- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
bende senin gibi düşünüyorum canım ya kimseye soramam bebek düşünüyor musunuz diye. belki olmuyor belki tedavi görüyorlar bilemeyiz ki. benim kayınvalide de çok sorardı o zamanlar eşim istemiyordu bir gün yine sordu oğlun istemiyor diyemedim ve açık açık korunuyoruz demek istemedim çocuk olması için bazı şeyler olması lazım diyiverdim o da ilişki olmuyor anladıne yapayim arkadasim kendi annem bile olsa acmasin konusunu. Tamam torun istiyo anladikta ben bunu zaten tahmin edebiliyorum. Belki istemiyorum su anda, belki istiyorum ama dusununce strese giriyorum, belki esimde ya da bende bi sorun var olmuyo tedavi goruyorum.. Reva mi yani ? Ben kendi arkadasima soramiyorum bebek istiyo musun diye, insanlar ne rahat diyo bebek ne zaman?
Ben sorulmasina karsiyim boyle seylerin. Insanlarin yarasina tuz basacakmisim gibi geliyo...
Maliye canim.mali hukuktan yapmak istiyorumBen sana ing vereyim sen bana matematiğiben de matematikten yapamıyorum senin branş ne canım ben de istiyorum da önce bi atanma sarti koydum kendime
Yds de cok sacma kelimeler falan cikiyo zaten bu donemi kacirdim bahara kaldi yds :) saol kuzumSorun sınav kısmı ise belki daha kolay halledilebilir.
Gramer kelime falan calıssan olur diye düsünüyorum canım :) YDS'ye gireceksen onceki cıkmıs sorulara bak :)
Genelde insanlar sınavda iyi yapıp pratikte konusamaz sende tam tersi olmus :)
Aslinda bende dili pek aramayabilirler maliye mezunuyum ben mali hukuktan yuksek yapmak istiyorum sen bi gir bakalim bende ona gore calisayim bahar da girecegim yds ye :)Kuzugiller ya bi de Ales asırı zorlasmıs bence, süre kesinlikle yetmiyor. 2011'de 90 mı ne almıstım, gecen sene öylesine girdim 80 zor aldım.
YDS'ye de zor diyorlar ama ona hic girmedim KPDS'ye girmistim en son. 4 Eylül'de girecegim bakalım cidden zor muymus gorecegiz :) Sen de girecek misin bu YDS'ye?
Bir de yüksek lisans yapmak istedigin bölüm ve üniversitenin istedigi puanlar da önemli. Kimisi dil sartını pek aramıyor egitim dili Türkçe ise.
Iste bak eksikligini hissedince talepte bulunuyolar. Ben onlarin istegini karsilamak zorunda miyim ya? Emineye de dedim belki istemiyorum, belki istiyorum olmuyo bilemezsin kimsenin ne yasadigini...Insanlar ne gamsiz yaa, kadinin kuyusunu gene kadin kaziyor ya o beni deli ediyor.
Benim kendi annem bile bilmiyor bebegim oldugunu ve kaybettigimi...
Hey Allahim yaa :)bende senin gibi düşünüyorum canım ya kimseye soramam bebek düşünüyor musunuz diye. belki olmuyor belki tedavi görüyorlar bilemeyiz ki. benim kayınvalide de çok sorardı o zamanlar eşim istemiyordu bir gün yine sordu oğlun istemiyor diyemedim ve açık açık korunuyoruz demek istemedim çocuk olması için bazı şeyler olması lazım diyiverdim o da ilişki olmuyor anladıbir sarardı bir bozardı anlatamam sonra düzelttim yani korunuyor oğlun dedim sonra rahatladı şimdide bir kaç arkadaşım biliyor her gün soruyorlar bişi yok mu diye nasıl bir bakış açısıysa sanki her hafta hamile kalındığı öğreniliyor gibi daha durun bir ay geçsin adet günüm gelsin nasıl sinir oluyorum anlatamam
Insallah canim benim Allah razi olsun, hepimizin saglikli gebeligi,saglikli evlatlari olsun. Ama uzunca bi sure soyleyemem galiba.yeniden hamile kaldığında sağlıkla çoskuyla verirsin haberini inşallah allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Allah yolunu açık etsin canımMaliye canim.mali hukuktan yapmak istiyorum
galiba söylememek en iyisi 2 sene önce eltim kayınvalidemin yazlığında test yapmıştı 2. cizgi cıkınca söylemiş kayınvalideme oda olayın heyecanı ile bütün ayvalıka yaymıştı kız strese girdi sonra 4. haftadan herkes öğrendi ya bir şey olursa diyeInsallah canim benim Allah razi olsun, hepimizin saglikli gebeligi,saglikli evlatlari olsun. Ama uzunca bi sure soyleyemem galiba.
Amiiinnn hepimizin :)Allah yolunu açık etsin canım
ne güzel maşallah tontonunaHey Allahim yaa :)
Cok sukur kayinvalidem hic sormadi. Sadece 1 kere bana soyle demisti basbasa mutfaktayken ' kizim eger anne baba olmak istiyorsaniz hic beklemeyin, bi evladiniz olsun onun keyfini cikarin sonra ikinciyi dusunursunuz ama tabii ikinizinde istedigi zaman. Sen calisiyosun,eger ki cocuga kim bakar dusuncesi ile ertelersen cok uzulurum ,ben de senin annenim ne zaman istersen sen nasil istersen ben oyle bakarim hic merak etme sen'. o sozu de bana yetti zaten tontonumun :) Sonra zaten hic ne zaman ne zaman demedi. Ben ona demistim Allah razi olsun bunu soylemen bile yeter ama simdilik dusunmuyoruz zamani gelince Allah aratmasin diye.
ay size bir anımı anlatayım gecen yıl bir mağazada alışveriş yaptım kasada bekliyorum bir kadın iki erkek cocukla cileden cıkmış cocuklar durmuyor kadın sinire kesmiş eşim cocukları cok sever tepesinde gezdirir o derece kadına isterseniz ben ilgileneyim siz rahat bekleyin bende onlar gibi cok mutlu değilim kasada beklemekten dedi aslında bende eşime acaba sen eylesen mi biraz cocukları kadın mahvoldu falan demiştim ona istinaden böyle bir şey söyledi. Eşim cocukları aldı az ileri gitti kadın sırada benim 6 7 kişi önümde çat die arkasını dönüp siz evli misiniz kocanız mı sevgiliniz mi dedi bende evliyiz dedim sonra da ay sizin cocuğunuz olmuyor mu tüp denemediniz mi tıp bu kadar ilerledi bu kadar hasret kalmış kocanız cocuga demesin mi ben ne diyeceğimi şaşırdım o güne kadar bir kere korunmadan ilişkiye girmişliğim yok arkamda bir teyze hanfendi gözünüzle ultrason çektiniz heralde dedi o kadın nedense bende travmatik bir etki yarattı heralde cocugum olursa kocam cok mutlu olacak peki ya olmazsa diye
bende haziranda geciktim eczaneye git test al diye başımın etini yemişlerdi ne münasebet sizin içinizde mi yapıcam dedim. eşimi aradığında eşim gamze yatıyor ya da hasta dediğinde yani öyle denk geldiğinde hamile kesin bize demiyorsunuz diyormuş eşime o da sinir oldu artık. yahu hamile olsam bile keseyi görmeden kalp atışını duymadan der miyim acaba sizegaliba söylememek en iyisi 2 sene önce eltim kayınvalidemin yazlığında test yapmıştı 2. cizgi cıkınca söylemiş kayınvalideme oda olayın heyecanı ile bütün ayvalıka yaymıştı kız strese girdi sonra 4. haftadan herkes öğrendi ya bir şey olursa diye
Kasik agrisindan duramiyorum canim ben de uzandim artik karnim tas gibi akinti gozluyorum ama tik yokikızlar akıntım geldi ay heyecanlandım eve gidip bir test patlatcam bakalım iyice açılma oldu mubugün kasık ağrısı hiç çekmedim biraz belimde ağrı oldu o kadar
Bugun iyice koyulasmasi mi lazim testin yoksa siliklesince mi yumurtluyosunkızlar akıntım geldi ay heyecanlandım eve gidip bir test patlatcam bakalım iyice açılma oldu mubugün kasık ağrısı hiç çekmedim biraz belimde ağrı oldu o kadar
canım yumurtlama öncesi koyulaşıyor yumurta çatlayınca akıntıyla birlikte çizgide silikleşiyor.Bugun iyice koyulasmasi mi lazim testin yoksa siliklesince mi yumurtluyosun
Hadi insaAllah o zaman siliklesir insaAllah canim.canım yumurtlama öncesi koyulaşıyor yumurta çatlayınca akıntıyla birlikte çizgide silikleşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?