• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Tatildeyim canim bi girip bakayim dedim :)
Ay hicbir agrim sızım yok vallahi, yani belirti sıfır. Zaten belirti aramak istemiyorum ama boyle hicbir sey hissetmeyince de olmadi galiba diyorum :)
ohh iyi eglenceleer harika vallahi :) Bosver hic dusunme daha kolay gecer eminim. seni sectim pikachu,seni bekliyorum test icin :D

ohh iyi eglenceleer harika vallahi :) Bosver hic dusunme daha kolay gecer eminim. seni sectim pikachu,seni bekliyorum test icin :KK70:
düşünüyorum maalesef
Bu bir belirti mi diye soruyorum kendime yok cık bu da olmadi diye kendi kendime diyaloglar yaşıyorum :KK70:
Kendimi frenlemek adina yanima sadece 1 test aldim 30 ya da belki 31'inde yapacağım :) tabi o zamana kadar kırmızıları gormezsem

Yani acikcasi bildigim kadariyla onemli olan sayisi degil ileri hareketi. cunku dollenmesi icin sayi degil hareketliligi onemli. Dusunmekte haklisin eger bu sekildeyse. Eger doktor birsey onermediyse dogal gidalari bi arastir isterse baya okudum ben erkeklerin bazi karisimlar bazi gidalarla hareketliligi arttirabildigini.
Ama senin hormon sonucun konusunda bi fikrim yok ne yazik ki :KK43:

saol canım araştırıyorum bende eşim soğuk pres keçiboynuzu pekmezi almış ondan yiyor
bende soğan kürü mü yapsam ki diye düşünüyorum bakalım
araştırmalarım devam ediyor tabi bunlar vesile Allah ol derse olacak inşallah.

canım doktor anormallik olsaydı söylerdi yani ne kadar kötü bir doktor olabilir ki. bak sperm sayısı arttırmak için polen bal yediriyorlar eşlerine hız arttırmak içnde ilişki öncesi türk kahvesi ve kakao oranı en yüksek olan bitter çikolatadan istersen forumları araştır bence deneyimlilerin kullandıkları şeyleri denersen iyi sonuçlar alabilirsin

saol bir garip oblomov bir garip oblomov ımm araştırıyorum inşallah bakalım yaa kahve sevmiyor eşim pek ama kakao oranı yüksek deyince aklıma güzel bir ıslak kek yapmak geldi hem bende adetim şuan canım deli gibi tatlı istiyor :dondurma::kk77::hamarat:

Ay tabi canim
Benim adam cocuk yapalim cocuk yapalim diye tutturuyordu ben istemiyordum daha erken diye
Sonra tamam dedim yapalim is ciddiye binince adama bi haller oldu :KK70:

sanırım disiplinli ilişki işlerinde gelmedi ya da benimkine öyle oldu bilemiyorum adam canı isteyince yapmaya alışmış 3 senedir şimdi hadi gel diyince gelmiyo kaçıyo:KK70:

bir garip oblomov bir garip oblomov boşver gün aşırı da olur. Ben geçen ay üstüste hiç yapmadım hamile kaldım. Hangi gün ilişki oldu onu bile hatırlamıyorum. Bu ay bir kez üst üste oldu. Bakalım nolcak:işsiz: çok zorlama adamcağızı.

canım bu ay not almadım ama gün aşırıda değil heralde ya sabah takvime baktım da 2 günde bir oldu bakalım kısmet ya her şey bahane ne yazıldıysa onu yaşıcaz:KK51:

saol bir garip oblomov bir garip oblomov ımm araştırıyorum inşallah bakalım yaa kahve sevmiyor eşim pek ama kakao oranı yüksek deyince aklıma güzel bir ıslak kek yapmak geldi hem bende adetim şuan canım deli gibi tatlı istiyor :dondurma::kk77::hamarat:

bol bitter çikolatalı yap o zaman bir dilim isterim çayın yanına ohh miss:kk77::KK48:

düşünüyorum maalesef
Bu bir belirti mi diye soruyorum kendime yok cık bu da olmadi diye kendi kendime diyaloglar yaşıyorum :KK70:
Kendimi frenlemek adina yanima sadece 1 test aldim 30 ya da belki 31'inde yapacağım :) tabi o zamana kadar kırmızıları gormezsem
Sen bi de bana sor... ovulasyon yapiyorum ikinci cizgi baya belirgin cikiyo. Atesim 36.9 cikti bu sabah daha yataktan kalkmadan. Gunlerdir zaten batma ve agri var hamile degilsem kesin bu sapsik vucut benle dalga geciyo deyip salicam gidicek :)
hadi bakalim eylule mutlu mesut saglikli girelim insallah :)

sanırım disiplinli ilişki işlerinde gelmedi ya da benimkine öyle oldu bilemiyorum adam canı isteyince yapmaya alışmış 3 senedir şimdi hadi gel diyince gelmiyo kaçıyo:KK70:
Ya benimkinin bi de stresli zamanlarina geldi doktorasini artik bitirmek istiyor.
Ay hayirlisi olsun ben bu ay da kirmizilari gorursem sanirim tamamen bırakacağım ya. Cunku bu ay gittim hormon testlerimi yaptirdim, ovulasyon testi ile takip ettim. Hormonlarda bi sıkıntı yok cok sukur, artik biraz da adam dertlensin niye olmuyor diye :) bence ben yeterince dertlendim.

Sen bi de bana sor... ovulasyon yapiyorum ikinci cizgi baya belirgin cikiyo. Atesim 36.9 cikti bu sabah daha yataktan kalkmadan. Gunlerdir zaten batma ve agri var hamile degilsem kesin bu sapsik vucut benle dalga geciyo deyip salicam gidicek :)
hadi bakalim eylule mutlu mesut saglikli girelim insallah :)
Ya gordum ovulasyon testlerini ama bi bilgim olmadigindan yorum yapmadim :) umarim bebige işarettir valla cok guzel olur ama bi ustte de yazdim artik bu ay da olmazsa ben birakiyorum :D :KK31:

Ya gordum ovulasyon testlerini ama bi bilgim olmadigindan yorum yapmadim :) umarim bebige işarettir valla cok guzel olur ama bi ustte de yazdim artik bu ay da olmazsa ben birakiyorum :KK70: :KK31:
Umarim oyledir yoksa benimde ciddi bi muayeneye ihtiyacim olacak :D
Kiz amma guldurdun yaa deme soyle :D Birakmak yok, sadece insan daha az umursamaz oluyo. Biz kadinlar ne yazik ki unutamiyoruz oyle. Insallah bu ay gelirse annesini bu dertten kurtarir yavrucak :D

canım doktor anormallik olsaydı söylerdi yani ne kadar kötü bir doktor olabilir ki. bak sperm sayısı arttırmak için polen bal yediriyorlar eşlerine hız arttırmak içnde ilişki öncesi türk kahvesi ve kakao oranı en yüksek olan bitter çikolatadan istersen forumları araştır bence deneyimlilerin kullandıkları şeyleri denersen iyi sonuçlar alabilirsin
hız için ciğ badem de cok öneriliyor e vitamini sperm hareketliliğini destekliyor. benim eşim halen doktora gitmedi ama bende bu ay bunları yedirdim hep

Ya benimkinin bi de stresli zamanlarina geldi doktorasini artik bitirmek istiyor.
Ay hayirlisi olsun ben bu ay da kirmizilari gorursem sanirim tamamen bırakacağım ya. Cunku bu ay gittim hormon testlerimi yaptirdim, ovulasyon testi ile takip ettim. Hormonlarda bi sıkıntı yok cok sukur, artik biraz da adam dertlensin niye olmuyor diye :) bence ben yeterince dertlendim.
valla dertlenseler iyi olcak her şey bize bakıyor 9 ay karnımızda taşıcaz sonra doğunca malum hep bizimle olacak bebek ama tek yapacakları düzenli ilişki onda da yardımcı olmuyorlar. hele benim adamın elimden çekeceği var eğer eylülde regl olursam. 2 sene yalvarttı her seferinde tek vuruşta hamile kalcan diyordu:KK70: hatta ilk ay bir kere ilişki oldu regl den sonra yani hamilelikle uzaktan yakından alakası olmayan bir günde bir kaç gün sonra hamile misin diye sordu:KK70: tam bir şapşik ya cahil herif:sinirli:

@Emineeemm sen nasılsın ? soğan kürü nasıl gidiyor?
bende mi yapsam ki diye düşünüyorum
adetin kaçıncı günüsü başlanıyor?
İyiyim canimmm bat a son 8 gün .bel agrm var
Geccmedi sol kasikta batma hayirlisi diyelim.soğan kurune adetin 7. GGünü baslayip sabah aksam taze yapilarak oglen aksamda olabilir ilk sicakligi geçince AC karnina icceceksin.ortaboy soğan kalin kabuk soyulup agzi kapali 5 dk kaynatacaksn.15 gün icilecek .ama ben 10 günicebildim tadi iiyidi bana gore sknti yasamadim annemlere gittim orda yapmadim hayirdir bu ne derler DİE...bakalim ne olur biter bilmiyorum.sen nasilsinn bakalim kurudumu badilcannlar.:KK70::KK70:

ya ben gecen cumartesi doktora gittim ve yumurtan catlamış dedi bende ne akıntı ne ağrı ne sızı vardı. Her ay benim akıntım va agrım olduğundan yumurtladığımı düşünürdüm ben şu şeffaf umurta akı akıntı şuanda geliyor bu akıntı yumurtlama habercisi değil miydi? Doktorun yanlış görmüş olma ihtimali yoktur değil mi:işsiz: koskoca docent olmuş kadın valla doğrularım şaştı

valla dertlenseler iyi olcak her şey bize bakıyor 9 ay karnımızda taşıcaz sonra doğunca malum hep bizimle olacak bebek ama tek yapacakları düzenli ilişki onda da yardımcı olmuyorlar. hele benim adamın elimden çekeceği var eğer eylülde regl olursam. 2 sene yalvarttı her seferinde tek vuruşta hamile kalcan diyordu:KK70: hatta ilk ay bir kere ilişki oldu regl den sonra yani hamilelikle uzaktan yakından alakası olmayan bir günde bir kaç gün sonra hamile misin diye sordu:KK70: tam bir şapşik ya cahil herif:sinirli:

:KK70::KK70::KK70:Espirili kadinnnn.severim boyle sen sakrakk insanları....

Back