- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.061
Sinir iste neymis yapsakta bir ise yaramazmis bu isler boyle olmazmis spermin birikmesi lazimmis valla ben yapacagimi yapiyom canim dun oturdu mac izledi bende girdim yattim umru degil adamin birde bu ayda olmazsa doktora gideriz diyo ulan salak herif sen iliskiye yanasmiyon doktor ne yapsinçok mu you calışıyor esin nie bu kadar nazlanıyor:)
Düşünme kuzum dusunme ben su anda adet oluyorum bende uyuyamadim dun bebegim saglikli olsaydi dogum yaklamisti 17 kasim da dogum olacakti simdi ne kadar heyecanli olacaktim bunlari düşünüyorum sonra da ruyamda görüyorum psikolojimiz iyice bozuluyo sonra dedim kendime napiyosun sen boyle birak bosver olursa olur olmazsa olmaz dusununce rahmimize yerlesmiyo beynimize yerlesiyo inşallah sen bu ay guzel haberi alirsin ama alamazsan da caniniz sagolsun elbet bi gun olacak tekrarYa inan dun dusunmekten uyuyamadim. Ruyamda dusuk yapiyodum kan gordum falan allak bullak oldum. Sonra dedim ki varsa var,yoksa yok... dinleme kendini ne olursa olsun dusunme. Biraktim o yuzden...29 unda regl olcakmisim gibi beklemeye karar verdim.
Sakin ol sampiyon :) sperm zaten 3 gun yasiyo kuzum cok planlamamak lazim bende bu ay plan yaptim esim hadi yapmamiz lazim diyodu gulmekten yapamiyodum planli diye:) ben bi ay oluruna birakmayi düşünüyorum sen insallah guzel haberi alirsin ama alamazsan sende oluruna birakmayi dene:)Sinir iste neymis yapsakta bir ise yaramazmis bu isler boyle olmazmis spermin birikmesi lazimmis valla ben yapacagimi yapiyom canim dun oturdu mac izledi bende girdim yattim umru degil adamin birde bu ayda olmazsa doktora gideriz diyo ulan salak herif sen iliskiye yanasmiyon doktor ne yapsinsanki doktorun elinde sihirli degnek var gerci bu ay gun asiri iliski oldu hep ama yumyrtlama gunu 2gun ustuste olsun istedim ama olmadi
ay öyle yapıcam canım artık iş ciddiye binince akıllanır eşim bakalım kısmet ne zaman ne olacağı belli olmaz bakarım tutar bakarım aylar sonra tutarSakin ol sampiyon :) sperm zaten 3 gun yasiyo kuzum cok planlamamak lazim bende bu ay plan yaptim esim hadi yapmamiz lazim diyodu gulmekten yapamiyodum planli diye:) ben bi ay oluruna birakmayi düşünüyorum sen insallah guzel haberi alirsin ama alamazsan sende oluruna birakmayi dene:)
kızlar dün ilişki olmadı eşim yamuk yaptı valla ben üstüme düşeni yapıyorum 2 ayda böyle olan adam 1 senede ne olur bilmem sorumsuz aptal pislik yaay dün sinirden uyumuşum şişmişim anca kendime geldim yine test yaptım açıldı 2. çizgi artık yani bu ay bitti benim için hiç planladığım gibi olmadı plan yapmıcam madem adamlara ihtiyacımız var oyunu ona göre oynucam o nezaman isterse o artık 40 yaşında mı hamile kalırım bilmem
Offf offff bizimmm atarli İzmirli sayip dökmüş yine.Sinir iste neymis yapsakta bir ise yaramazmis bu isler boyle olmazmis spermin birikmesi lazimmis valla ben yapacagimi yapiyom canim dun oturdu mac izledi bende girdim yattim umru degil adamin birde bu ayda olmazsa doktora gideriz diyo ulan salak herif sen iliskiye yanasmiyon doktor ne yapsinsanki doktorun elinde sihirli degnek var gerci bu ay gun asiri iliski oldu hep ama yumyrtlama gunu 2gun ustuste olsun istedim ama olmadi
haklısın canım aman ne bileyim özendim bu ayOfff offff bizimmm atarli İzmirli sayip dökmüş yine.
gel bakayiiim sen buraya macin hasi burda diye cekip alcaktin kocayi
Canimmm hic plan yapma.oluruna birak bence bu ovulasyon testi zorunluluk hissi veriyor..onu kullanmadan surekli dogal birliktelik olsa esler rahat olur.
Tatlim yumurtlamam 13undeydi bata 6 gun var.
Bak ne dicem sana hamile kalirsak İzmirde buluşup gobusleri tokusturalim bigun tamam mi?haklısın canım aman ne bileyim özendim bu ayadamı da strese soktum şimdiye kadar rahat takılan adam çocuk istemiyle bir anda gün aşırı ilişkiye zorlanıyor resmen eziyet
olsun hayırlısı ile olur sen cok takılma 2 günde bir olduysa daha neSinir iste neymis yapsakta bir ise yaramazmis bu isler boyle olmazmis spermin birikmesi lazimmis valla ben yapacagimi yapiyom canim dun oturdu mac izledi bende girdim yattim umru degil adamin birde bu ayda olmazsa doktora gideriz diyo ulan salak herif sen iliskiye yanasmiyon doktor ne yapsinsanki doktorun elinde sihirli degnek var gerci bu ay gun asiri iliski oldu hep ama yumyrtlama gunu 2gun ustuste olsun istedim ama olmadi
aa harika olur valla canım zaten hamile kalınca izmir anneleri grubu kurmayı düşünüyorum çünkü etrafımda arkadaşlarımın çocukları büyüdü okul çağında olanlar var benim bebişiminde bebeklik arkadaşları olsun istiyorum hem bizde onlar sayesinde sosyalleşmiş oluruzBak ne dicem sana hamile kalirsak İzmirde buluşup gobusleri tokusturalim bigun tamam mi?
Incirden uzak dur. Prolaktini artiriyor. Sakın incir kürü felan yapmaKızlar bugün emar sonucumu gösterdim doktora bişey çıkmadı sebepsiz prolaktin yüksekliği gibi bişey dedi. Ağzından zor alıyoruz zaten lafı. Dostinex yazdı. Bilginiz olsun diye yazıyorum :)
Oooo superrrr olur...inşallah hamis oluruz da .topik acmasi kolay.aa harika olur valla canım zaten hamile kalınca izmir anneleri grubu kurmayı düşünüyorum çünkü etrafımda arkadaşlarımın çocukları büyüdü okul çağında olanlar var benim bebişiminde bebeklik arkadaşları olsun istiyorum hem bizde onlar sayesinde sosyalleşmiş oluruz
Yumurtlama günün olduğunu kocana sakin söyleme. Gizli yap. Yumurtlama günü daha dikkat çekici ol kocana. O gelsin yaninakızlar dün ilişki olmadı eşim yamuk yaptı valla ben üstüme düşeni yapıyorum 2 ayda böyle olan adam 1 senede ne olur bilmem sorumsuz aptal pislik yaay dün sinirden uyumuşum şişmişim anca kendime geldim yine test yaptım açıldı 2. çizgi artık yani bu ay bitti benim için hiç planladığım gibi olmadı plan yapmıcam madem adamlara ihtiyacımız var oyunu ona göre oynucam o nezaman isterse o artık 40 yaşında mı hamile kalırım bilmem
ah be canim hic sorma o dusunceleri... ara ara geliyo hafta hesabi... perisan ediyo insan kendini. insallah en kisa zamanda saglikla gelir bebeklerimizde acimiz diner az da olsa...Düşünme kuzum dusunme ben su anda adet oluyorum bende uyuyamadim dun bebegim saglikli olsaydi dogum yaklamisti 17 kasim da dogum olacakti simdi ne kadar heyecanli olacaktim bunlari düşünüyorum sonra da ruyamda görüyorum psikolojimiz iyice bozuluyo sonra dedim kendime napiyosun sen boyle birak bosver olursa olur olmazsa olmaz dusununce rahmimize yerlesmiyo beynimize yerlesiyo inşallah sen bu ay guzel haberi alirsin ama alamazsan da caniniz sagolsun elbet bi gun olacak tekrar
yumurtalama haftası öncesi sürekli kendi sordu yumurtlama günün bu gün mü diye özellikle dikkat edelim diye ama yumurtlama dönemine gelincede ona uymadıYumurtlama günün olduğunu kocana sakin söyleme. Gizli yap. Yumurtlama günü daha dikkat çekici ol kocana. O gelsin yanina
aynen canım ya hayırlısıyla kalalım daOooo superrrr olur...inşallah hamis oluruz da .topik acmasi kolay.
Yumurtlama testi yapsanda yapmadım de. Erkek bilince hep aksiligi tutar. Benim ki de öyle. En iyisi tüp deyip randevu aldım.yumurtalama haftası öncesi sürekli kendi sordu yumurtlama günün bu gün mü diye özellikle dikkat edelim diye ama yumurtlama dönemine gelincede ona uymadıregl sonrası ilişki diyorlar ya bende o zamandan başladım ilişkiye ama adam yumurtlama döneminde bıktı neyse canım hayırlısı artık bakalım eylülde sınav sonuçları açıklanınca ne olacak sınav stresinden beter stres oluyoz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?