• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

kızlar ben akıntıyı gördüm nihayet ve sol tarafım baya ağrımaya başladı batar girip çıkıyor sanki ya ben bu ay umutlanmak istiyorum üstüme düşen her şeyi yaptım Rabbim ne olursun nasip et :dua::dua:

batdaşmışız canım bende 7 si 8 i arası olmam inşallah :dua: akıntı bende de var ama hiç ağrım sızım yok :( göğsüme elliyorum arada ağrıyo mu diye :) elimizden gelen herşeyi yaptık Allah yardımcımız gazamız mübarek olsun :KK5:

çok gecmiş olsun
teşekkürler kızlar...
Canim caresine bakilir uzulme. Cok gecmis olsun. Lh'in yuksek cikmasi icin bir sey dedi mi? Neden hep testlerde cizgi koyuymus?
onu hiç sormadım yarayı duyunca canım sıkıldı. reglin 3. günü hormon testi yaparız dedi.

Cok gecmis olsun. Erkenden farkedilmesi iyi olmus bildigim kadariyla rahimde yara gebeliklerde sorun yaratabiliyormus.
gebelikle ilgili bir şey demedi. korunmadığım için gebelik riskim olabilir diye ilaçları vermedi. antibiyotik falan bir şeyler verecekmiş. saydı ama hepsi aklımda kalmadı.

ee tatlım sen ne kadar oldu ki doğum yapalı? ozamandan beri mi duruyormuş yoksa sonradan mı olmuş. çok geçmiş olsun tedavini aksatma bak herşeyde vardır bir hayır geçen ay bebeğin senle olsaydı belki başka bir şey çıkacaktı sana zararı olacaktı bilemeyiz her sey Allahtan

2014 nisanda doğum yaptım. demek o zamandan beri vardı. tampon yapar mı dedim. yapmaz doğum esnasında olmuştur dedi. başka bir doktora da gitmeyi düşünüyorum. smear testi yaptırdım kaç kere kontrole gittim kimse yara var demedi. anlamadım ben bu işi.

Geçmiş olsun canım Rabbim tez zaman da şifa versin :KK43:

amin sağolasın canım.

batdaşmışız canım bende 7 si 8 i arası olmam inşallah :dua: akıntı bende de var ama hiç ağrım sızım yok :KK43: göğsüme elliyorum arada ağrıyo mu diye :) elimizden gelen herşeyi yaptık Allah yardımcımız gazamız mübarek olsun :KK5:
benim göğüs sızım hiç geçmedi bu ay normalde adete 1 hafta kala başlar sürekli ağrıyorlar şişme yok ama kasık ağrımda bugün sabahtan beri var ama vücudumu dinlememeye çalışıyorum o nedenle dillendirmedim:KK48: ama kur olmam gereken zamanda akıntım gelince acaba dedimo_O

benim göğüs sızım hiç geçmedi bu ay normalde adete 1 hafta kala başlar sürekli ağrıyorlar şişme yok ama kasık ağrımda bugün sabahtan beri var ama vücudumu dinlememeye çalışıyorum o nedenle dillendirmedim:KK48: ama kur olmam gereken zamanda akıntım gelince acaba dedimo_O

hadi hayırlısı canım inşallah mutlu haberlerini alırız :KK200::KK200:
benim göğsüm pek ağrımaz sadece adete bi kaç gün kala çok gergin olurum ve bir gün boyunca başım çok şiddetli ağrır ne yapsam geçmez anca öyle tahmin ederim heralde :KK49:

teşekkürler kızlar...

onu hiç sormadım yarayı duyunca canım sıkıldı. reglin 3. günü hormon testi yaparız dedi.

gebelikle ilgili bir şey demedi. korunmadığım için gebelik riskim olabilir diye ilaçları vermedi. antibiyotik falan bir şeyler verecekmiş. saydı ama hepsi aklımda kalmadı.

2014 nisanda doğum yaptım. demek o zamandan beri vardı. tampon yapar mı dedim. yapmaz doğum esnasında olmuştur dedi. başka bir doktora da gitmeyi düşünüyorum. smear testi yaptırdım kaç kere kontrole gittim kimse yara var demedi. anlamadım ben bu işi.

amin sağolasın canım.
tamponu bende kullanıyorum ama 1 ya da 2 saatten fazla tutmam o nedenle hiç bir sorun yaşamadım. ama başka bir doktora daha git canım diğer doktorların bir şey söylememesi garip bence yeni olan bir şey sonuçta rahimde yarası olupta hiç doğum yapmamış bayanlarda oluyor

hadi hayırlısı canım inşallah mutlu haberlerini alırız :KK200::KK200:
benim göğsüm pek ağrımaz sadece adete bi kaç gün kala çok gergin olurum ve bir gün boyunca başım çok şiddetli ağrır ne yapsam geçmez anca öyle tahmin ederim heralde :KK49:
amin canım hep birlikte güzel haberleri alalım inşallah:KK36:

geçmiş olsun canım canım Allah acil şifalar versin
teşekkürler canım.

tamponu bende kullanıyorum ama 1 ya da 2 saatten fazla tutmam o nedenle hiç bir sorun yaşamadım. ama başka bir doktora daha git canım diğer doktorların bir şey söylememesi garip bence yeni olan bir şey sonuçta rahimde yarası olupta hiç doğum yapmamış bayanlarda oluyor

tekrar gideceğim. reglin üçüncü gününü bekliyorum. tampon enfeksiyon yaparmış ama bende enfeksiyon iltihap falan yokmuş. sadece yara dedi. yanındaki hemşire de gördü. kızın yüzünü gördüm dehşete kapılmış bir halde bakıyordu. o an göz göze geldik. kim bilir ne hale geldim doğumdan sonra. of offff moralim çok bozuk. çocuk falan ikinci planda kaldı. zaten 12. günden sonra ilişki de olmamıştı. regl olunca gideceğim hemen. :KK42:

Doktora gittim bugün. Rahimde yara var dedi. Normal doğum sonrasında oluyormuş. Yara için ilaç yazacak. Korunmadigim için regl başlayınca yazacakmis. Canım sıkıldı nerden çıktı bu yara şimdi..
Canim fitil veriyolar hemen geciyo hic takma kafana rahim yarasini enfeksiyon da yapiyo bu arada cok buyuk yara oldugunda yakiyolar kucukse fitille geciyo

Ben bugün yaptırdım düşük çıktı benim yumurtlamıyomuşum. 0.27 Çıktı. Normal aralığı 1 ile 15 arası olması gerekiyomuş :KK43:

Canım mesajını geç gördüm kusura bakma. Testi adetin kaçıncı günü yaptırmıştın? Yumurtlamamak nasıl oluyor hiç anlamıyorum ya? :( Bu konuda pek bilgim yok maalesef. Yani sadece bu aya mı mahsus bu durumun yoksa genel bir sorun var demek mi oluyor?

teşekkürler kızlar...

amin sağolasın canım.
Tampon kullanmak çok zararli. Asla kullanmayin

teşekkürler canım.

tekrar gideceğim. reglin üçüncü gününü bekliyorum. tampon enfeksiyon yaparmış ama bende enfeksiyon iltihap falan yokmuş. sadece yara dedi. yanındaki hemşire de gördü. kızın yüzünü gördüm dehşete kapılmış bir halde bakıyordu. o an göz göze geldik. kim bilir ne hale geldim doğumdan sonra. of offff moralim çok bozuk. çocuk falan ikinci planda kaldı. zaten 12. günden sonra ilişki de olmamıştı. regl olunca gideceğim hemen. :KK42:
Üzme kendini düzelir. Herşeyin çaresi var ölümden başka

Back