• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canim su gün bugün yapalim demeyin sartlanmis hissediyor insan kendini..sizinle birşey paylasacagim gecen aylarda zaten pek bisey olamadida bu ay fazlasıyla olurunaydi..ve eşimin söylediğini soyliyeyim size, cook rahat olduğumuz için bu kez önünde hic bi engel yoktu dedi nasil yani dedim yani önceki aylarda birlikteligimzde boşalma esnasinda sanki önüne birşey ket vurmuş gibi olmuş ama bu ayda hic öyle birşey hissetmedim hepsi çok rahat ulasti gibi dedi...yani kasmadigim için herhalde oda rahat etti..yani gündelik yasam gibi devam edin.
Benimkide stres yapmisti cok aceleciydi sanki bir an once olsa daha cabuk tutcak iste psikolojiyi etkiliyoz ya

Ben ve ovu testim yine karsinizdayiz. 17. Gün ve ovu testimin çılgınlığı... yarın doktora gidiyorum. Yumurtam catlamis mi soracağım hem de hormonlarima bir çare bulsun..

Eklentiler

• 20160825_123938.jpg
    20160825_123938.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar kafama takıldı konu dışı belki ama yorumlayan olursa çok sevinirim,

Kuzenim dün gece beni rüyasında görmüş beyaz bir yatağa yeşil bir elbise sermişim özenle düzeltiyomuşum, ben kapalıyım normalde sizce anlamı nedir tam bi yanıt bulamadım nette..

Bende önceki gün gelinlik gördüm 2 tane.. rüyalara mı çok takıldım bu ara bilmiyorum herşeyi bebeğe yoruyorum ya da öyle istiyorum..

Kızlar kafama takıldı konu dışı belki ama yorumlayan olursa çok sevinirim,

Kuzenim dün gece beni rüyasında görmüş beyaz bir yatağa yeşil bir elbise sermişim özenle düzeltiyomuşum, ben kapalıyım normalde sizce anlamı nedir tam bi yanıt bulamadım nette..

Bende önceki gün gelinlik gördüm 2 tane.. rüyalara mı çok takıldım bu ara bilmiyorum herşeyi bebeğe yoruyorum ya da öyle istiyorum..
Hayirlara vesile olsn canim.yeşil gormekk coook güzel.feraha işaret..gelinlik giymekte evli bi kadinin bebek haberi alması diodu.bende görmüştüm gelinlik giydiğini.

Valla kizlar bugun planlarim arasindaydi hic yanasmadim lafini bile etmedim dizi izlicem dedim mac var biraz bakayim dizinin ozeti bitince acarim dedi iyi ben biraz uzanayim dedim iceri gittim bir baktim arkamdan geldi sirti kasinmis neyse kasidim biraz isve biraz cilve hop oltaya geldi benim sazanim:KK70:kotu emellrime alet oldu adamcagiz ben alacagimi aldim dizi mi dusunurum artik:sampiyon: ama iste ovu gunu de ustuste olaydi iyiydi :KK67:@Emineeemm kiz 7 kere olmus ne coku:deli:Allah bereket versin gun asiri degil ama 2 gunde bir yine
Bakkkk sen kasimis mis kocayi.kaçan kovalanir diyorsun.:KK70::KK70:....halaa etkisinde esimm fazla kaqtrdi kendini..iki gun yollarda olcaz baskasinin evinde asla diom.aman dusuncene bak dio sonucta yazgunu terledik deriz yikaniriz dio:KK23: ,iki gunu gozunde buyutuyor..:oops:

Ay ozaman iyiymis ya :KK48:

Valla adet belirtilerinden farkli yazmiyo kimse kimisi sag kasigim pit pit atiyo diyo bizimkide atmaya basliyo kimi gogusum sisti diyo bizimkide sisiyo tamamen psikolojik vucudu dinlememek lazim tabi basarabilirsek:KK70::KK70:
Kizlar gunaydin. Bugun de sifir belirtiyle gune uyandim... ne agri, ne batma, ne akinti, ne goguste sisme... Hayir isin garibi kendimi dinleyince de hic bisey olmuyo :KK70: Resmen karnima biseyler batsin diye ugrasiyorum :KK70: 8 gun kaldi regle. Bu ne ya amaaann! Belirti olsa dert olmasa dert, her turlu dert.

Günaydın kizlarrr dun temizlik yapmistim benim evde cok esiyo usutmusum sanirim sabah kalktım nasil kasiklarim agriyo sonra basladim gulmeye simdi ovulasyon gecmis olsaydi kesin hamileyim hamile miyim kasiklarim agriyo ay dur goguslerim de mi sismis ne aaa canim yavrum gelmis mi diye triplere girerdim :) cocuk dusunmeden once sanki haftada bir regl oluyorum ya derdim simdi sanki 50 yilda bir regl oluyorum diyorum anne adaylari olarak cok tatliyiz :) icimde de kalmasin soyliyeyim Emineeemm Emineeemm ve Y YESIMBOZ her gun sizin cift cizgili testlerinizi gorecegimi dusunerek bakıyorum yapin da rahatlayayim :)

Ben ve ovu testim yine karsinizdayiz. 17. Gün ve ovu testimin çılgınlığı... yarın doktora gidiyorum. Yumurtam catlamis mi soracağım hem de hormonlarima bir çare bulsun..

canım gitmen şart oldu ya testler ciddi anlamda bozuk ya da senin lh hormonu tavan yaptı:KK64:

Bakkkk sen kasimis mis kocayi.kaçan kovalanir diyorsun.:KK70::KK70:....halaa etkisinde esimm fazla kaqtrdi kendini..iki gun yollarda olcaz baskasinin evinde asla diom.aman dusuncene bak dio sonucta yazgunu terledik deriz yikaniriz dio:KK23: ,iki gunu gozunde buyutuyor..:oops:

başkasının evinde hiç birlikte olmadık nasıl olur hiç bilmiyorum bir kere kayınvalidemde kalmıştık yeni evliydik ozaman olmuştu değişik yer heyecanı gibi:KK70:siz kime gidiyorsunuz annen kayınvaliden falansa yapabilirsiniz. aslında eşinde haklı terlediniz duşa girdiniz yani gariplik yok bu işte

Kizlar gunaydin. Bugun de sifir belirtiyle gune uyandim... ne agri, ne batma, ne akinti, ne goguste sisme... Hayir isin garibi kendimi dinleyince de hic bisey olmuyo :KK70: Resmen karnima biseyler batsin diye ugrasiyorum :KK70: 8 gun kaldi regle. Bu ne ya amaaann! Belirti olsa dert olmasa dert, her turlu dert.

8 gün daha çok var kiminde öğrendikten sonra bile belirti oluyor canım:KK66:

Günaydın kızlar 1 saat sonra randevum var progeston kanı vericem 22 güne kaldı ama sorun olmaz herhalde bata normalde 6 gün var ama pik e göre 5 gün var hcg kanımada baktırmak istesem bakarlarmı erkenmı derler bilemedim :(

Günaydın kızlar 1 saat sonra randevum var progeston kanı vericem 22 güne kaldı ama sorun olmaz herhalde bata normalde 6 gün var ama pik e göre 5 gün var hcg kanımada baktırmak istesem bakarlarmı erkenmı derler bilemedim :KK43:
Doktoruna bagli canim
Hcg kanda cikar 22. gunde ama benim doktorum bakmak istemedi :) eger israr edersen belki bakarlar hcg'ye de

Günaydın kızlar 1 saat sonra randevum var progeston kanı vericem 22 güne kaldı ama sorun olmaz herhalde bata normalde 6 gün var ama pik e göre 5 gün var hcg kanımada baktırmak istesem bakarlarmı erkenmı derler bilemedim :KK43:

çalışıyor musun canım eğer çalışıyorsan bir daha izin alamam vs dersen bakarlar ben çok işimi öyle hallediyorum:KK48:

Herkese gunaydin fistiks :) Annem bosuna dememis 'yapacak isin olursa canin sikilmaz' diye :D Dun baktim hiiicbir belirti yok(agri,batma,gaz,siskinlik) bende salonu ve mutfagi temizledim mis gibi oldu :) Vallahi yattigim yeri bile bilmiyorum en son esime su getirebilir misin dedim ictigimi dahi hatirlamiyorum o derece :D
Bir de hem kafam dagilir hemde psikolojik olarak iyi gelir diye su son zamanlarda meshur olan hama boncuklarina sardim. Esim dalga geciyo ben cimbizla dizsem onlari deliririm diye. Maksat kafa dagilsin yoksa psikologta alicam solugu su bitmeyen ruyalar yuzunden :)

Benim doktorum 10 gun kala bile bakmisti daha once doktora bagli canim antibiyotik baslamam lazim emin olayim falan diyebilirsin :)

Kızlar dün şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında yoğun bir akıntı geldi bugünde süt beyaz ı krem gibi geldi ben hiç bişey anlamadım dün yumurtladim mi ben şimdi ama 21.gün du geç olmadı mı? :KK35:

Kızlar dün şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında yoğun bir akıntı geldi bugünde süt beyaz ı krem gibi geldi ben hiç bişey anlamadım dün yumurtladim mi ben şimdi ama 21.gün du geç olmadı mı? :KK35:
Tatlim bende de bu ay yumurtlamadan 4-5 gun sonrasinda o uzayan akinti geldi kremsi akinti da vardi su an pek yok, afedersin sadece silince hafif farkedilcek kadar. Bende bi anlam veremedim acikcasi.

Tatlim bende de bu ay yumurtlamadan 4-5 gun sonrasinda o uzayan akinti geldi kremsi akinti da vardi su an pek yok, afedersin sadece silince hafif farkedilcek kadar. Bende bi anlam veremedim acikcasi.
bende dün kuruyum dedim ama sanki altıma kaçırmışım gibi akıntım oluyor ama tuvalete gidince iç çamaşırıma bir şey geçmemiş görüyorum anlamadım bu işi:KK64:akıyor ama ıslaklık yok:KK53:

Back