- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.121
Sen docente güven canim.hamilelik düşüncesiyle bütün vvücut sistemi alt ust oldu...ben korunurken o akintiyi hep gorurdum aaa tamam derdim.simdi is basa düştü acaba varmi varmi derken vvucudumda normal akinti olmadi düşün.fazla taktik bence her okudugumuzu kendimize uydurmaya calisiyoruz.ya ben gecen cumartesi doktora gittim ve yumurtan catlamış dedi bende ne akıntı ne ağrı ne sızı vardı. Her ay benim akıntım va agrım olduğundan yumurtladığımı düşünürdüm ben şu şeffaf umurta akı akıntı şuanda geliyor bu akıntı yumurtlama habercisi değil miydi? Doktorun yanlış görmüş olma ihtimali yoktur değil mikoskoca docent olmuş kadın valla doğrularım şaştı
İyiyim canimmm bat a son 8 gün .bel agrm var
Geccmedi sol kasikta batma hayirlisi diyelim.soğan kurune adetin 7. GGünü baslayip sabah aksam taze yapilarak oglen aksamda olabilir ilk sicakligi geçince AC karnina icceceksin.ortaboy soğan kalin kabuk soyulup agzi kapali 5 dk kaynatacaksn.15 gün icilecek .ama ben 10 günicebildim tadi iiyidi bana gore sknti yasamadim annemlere gittim orda yapmadim hayirdir bu ne derler DİE...bakalim ne olur biter bilmiyorum.sen nasilsinn bakalim kurudumu badilcannlar.
aynen aynen işte haklısın da işte her seye bir sebep arıyor insanSen docente güven canim.hamilelik düşüncesiyle bütün vvücut sistemi alt ust oldu...ben korunurken o akintiyi hep gorurdum aaa tamam derdim.simdi is basa düştü acaba varmi varmi derken vvucudumda normal akinti olmadi düşün.fazla taktik bence her okudugumuzu kendimize uydurmaya calisiyoruz.
Bence esine temel biyoloji egitimi vermelisinvalla dertlenseler iyi olcak her şey bize bakıyor 9 ay karnımızda taşıcaz sonra doğunca malum hep bizimle olacak bebek ama tek yapacakları düzenli ilişki onda da yardımcı olmuyorlar. hele benim adamın elimden çekeceği var eğer eylülde regl olursam. 2 sene yalvarttı her seferinde tek vuruşta hamile kalcan diyorduhatta ilk ay bir kere ilişki oldu regl den sonra yani hamilelikle uzaktan yakından alakası olmayan bir günde bir kaç gün sonra hamile misin diye sordu tam bir şapşik ya cahil herif
Vallahi nasil desem bilemedim ama insallah hamilesindir de Eylul grubuna katilamazsin :) :)Kızlaaar sabah test yapacağım ama hiçbir belirtim olmadığı için şimdiden katılayım ben aranıza
İnşallah canım. Ben bayağıdır girmiyorum. Sen kimyasal mı yaşadın?Vallahi nasil desem bilemedim ama insallah hamilesindir de Eylul grubuna katilamazsin :) :)
Ya tabi ki birakmayacagim ama topu artik adama atiyorum. O takip etsin kolaysa yumurtlama gunleriniUmarim oyledir yoksa benimde ciddi bi muayeneye ihtiyacim olacak
Kiz amma guldurdun yaa deme soyleBirakmak yok, sadece insan daha az umursamaz oluyo. Biz kadinlar ne yazik ki unutamiyoruz oyle. Insallah bu ay gelirse annesini bu dertten kurtarir yavrucak
Ahahah ya bunlarin hepsi boylevalla dertlenseler iyi olcak her şey bize bakıyor 9 ay karnımızda taşıcaz sonra doğunca malum hep bizimle olacak bebek ama tek yapacakları düzenli ilişki onda da yardımcı olmuyorlar. hele benim adamın elimden çekeceği var eğer eylülde regl olursam. 2 sene yalvarttı her seferinde tek vuruşta hamile kalcan diyorduhatta ilk ay bir kere ilişki oldu regl den sonra yani hamilelikle uzaktan yakından alakası olmayan bir günde bir kaç gün sonra hamile misin diye sordu tam bir şapşik ya cahil herif
Ay o ben miyim yoksaSimdi Esim geldi .nasilsin filan derken sadece takatim yok bi cop atmaya gittim bayilcak gibiydim titreyerek yurudum dedim.bi anda parladi var sende birşey iki ggündür dicem sana ama demedim yorgunlukla alakasi yok ,hemen test yap dedi...ben neee nee testi oldum ..evet yap testi oogrenelim dedi.daha bi hafta var cikmaz dedim.zor ikna ettim nie cikmayacakmis sonuçta rahme dustuyse hemen cikar dio.sonra dedim forumda bi aarkadaş Dr undan HCG iistemis daha bi hafta var belli olmaz DİE yapmams ....adete yakin zamani bekliyelim dedim...benden iyice şüphelenmeye bbasladi senin halin hal değil DİE.
Şuan bende oyleyimm.hele hafta sonu kalabalik ortamda napcagimi sastim.kendimi sıkmaktan bi hal olmuştum durduk yere kacip gidiyordum .ay bu soğanın etkileri anca mı çıkıyor nedir anlamadım gazwoman gibi geziyorum
Yok canim 7+5 te melegimin kalbi durdu. Ikinci ay bu ay.İnşallah canım. Ben bayağıdır girmiyorum. Sen kimyasal mı yaşadın?
Kiz bi kan var sende vallahi ben suphelendim :))Simdi Esim geldi .nasilsin filan derken sadece takatim yok bi cop atmaya gittim bayilcak gibiydim titreyerek yurudum dedim.bi anda parladi var sende birşey iki ggündür dicem sana ama demedim yorgunlukla alakasi yok ,hemen test yap dedi...ben neee nee testi oldum ..evet yap testi oogrenelim dedi.daha bi hafta var cikmaz dedim.zor ikna ettim nie cikmayacakmis sonuçta rahme dustuyse hemen cikar dio.sonra dedim forumda bi aarkadaş Dr undan HCG iistemis daha bi hafta var belli olmaz DİE yapmams ....adete yakin zamani bekliyelim dedim...benden iyice şüphelenmeye bbasladi senin halin hal değil DİE.
Kaydettim
Pkoluysan inofolik ic. Hormon değerleri düzeltmek icin Hayıt tableti cok faydalı.benim hormon sonuçlarımda Lh fsh dan büyük doktor bana pko yok dedi ama sonuçlar öyle demiyor gibi
eşimin spermiogram sonucu da bence biraz sıkıntılı ama doktora göre yine sorun yok
kafam allak bullak ne yapmalı ne etmeli bilmiyorum
Lh degerin fazla yüksek degil. Normali biraz geçmiş. Bu yüzden bazi doktorlar normal olarak değerlendirirsaol yeşimcim
suan maalesef bu doktora gitmek zorundayım.
yani eşimin sayısı gayet iyi ama hareket toplamda yüzde 32 olması gerekirken yüzde 23
ve morfoloji yüzde 4 olması gerekirken yüzde 2
benim hormon sonuçlarında da lh fsh tan büyük
canım çok sıkkın gerçekten lakin Allah büyük
Keçiboynuzu sayi artırıyor. Hiz için havuc yesin bol bol. Yada suyunu icsin. Yada vitamin b complex düzenli icsinsaol canım araştırıyorum bende eşim soğuk pres keçiboynuzu pekmezi almış ondan yiyor
bende soğan kürü mü yapsam ki diye düşünüyorum bakalım
araştırmalarım devam ediyor tabi bunlar vesile Allah ol derse olacak inşallah.
ay bu soğanın etkileri anca mı çıkıyor nedir anlamadım gazwoman gibi geziyorum
Yokkkk yook canim beklicem...adete kadar.Kiz bi kan var sende vallahi ben suphelendim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?