EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Musmutlu saglikli yillarin olsun canim umarim 22 agustos 2017 de bebisinle mumlarini uflersin:)

Kızlar bugün emar sonucumu gösterdim doktora bişey çıkmadı sebepsiz prolaktin yüksekliği gibi bişey dedi. Ağzından zor alıyoruz zaten lafı. Dostinex yazdı. Bilginiz olsun diye yazıyorum :)

Selam kizlar

Bugun kosusturmacadan pek giremedim. Doktora gittim bugun reglin 21. Gunu progesterona baktirmak icin. Beta hcg de istedim ama daha cikmaz diye bakmadi, ben de ustelemedim :)

Ben tatile gidiyorum artik BAT'imi orda bekleyecegim. Umarim guzel guzel haberlerle donerim buraya :)

M Masal_ayaz canim dogum gunun kutlu olsun bu arada :) umarim en guzel hediyen seninledir

Canlarim sanırım guZEL dilekler ekime kaldı aşırı kasik ağrım var bacaklarimda çok ağrıyor adet olacak gibiyim offf bu ayda umutsuz vakkayim galiba daha 8 9 gün var bu kadar erken ağrım olmazdı benim

Canlarim sanırım guZEL dilekler ekime kaldı aşırı kasik ağrım var bacaklarimda çok ağrıyor adet olacak gibiyim offf bu ayda umutsuz vakkayim galiba daha 8 9 gün var bu kadar erken ağrım olmazdı benim
Canim gebelik belirtileriyle adet belirtileri ayni zaten bebis varsa bi aralar yerleşmeye calisiyo bi ugras icinde :) bebek istediğimiz icin kendimizi dinliyoruz belki bebek istemeden once de bunlar oluyodu ama farketmiyoduk bile oyle dusun :)

Haklisin canım ama geçen ay 8 gun erken oldum bu ay da öyle olucak gini geliyor o canımı sıkıyor düzenim bozuldu diye ki benim en belirgin adet belirtim baş ağrısı ve bacak ağrısı ondan zaten ben bu ay kendimi en kötüsüne hazırlıyorum yok gibi davraniyorum

Huuuuu tatilll ...bizde bi hafta sonra memlekete canimm.iyi eglenceler ama.sen yinede dikkat et nolur nolmaz.genelde tatilden gelenden guzel haberler aldikk.hadi bakalim senden bekliyoz

Erken gebelik testi dene sabah. Yada gününü bekle.
Kizlar hic gebelik testi yok ki elimde yarin siparis vereyim iki gunde gelse ertesi sabah yapsam zaten bata 3-4 gun kalmis olcak. Azcik daha bekleyip batta yaparim diyorum ama boylede umutlaniyorum acikcasi. Kasigimda ve belimde batmalarda olunca. Insallah bu ay gelir saglikli bebeklerimiz Allahim ya...
M Masal_ayaz

Bende bugün ciddi kasik ve bacak ağrısı çektim suan bişeyim yok bide göğüslerim çok acıyor ellenmiyor ama ben pek umutlu değilim canım inş senin güzel haberlerini alicaz az önce yine dayanamadim başka sayfalaeda gezip durdum batmalar koyu ovulasyon inş vardır canım bencede batı bekle sonra daha zor olur Y YESIMBOZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…