- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.021
Musmutlu saglikli yillarin olsun canim umarim 22 agustos 2017 de bebisinle mumlarini uflersin:)Canlarim bugün benim dogum günüm dün arkadaşım bi hediye almış hediye de "yenidoğan patigi" nasıl sevindim anlatmam bugün benimde kasiklarimda adet olacak gibi ağrım var geçen de sağ yumurtaligimda 5-10dk süren bi kramp oldu beklenen bata 8 gun kaldı bakalım ins bu ay güzel haberler veririz bugün o hediyeyle keyfim yerine geldi inş arkadaşımın içine doğmuştur
Canim gebelik belirtileriyle adet belirtileri ayni zaten bebis varsa bi aralar yerleşmeye calisiyo bi ugras icinde :) bebek istediğimiz icin kendimizi dinliyoruz belki bebek istemeden once de bunlar oluyodu ama farketmiyoduk bile oyle dusun :)Canlarim sanırım guZEL dilekler ekime kaldı aşırı kasik ağrım var bacaklarimda çok ağrıyor adet olacak gibiyim offf bu ayda umutsuz vakkayim galiba daha 8 9 gün var bu kadar erken ağrım olmazdı benim
Huuuuu tatilllSelam kizlar
Bugun kosusturmacadan pek giremedim. Doktora gittim bugun reglin 21. Gunu progesterona baktirmak icin. Beta hcg de istedim ama daha cikmaz diye bakmadi, ben de ustelemedim :)
Ben tatile gidiyorum artik BAT'imi orda bekleyecegim. Umarim guzel guzel haberlerle donerim buraya :)
M Masal_ayaz canim dogum gunun kutlu olsun bu arada :) umarim en guzel hediyen seninledir
Kizlar fikri olan beri gelsin :) bugun yaklasik 3 saatlik idrarla ovulasyon testi yaptim aksam. Takvime gore bugunu saymazsak bata 6 gun var.
M Masal_ayaz doğum günün kutlu olsun canım ❤ Rabbim miniğinle eşinle mutlu huzurlu günler nasip etsin
Doğum günün kutlu olsun canım seneye doğum gününü bebişinle kutlarsın İnşallah
Tatlim yumurtlamam 13undeydi bata 6 gun var.koyu görünüyo baya, Yumurtlaman iyi demekki hadi hayırlısı :)
Erken gebelik testi dene sabah. Yada gününü bekle.Tatlim yumurtlamam 13undeydi bata 6 gun var.
Kizlar hic gebelik testi yok ki elimdeErken gebelik testi dene sabah. Yada gününü bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?