• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ben bugun çok kötü bişey yaptim kızlar sacmaladim ama bildigin kendime engel olamadım veeee test yaptım kocaman tek çizgi gordum tabiki bat 31 yada 1 eylul

Pkoluysan inofolik ic. Hormon değerleri düzeltmek icin Hayıt tableti cok faydalı.
Agnucaston. Dr na sor cok faydalıymis. Ben kullanıyorum. Kurtajdan sonra Doktor vermişti. Yeniden hamile kalincaya kadar devam etmeliyim

yaa gıcık bir doktora gidiyorum sözde özel ama hiçbirşey sordurtmuyor,açıklama yapmıyyor
karından ultrasona baktı hiçbirşey demedi
bir de smear testi yaptırdım bu cuma sonucunu öğrencem
inşallah bir sıkıntı çıkmaz ondada:dua:
hayıt ı bir aktardan sorayım canım.

Keçiboynuzu sayi artırıyor. Hiz için havuc yesin bol bol. Yada suyunu icsin. Yada vitamin b complex düzenli icsin

sayı iyi aslında 80 milyon heralde doktor saolsun onu da söylemedi
ama hızlı ileri ile yavaş ileri toplamı 32 olması gerekirken 23 yazıyor
birde morfoloji yüzde 4 olması gerekirken yüzde 2 :(
fakat doktor bunu da normal karşıladı
badem ve havuç u deneyeyim bakalım bu ayda :(

yaa gıcık bir doktora gidiyorum sözde özel ama hiçbirşey sordurtmuyor,açıklama yapmıyyor
Hayıt tableti eczaneden sor. Aktardaki belki usenirsin sürekli kaynatıp cay gibi icmeye

Hem özel hemde böyle mi yapıyor. ? Başka dr a gitsene. Kendi paranla rezil oluyorsun böyle

Hem özel hemde böyle mi yapıyor. ? Başka dr a gitsene. Kendi paranla rezil oluyorsun böyle

şimdi bi tedaviye başlayalım deyip duphaston vermişti bana adetinin 4. günü gel dedi bu cuma gidicem bakalım ne yapcak ne için çağırmış merak ediyorum eğer gereksiz uzatırsa değiştiririm mantıklı birşeyler söylemesi için son şansı veriyorum ona :KK59:

şimdi bi tedaviye başlayalım deyip duphaston vermişti bana adetinin 4. günü gel dedi bu cuma gidicem bakalım ne yapcak ne için çağırmış merak ediyorum eğer gereksiz uzatırsa değiştiririm mantıklı birşeyler söylemesi için son şansı veriyorum ona :KK59:
Adetin üçüncü günü klomen tedavisi başlatır bazı doktorlar. Seninki 4. Gün baslaticak galiba. Önce ultrasonda yumurta varmi bakıp ona göre günde kaç tane kullanacaksin onu söyler bence

Adetin üçüncü günü klomen tedavisi başlatır bazı doktorlar. Seninki 4. Gün baslaticak galiba. Önce ultrasonda yumurta varmi bakıp ona göre günde kaç tane kullanacaksin onu söyler bence

bende 2.ay yine duphaston ile devam edelim dicek gibi hissediyorum yada manevi duyguları fazla ön plandaysa çeşitli çeşitli tahliller de isteyebilir cuma görcem yazarım buraya.

Kizlar herkese gunaydinlar. Normalde bir onceki gebeligimde reglime 1 hafta kala gazdan siskinlikten perisandim. hatta tartildigimda 3 kilo fazla cikmistim. Dun gece itibariyle afedersiniz ne gazim var, ne regl agrim ... Sadece gecmeyen ara ara batan bi bel agrim ve regl olcakmisim gibi bi doluluk. O yuzden bi anda umutlarim suya dustu inanin.
Ruyamda gebelik testi yapiyorum bi sure sonra 2.cizgi cikiyo inanamiyorum. sonra diyorum ki bi daha yapayim o cizgi hemencecik cikiyo Emineeemm Emineeemm i ariyorum kiz ben hamileymisim diye, o da aaa ben deee diyo agliyoruz falan.
Buradan cikarttigimiz sonuc benim bi sure coluk cocuk dusunmemem lazim anacim :D Sanirim bi kayiptan sonra hemen olsun diye isteyince boyle sacma isler cikiyo ortaya...

Kizlar herkese gunaydinlar. Normalde bir onceki gebeligimde reglime 1 hafta kala gazdan siskinlikten perisandim. hatta tartildigimda 3 kilo fazla cikmistim. Dun gece itibariyle afedersiniz ne gazim var, ne regl agrim ... Sadece gecmeyen ara ara batan bi bel agrim ve regl olcakmisim gibi bi doluluk. O yuzden bi anda umutlarim suya dustu inanin.
Ruyamda gebelik testi yapiyorum bi sure sonra 2.cizgi cikiyo inanamiyorum. sonra diyorum ki bi daha yapayim o cizgi hemencecik cikiyo Emineeemm Emineeemm i ariyorum kiz ben hamileymisim diye, o da aaa ben deee diyo agliyoruz falan.
Buradan cikarttigimiz sonuc benim bi sure coluk cocuk dusunmemem lazim anacim :KK70: Sanirim bi kayiptan sonra hemen olsun diye isteyince boyle sacma isler cikiyo ortaya...
Valla bence hiç de öyle düşünme belki de rüyanın bebeginin habercisidir. :KK68:Belirtilere takılma her hamilelik aynı olmuyormuş. :skandal:
Sabret canım biraz 5 eylüle kadar umitlenmekte yok ümitsizlikte. Belirtilere kulak verme :KK47: şimdi bize düşen sabırla beklemek:işsiz: Rabbim insaAllah gobuslerimizi hayırlı sağlıklı evlatlar doldursun sonra da kucağımıza almak nasip etsin insaAllah:dua:

Back