EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ay var ya inşallah hamilesindir kız inşallah Allahın izniyle tutunmustur miniğin gider gösterirsin o kadına sence yokmu dersin inşallah Rabbim o Dr un yüzünü kızartır seni ağlat Di ya inşallah seni güldürür Rabbim tez zamanda.....

hiç umudum yok canım ya amin inşallah

bir garip oblomov canım ayani durum bende de var bat 8 kaldı çok az ağrım var ama su gibi bişey var böyle anlamıyorum önceden yoğun kremsi akıntım olurdu bide goguslerim aşırı sis ve uçları acıyor bende Kırmızılar yakın gibi

belli olmaz canım akıntı göğüs ağrısı hem adet hem hamilelik belirtisi kırmızıları görene kadar umudu kaybetmek yok benim göğüs ağrım hiç geçmedi şişte değil sadece ağrıyor dün alt kısmına dokunayım dedim canım yandı resmen sütyeni zor takıyorum daha 13 günüm var

Doktora gittim bugün. Rahimde yara var dedi. Normal doğum sonrasında oluyormuş. Yara için ilaç yazacak. Korunmadigim için regl başlayınca yazacakmis. Canım sıkıldı nerden çıktı bu yara şimdi..

Doktora gittim bugün. Rahimde yara var dedi. Normal doğum sonrasında oluyormuş. Yara için ilaç yazacak. Korunmadigim için regl başlayınca yazacakmis. Canım sıkıldı nerden çıktı bu yara şimdi..
Canim caresine bakilir uzulme. Cok gecmis olsun. Lh'in yuksek cikmasi icin bir sey dedi mi? Neden hep testlerde cizgi koyuymus?

Cok gecmis olsun. Erkenden farkedilmesi iyi olmus bildigim kadariyla rahimde yara gebeliklerde sorun yaratabiliyormus.

ee tatlım sen ne kadar oldu ki doğum yapalı? ozamandan beri mi duruyormuş yoksa sonradan mı olmuş. çok geçmiş olsun tedavini aksatma bak herşeyde vardır bir hayır geçen ay bebeğin senle olsaydı belki başka bir şey çıkacaktı sana zararı olacaktı bilemeyiz her sey Allahtan

yine hüsrannnn artık umidim kalmadı eşimde nasıp üzme kendini diyo ama gerçekten bıktım yoruldum

Eklentiler

• Adsız.png
    200,2 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…