- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.381
Ay var ya inşallah hamilesindir kız inşallah Allahın izniyle tutunmustur miniğin gider gösterirsin o kadına sence yokmu dersin inşallah Rabbim o Dr un yüzünü kızartır seni ağlat Di ya inşallah seni güldürür Rabbim tez zamanda.....kızlar doktor progesteron kanı almadı 22 gün almam 21 de gelseydın dedıgebelik testi yapsınlar ama bence yok dedı alttan muayene etti adetin 2 günü gel dedi herzamanki gibi bıktım artık ya devlet hastanesı hiç ılgılenmıyor şuan sinirden ağlıyorum kanı öylesıne alıyorum dedı insanların üzüldüğünü önemsemiyorlar bu arada dünde kaynanamlar yüzünden kan vermeye gidemedim kendi gitti hanfendi eşimle kaynım bizim dükkanda çalışıyor kaynım kaynanamı götürücek diye eşimle gidemedik bugünde almadılar
Ay var ya inşallah hamilesindir kız inşallah Allahın izniyle tutunmustur miniğin gider gösterirsin o kadına sence yokmu dersin inşallah Rabbim o Dr un yüzünü kızartır seni ağlat Di ya inşallah seni güldürür Rabbim tez zamanda.....
Allahtan ümit kesilmez. RABBİM ŞU CUMANIN HURMETİNE HEPİMİZE SAĞLICAKLA HAYIRLA SALİH EVLATLAR NASİP ETSİNhiç umudum yok canım yaamin inşallah
valla manisada yakın gidicem en sonundaben geldim heyooo altıma işiyom ama altım ıslanmıyo ııııııı beyazın tiplemesi var dı ya psikopat altına işemeni istiyorum ama çamaşırın kuru kalsın
bir garip oblomov canım ayani durum bende de var bat 8 kaldı çok az ağrım var ama su gibi bişey var böyle anlamıyorum önceden yoğun kremsi akıntım olurdu bide goguslerim aşırı sis ve uçları acıyor bende Kırmızılar yakın gibi
Bizi toptan yatirsinlar bence. Sonumuz hic iyi degil
Amin inşallah. Sağlıklı ve hayırlısı inşallahAllahtan ümit kesilmez. RABBİM ŞU CUMANIN HURMETİNE HEPİMİZE SAĞLICAKLA HAYIRLA SALİH EVLATLAR NASİP ETSİN
belli olmaz canım akıntı göğüs ağrısı hem adet hem hamilelik belirtisi kırmızıları görene kadar umudu kaybetmek yokbenim göğüs ağrım hiç geçmedi şişte değil sadece ağrıyor dün alt kısmına dokunayım dedim canım yandı resmen sütyeni zor takıyorum daha 13 günüm var
Bende eğer sabirli olsam bat 1 2 gün geçince yapayım diyorum çünkü negatif görmek istemiyorun
Geçmiş olsunDoktora gittim bugün. Rahimde yara var dedi. Normal doğum sonrasında oluyormuş. Yara için ilaç yazacak. Korunmadigim için regl başlayınca yazacakmis. Canım sıkıldı nerden çıktı bu yara şimdi..
çok gecmiş olsunDoktora gittim bugün. Rahimde yara var dedi. Normal doğum sonrasında oluyormuş. Yara için ilaç yazacak. Korunmadigim için regl başlayınca yazacakmis. Canım sıkıldı nerden çıktı bu yara şimdi..
Canim caresine bakilir uzulme. Cok gecmis olsun. Lh'in yuksek cikmasi icin bir sey dedi mi? Neden hep testlerde cizgi koyuymus?Doktora gittim bugün. Rahimde yara var dedi. Normal doğum sonrasında oluyormuş. Yara için ilaç yazacak. Korunmadigim için regl başlayınca yazacakmis. Canım sıkıldı nerden çıktı bu yara şimdi..
Cok gecmis olsun. Erkenden farkedilmesi iyi olmus bildigim kadariyla rahimde yara gebeliklerde sorun yaratabiliyormus.Doktora gittim bugün. Rahimde yara var dedi. Normal doğum sonrasında oluyormuş. Yara için ilaç yazacak. Korunmadigim için regl başlayınca yazacakmis. Canım sıkıldı nerden çıktı bu yara şimdi..
ee tatlım sen ne kadar oldu ki doğum yapalı? ozamandan beri mi duruyormuş yoksa sonradan mı olmuş. çok geçmiş olsun tedavini aksatma bak herşeyde vardır bir hayır geçen ay bebeğin senle olsaydı belki başka bir şey çıkacaktı sana zararı olacaktı bilemeyiz her sey AllahtanDoktora gittim bugün. Rahimde yara var dedi. Normal doğum sonrasında oluyormuş. Yara için ilaç yazacak. Korunmadigim için regl başlayınca yazacakmis. Canım sıkıldı nerden çıktı bu yara şimdi..
Geçmiş olsun canım Rabbim tez zaman da şifa versinDoktora gittim bugün. Rahimde yara var dedi. Normal doğum sonrasında oluyormuş. Yara için ilaç yazacak. Korunmadigim için regl başlayınca yazacakmis. Canım sıkıldı nerden çıktı bu yara şimdi..
Canım bat 3 eylül muş belki geç dollenmedir kırmızılar gelmeden hemen ümidini kesmeyine hüsrannnnartık umidim kalmadı eşimde nasıp üzme kendini diyo ama gerçekten bıktım yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?