• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Bende bugün ciddi kasik ve bacak ağrısı çektim suan bişeyim yok bide göğüslerim çok acıyor ellenmiyor ama ben pek umutlu değilim canım inş senin güzel haberlerini alicaz az önce yine dayanamadim başka sayfalaeda gezip durdum batmalar koyu ovulasyon inş vardır canım bencede batı bekle sonra daha zor olur Y YESIMBOZ
Bugün bende oyleyim ,yoğun bi haftasonu ggeçirdim yyorgunluğu var.ama hala belim sol kasigim agriyor uyumusum simdi uyandim.goguslerde hicc bisey yok.tek vajinamda zonklama var..pekte umut bağlamak istemiyorum.hayirlisi diyelim

Emineeemm Emineeemm snede bedensin canım tam umutlanicam aman yapmiyim böyle nasılsa kesin negatif olcak diyorum agrilarima kulak asmiyorum ama içim içimi yiyor bi yandan ama benim olmadı bence bu ay
Esim bugün sende bi tuhaflik var dio bi tuhaf bakiyorsun sen boyle olmazdin inşallah iyiye yoralim dedi...olsun sevineyim diyorum coook umutlanip hayal kirikligina uğramak zor.bu ayi verimli geçirdik inşallah hayirlisi olur.bat a 8 gün var..

Esim bugün sende bi tuhaflik var dio bi tuhaf bakiyorsun sen boyle olmazdin inşallah iyiye yoralim dedi...olsun sevineyim diyorum coook umutlanip hayal kirikligina uğramak zor.bu ayi verimli geçirdik inşallah hayirlisi olur.bat a 8 gün var..

Benim de 8 var canim inş birimizin güzel haberi gelirse kendimin gibi sevinirim

Benim de 8 var canim inş birimizin güzel haberi gelirse kendimin gibi sevinirim
Aaaa bat dasizzz demek .insallahhh hakkimizda hayirlisi olur canimm.illa olsun DİE dua edemiyorum,çünkü kurtajimda cook takmistim yalvarmistim yeterki olsun DİE ,oldu ama eksik yanlis dua etmisim ...o yüzden hayirlisini sagliklisini diliyorum Allahimdan,adet olursamda hayirlisi buymus derim.

Kizlar fikri olan beri gelsin :) bugun yaklasik 3 saatlik idrarla ovulasyon testi yaptim aksam. Takvime gore bugunu saymazsak bata 6 gun var.

Canim inşallah sende bebis vardır ve bayram mutluluğun olur. Fikir vermesi acisindan yazmak istedim geçen ay bata 6 gün kala benim de ovulasyon testim böyle çıkıyordu fotoğrafı da ekledim sonuç negatif oldu ovulasyon testi her zaman doğru sonuç vermiyor hatta bu ay doktora gidince anladım çoğu zaman o şekilde sen en iyisi şu fortel testlerden al için rahat etsin

Eklentiler

• Screenshot_20160823-064824.png
    Screenshot_20160823-064824.png
    93,9 KB · Görüntüleme: 31
Canim inşallah sende bebis vardır ve bayram mutluluğun olur. Fikir vermesi acisindan yazmak istedim geçen ay bata 6 gün kala benim de ovulasyon testim böyle çıkıyordu fotoğrafı da ekledim sonuç negatif oldu ovulasyon testi her zaman doğru sonuç vermiyor hatta bu ay doktora gidince anladım çoğu zaman o şekilde sen en iyisi şu fortel testlerden al için rahat etsin

Haklisin canim acikcasi ovulasyonla ilgili hem olumlu hem olumsuz seylerde gordum. o yuzden heyecanla bati bekliyorum gebelik testi icin. varsa da yoksa da belli olur o gun. Tesekkur ederim cooook:KK200:

Haklisin canim acikcasi ovulasyonla ilgili hem olumlu hem olumsuz seylerde gordum. o yuzden heyecanla bati bekliyorum gebelik testi icin. varsa da yoksa da belli olur o gun. Tesekkur ederim cooook:KK200:
ya şöyle imiş sanırım bende gecen ay öyle cıkınca cok arastırdım sanırım kanda ve idrarda hcg yükselmeden önce yine lh yükseliyormuş gebelik durumunda o sebepten eger bat günü koyu cıkarsa en az C çizgisi kadar çok yüksek ihtimal ile gebeliğe işaret ediyor. bence de batı beklemek gebelik testi için daha mantıklı benim de bu ay umudum yok pek ama gene de almayacağım test cünkü gecen ayda umudum yok diyordum evde fortest ile buldum kendimi bu ay yapmayacağım ama hayırlısı olsun hepimiz için

ya şöyle imiş sanırım bende gecen ay öyle cıkınca cok arastırdım sanırım kanda ve idrarda hcg yükselmeden önce yine lh yükseliyormuş gebelik durumunda o sebepten eger bat günü koyu cıkarsa en az C çizgisi kadar çok yüksek ihtimal ile gebeliğe işaret ediyor. bence de batı beklemek gebelik testi için daha mantıklı benim de bu ay umudum yok pek ama gene de almayacağım test cünkü gecen ayda umudum yok diyordum evde fortest ile buldum kendimi bu ay yapmayacağım ama hayırlısı olsun hepimiz için
Insan umudum yok dese de icten ice resmen yalvariyor o kirmizilari gormemek icin :) Siparis verdim gebelik testi. Regl olmazsam yaparim, olursam da obur aya kismet dicem.

Bence var kuzum bebis ama ne olur ne olmaz bati bekle beklerken de kendine dikkat et :) zaten 6 gun kaldi
Ya inan dun dusunmekten uyuyamadim. Ruyamda dusuk yapiyodum kan gordum falan allak bullak oldum. Sonra dedim ki varsa var,yoksa yok... dinleme kendini ne olursa olsun dusunme. Biraktim o yuzden...29 unda regl olcakmisim gibi beklemeye karar verdim.

kızlar dün ilişki olmadı eşim yamuk yaptı valla ben üstüme düşeni yapıyorum 2 ayda böyle olan adam 1 senede ne olur bilmem sorumsuz aptal pislik ya :KK70: ay dün sinirden uyumuşum şişmişim anca kendime geldim yine test yaptım açıldı 2. çizgi artık yani bu ay bitti benim için hiç planladığım gibi olmadı plan yapmıcam madem adamlara ihtiyacımız var oyunu ona göre oynucam o nezaman isterse o artık 40 yaşında mı hamile kalırım bilmem:KK70:

kızlar dün ilişki olmadı eşim yamuk yaptı valla ben üstüme düşeni yapıyorum 2 ayda böyle olan adam 1 senede ne olur bilmem sorumsuz aptal pislik ya :KK70: ay dün sinirden uyumuşum şişmişim anca kendime geldim yine test yaptım açıldı 2. çizgi artık yani bu ay bitti benim için hiç planladığım gibi olmadı plan yapmıcam madem adamlara ihtiyacımız var oyunu ona göre oynucam o nezaman isterse o artık 40 yaşında mı hamile kalırım bilmem:KK70:
çok mu you calışıyor esin nie bu kadar nazlanıyor:)

Back