EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

bende senin gibi düşünüyorum canım ya kimseye soramam bebek düşünüyor musunuz diye. belki olmuyor belki tedavi görüyorlar bilemeyiz ki. benim kayınvalide de çok sorardı o zamanlar eşim istemiyordu bir gün yine sordu oğlun istemiyor diyemedim ve açık açık korunuyoruz demek istemedim çocuk olması için bazı şeyler olması lazım diyiverdim o da ilişki olmuyor anladıbir sarardı bir bozardı anlatamam sonra düzelttim yani korunuyor oğlun dedim sonra rahatladışimdide bir kaç arkadaşım biliyor her gün soruyorlar bişi yok mu diye nasıl bir bakış açısıysa sanki her hafta hamile kalındığı öğreniliyor gibi daha durun bir ay geçsin adet günüm gelsin nasıl sinir oluyorum anlatamam

Yds de cok sacma kelimeler falan cikiyo zaten bu donemi kacirdim bahara kaldi yds :) saol kuzum

Aslinda bende dili pek aramayabilirler maliye mezunuyum ben mali hukuktan yuksek yapmak istiyorum sen bi gir bakalim bende ona gore calisayim bahar da girecegim yds ye :)

yeniden hamile kaldığında sağlıkla çoskuyla verirsin haberini inşallah allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Hey Allahim yaa :)
Cok sukur kayinvalidem hic sormadi. Sadece 1 kere bana soyle demisti basbasa mutfaktayken ' kizim eger anne baba olmak istiyorsaniz hic beklemeyin, bi evladiniz olsun onun keyfini cikarin sonra ikinciyi dusunursunuz ama tabii ikinizinde istedigi zaman. Sen calisiyosun,eger ki cocuga kim bakar dusuncesi ile ertelersen cok uzulurum ,ben de senin annenim ne zaman istersen sen nasil istersen ben oyle bakarim hic merak etme sen'. o sozu de bana yetti zaten tontonumun :) Sonra zaten hic ne zaman ne zaman demedi. Ben ona demistim Allah razi olsun bunu soylemen bile yeter ama simdilik dusunmuyoruz zamani gelince Allah aratmasin diye.

yeniden hamile kaldığında sağlıkla çoskuyla verirsin haberini inşallah allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Insallah canim benim Allah razi olsun, hepimizin saglikli gebeligi,saglikli evlatlari olsun. Ama uzunca bi sure soyleyemem galiba.

ay size bir anımı anlatayım gecen yıl bir mağazada alışveriş yaptım kasada bekliyorum bir kadın iki erkek cocukla cileden cıkmış cocuklar durmuyor kadın sinire kesmiş eşim cocukları cok sever tepesinde gezdirir o derece kadına isterseniz ben ilgileneyim siz rahat bekleyin bende onlar gibi cok mutlu değilim kasada beklemekten dedi aslında bende eşime acaba sen eylesen mi biraz cocukları kadın mahvoldu falan demiştim ona istinaden böyle bir şey söyledi. Eşim cocukları aldı az ileri gitti kadın sırada benim 6 7 kişi önümde çat die arkasını dönüp siz evli misiniz kocanız mı sevgiliniz mi dedi bende evliyiz dedim sonra da ay sizin cocuğunuz olmuyor mu tüp denemediniz mi tıp bu kadar ilerledi bu kadar hasret kalmış kocanız cocuga demesin mi ben ne diyeceğimi şaşırdım o güne kadar bir kere korunmadan ilişkiye girmişliğim yok arkamda bir teyze hanfendi gözünüzle ultrason çektiniz heralde dedi o kadın nedense bende travmatik bir etki yarattı heralde cocugum olursa kocam cok mutlu olacak peki ya olmazsa diye

Ben sirretlikte bir dunya markasiyim :) kendi ailem de esimin ailesi de cok cekinir benden ama esimin ailesi asiri sever arada soruyo kayinvalidem istemiyorum ben cocuk bacim cok istiyosan sen yap diyorum guluyo garibim :) bi daha sorarsa oglunuzun cocugu olmuyo ya tedavi goruyo diyecegim :) o zaman arkası kesilir sorularin :

Insallah canim benim Allah razi olsun, hepimizin saglikli gebeligi,saglikli evlatlari olsun. Ama uzunca bi sure soyleyemem galiba.
galiba söylememek en iyisi 2 sene önce eltim kayınvalidemin yazlığında test yapmıştı 2. cizgi cıkınca söylemiş kayınvalideme oda olayın heyecanı ile bütün ayvalıka yaymıştı kız strese girdi sonra 4. haftadan herkes öğrendi ya bir şey olursa diye

ne güzel maşallah tontonuna bizimkiler borçlar var torunlarıda üstlerine kalır diye bir müddet hiç sormadılar hatta yapmamam çalışmam konusunda teşvik edici konuşmaları bile oldu sen aklı başındasın çalışıyorsun oğlumu düşünmüyorum içim rahat demişti ay bak yazdıkça aklıma geliyor gülüyorum artık neyse Allah kimseye muhtaç etmeden doğurayım da bebeğimi başka bir şey istemiyorum

inanmıyorum ya deseydin keşke daha dün evlendik diyevalla eşimin yanına gider çocukları alırdım al veletlerinle ilgilen sen bayıla bayıla doğurmuşsun ama bakmayı beceremiyorsun galiba derdim

bende haziranda geciktim eczaneye git test al diye başımın etini yemişlerdi ne münasebet sizin içinizde mi yapıcam dedim. eşimi aradığında eşim gamze yatıyor ya da hasta dediğinde yani öyle denk geldiğinde hamile kesin bize demiyorsunuz diyormuş eşime o da sinir oldu artık. yahu hamile olsam bile keseyi görmeden kalp atışını duymadan der miyim acaba size

kızlar akıntım geldi ay heyecanlandım eve gidip bir test patlatcam bakalım iyice açılma oldu mu bugün kasık ağrısı hiç çekmedim biraz belimde ağrı oldu o kadar
Kasik agrisindan duramiyorum canim ben de uzandim artik karnim tas gibi akinti gozluyorum ama tik yoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…