliyor insan..test almadim almasammi acaba.
Hayırlı olsun tedavin.M melekler-engelchen bugün doktora gidecektim gittim.
senin dediğin gibi klomen verdi yarın adetimin 5. günü başlayacağım kullanmaya.
5 eylül e de randevu verdi 2 adette çatlatma iğnesi istedi sanırım onları yapacak.
bu arada ultrasonla karından baktı herhangi folikül gözlenmedi dedi
hormon sonuçların da normal dedi. (ben pko olduğumu düşünsemde)
smear sonucun da normal dedi.
Gecmis olsun Eminem Allah şifa versin kızına da eşine de
Sagolasinizz canlarimmm.....bi yarin hallerine bakacagim öyle yola cikariz baktim daha iylesmediler.izni evde geciriz onlardan önemli değil...
Hormon sonuçların normalse kafana takıp sıkma kendini.M melekler-engelchen bugün doktora gidecektim gittim.
5 eylül e de randevu verdi 2 adette çatlatma iğnesi istedi sanırım onları yapacak.
Catlama ignesi yapılması iyi olacak. Aksi taktirde catlamasa igne yapilmasa klomen kist yapar. Mutlaka yaptirM melekler-engelchen bugün doktora gidecektim gittim.
Hormon sonuçların normalse kafana takıp sıkma kendini.
Catlama ignesi yapılması iyi olacak. Aksi taktirde catlamasa igne yapilmasa klomen kist yapar. Mutlaka yaptir
Olsun canim. Kilitli odaniz olsa sessizce olur. Boşa gitmemiş oluröyle yapiciiiğim artık ne yapayım ama yatılı misafirim olacak o yüzden üzülüyorum klomen boşa gitmese bari inşallah değerlendirecek fırsat buluruz
Ben stokladim bile. Ne olur ne olmazBen testten filan vazgectimm ped stoklasam daha iyi olacak, belimm fena agriyor haa akti haa akacak hissi var..
Sen mümkün oldukça değerlendirmeye bak canim misafiri yatak odandan ve banyodan uzağa yatir. Esinle farklı zaman diliminde yikan.genelde misafirlerde pek çakal oluyor.sabah yuzune bakip pis siritis hmmmmm aksam yaptiniz yapcanizi dermis gibi...yokmuş gibi davran.olmadi yorgani yere serin ses yapmazöyle yapiciiiğim artık ne yapayım ama yatılı misafirim olacak o yüzden üzülüyorum klomen boşa gitmese bari inşallah değerlendirecek fırsat buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?