• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kızlar herkese selamlar. Bugün 11. günüm, Klomen kullanmıştım. Doktorum çatlatma iğnesine gerek olmadığını söyledi. Tekrar kontrole de çağırmadı ama adetin 22-24. gün aralığında progesteron testi yaptırıp test sonucu ile birlikte tekrar muayeneye gelmemi istedi. Böylece yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini anlayacakmış.

Ben bu testi daha öncesinde adetin 2. günü yaptırmıştım ama 22. gün de bakılmalıymış. İlk kez duyduğum için merak ettim ben de.. Aranızda bu testi adetine 1 hafta kala yaptıran var mı?
progestron 21. günde doğru sonuç veriyor adetin 2 ya da 3 gününde az çıkar değer

Benim dün de ağrım ve akıntım devam etti. Asıl yum. günüm dünse dünü değerlendirmedik valla. Ben annemde kalıyorum. Bu gece eve gidem bari. Belki hala bir umut vardır. Ovu testi de yapmadım iki gündür. Ben çok takmiyorum ama eşim geçen ay pozitif görünce çok mutlu oldu. Onun için uğraşıyorum ben de.. yoksa beş ay kusmaya hazır değilim hala.. :110:

benim hormon sonuçlarımda Lh fsh dan büyük doktor bana pko yok dedi ama sonuçlar öyle demiyor gibi
eşimin spermiogram sonucu da bence biraz sıkıntılı ama doktora göre yine sorun yok
kafam allak bullak ne yapmalı ne etmeli bilmiyorum :KK12::işsiz:

Sağ ol canım. Peki sence klomen ve çatlatma için kontrole çağırmaması ilginç değil mi? Gerek yok dedi sorunca.

klomen yumurtaları büyütmek için bildiğim kadarıyla büyüdükten sonra kendisi çatlar diye düşünmüş olabilir şahsen ben yaptırmadım ama yaptıranlar daha iyi açıklama yapacaklardır

benim hormon sonuçlarımda Lh fsh dan büyük doktor bana pko yok dedi ama sonuçlar öyle demiyor gibi
eşimin spermiogram sonucu da bence biraz sıkıntılı ama doktora göre yine sorun yok
canım doktor sorun yok dediyse yoktur çok takma kafana

Merhaba canim hosgeldin. icine sinmediyse baska bir gun yeniden kan ver bence baska bir doktora gotur.
Esin icinde degerler belli degil mi nesi sana sıkıntılı geldi?

Merhaba canim hosgeldin. icine sinmediyse baska bir gun yeniden kan ver bence baska bir doktora gotur.
Esin icinde degerler belli degil mi nesi sana sıkıntılı geldi?

saol yeşimcim
suan maalesef bu doktora gitmek zorundayım.
yani eşimin sayısı gayet iyi ama hareket toplamda yüzde 32 olması gerekirken yüzde 23
ve morfoloji yüzde 4 olması gerekirken yüzde 2
benim hormon sonuçlarında da lh fsh tan büyük
canım çok sıkkın gerçekten lakin Allah büyük :dua:

klomen yumurtaları büyütmek için bildiğim kadarıyla büyüdükten sonra kendisi çatlar diye düşünmüş olabilir şahsen ben yaptırmadım ama yaptıranlar daha iyi açıklama yapacaklardır

canım doktor sorun yok dediyse yoktur çok takma kafana

keşke takmayabilsem .

yaa eşimde çok istiyor çocuk
dışarıda markette filan görse içi gidiyor çok seviyor
ve sonuçlara çok üzüldü
ne yapalım ne yiyelim ne içelim diyor
nasıl çaba sarfediyor olsun diye
o üzülmesin diye çok takmıyormuşum gibi davranıyorum :(

saol yeşimcim
suan maalesef bu doktora gitmek zorundayım.
yani eşimin sayısı gayet iyi ama hareket toplamda yüzde 32 olması gerekirken yüzde 23
ve morfoloji yüzde 4 olması gerekirken yüzde 2
benim hormon sonuçlarında da lh fsh tan büyük
canım çok sıkkın gerçekten lakin Allah büyük :dua:
Yani acikcasi bildigim kadariyla onemli olan sayisi degil ileri hareketi. cunku dollenmesi icin sayi degil hareketliligi onemli. Dusunmekte haklisin eger bu sekildeyse. Eger doktor birsey onermediyse dogal gidalari bi arastir isterse baya okudum ben erkeklerin bazi karisimlar bazi gidalarla hareketliligi arttirabildigini.
Ama senin hormon sonucun konusunda bi fikrim yok ne yazik ki :(

keşke takmayabilsem .

canım doktor anormallik olsaydı söylerdi yani ne kadar kötü bir doktor olabilir ki. bak sperm sayısı arttırmak için polen bal yediriyorlar eşlerine hız arttırmak içnde ilişki öncesi türk kahvesi ve kakao oranı en yüksek olan bitter çikolatadan istersen forumları araştır bence deneyimlilerin kullandıkları şeyleri denersen iyi sonuçlar alabilirsin

kızlar dün ilişki olmadı eşim yamuk yaptı valla ben üstüme düşeni yapıyorum 2 ayda böyle olan adam 1 senede ne olur bilmem sorumsuz aptal pislik ya :KK70: ay dün sinirden uyumuşum şişmişim anca kendime geldim yine test yaptım açıldı 2. çizgi artık yani bu ay bitti benim için hiç planladığım gibi olmadı plan yapmıcam madem adamlara ihtiyacımız var oyunu ona göre oynucam o nezaman isterse o artık 40 yaşında mı hamile kalırım bilmem:KK70:
Ay ne güldüm yaaa :D Bu da benden :D gel bacim dertleselim biz :D

yaa eşimde çok istiyor çocuk
dışarıda markette filan görse içi gidiyor çok seviyor
ve sonuçlara çok üzüldü
ne yapalım ne yiyelim ne içelim diyor
nasıl çaba sarfediyor olsun diye
o üzülmesin diye çok takmıyormuşum gibi davranıyorum :KK43:
Hahahha doktorun bana hamile kalamazsin dediği ay hamile kaldım çok takma kafana. Ki sorun yok dediyse yoktur. Her şey yolunda uygun zamanı bekliyorum diye düşün hep.

Back