EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Sorun sınav kısmı ise belki daha kolay halledilebilir.
Gramer kelime falan calıssan olur diye düsünüyorum canım :) YDS'ye gireceksen onceki cıkmıs sorulara bak :)
Genelde insanlar sınavda iyi yapıp pratikte konusamaz sende tam tersi olmus :)

@nefertiti989 ya bi de Ales asırı zorlasmıs bence, süre kesinlikle yetmiyor. 2011'de 90 mı ne almıstım, gecen sene öylesine girdim 80 zor aldım.
YDS'ye de zor diyorlar ama ona hic girmedim KPDS'ye girmistim en son. 4 Eylül'de girecegim bakalım cidden zor muymus gorecegiz :) Sen de girecek misin bu YDS'ye?
Bir de yüksek lisans yapmak istedigin bölüm ve üniversitenin istedigi puanlar da önemli. Kimisi dil sartını pek aramıyor egitim dili Türkçe ise.

kızlar bence tanışalım burdan konuşup kaynaştık bencede hamile kalıncada bırakmayalım bir birimizi

Ben Gamze 29 yaşındayım İzmir de yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Beste ben 27 yaşındayım istanbuldan is aryan geçici ev hanimiyim

Hahaay teyzem ya :) canm buyukler ne.diosa dogru cikio.eskiden tip mip olmadigi icin bulmak zornda oldklari yontrmler sonucta.

kocamla 13 yıldır beraber 4,5 yıldır evliyiz o sebepten heralde sabırları azaldı eltim ikinciyi doğurmadan 1 tane yapsam iyidi kaynanam sorun olduğunu düşünecek artık :)))))

kocamla 13 yıldır beraber 4,5 yıldır evliyiz o sebepten heralde sabırları azaldı eltim ikinciyi doğurmadan 1 tane yapsam iyidi kaynanam sorun olduğunu düşünecek artık :)))))

Bosver anacim sorun oldugunu dusunen kendisi yaviversinde gorelim pat diye :) Benim kendi annem daha gecenlerde kayinvalidem eltilerim arkadaslar falan varken samimiyetten bisey yapti ama dayanamadim vallahi tersledim.
Eltim cocugunu parka goturmus dusmus onu anlatiyodu annemde 'ay bizimde bi ufakligimiz olsa da parka gotursek dimi Yesiim' dedi gulerek bende ' e sekerim yap madem cok istiyosan,uretim hala devam ediyo sende cok sukur' dedim hepimiz gulduk gectik. Kendi annem tabii ki kotu niyetle soylemiyo ama boyle bi konuyu acmamalari gerektigini herkes anlamis olduu. Gicigim arkadas :)

Evet arada bebe dışi şeyler kkonusmakta güzel..hergun ffarklı konulardan bahsedebiliriz ....aklmiz dagilir.guler egleniriz.

Fenasinnnn kizzzz sennn

ay benimde derdim o biliyon mu ama eşim çok kızıyor böyle düşünmeme kız benden 6 yaş küçük 6 yaşında çocuğu var

fiki fiki miay çok yaşa sen emi ne güldüm ya patronda karşımda neye gülüyon diyoben süt ve karabiber diye duydum canım 3 gün boyunca 1litre sütü kaynatıyorsun içine karabiber atıyorsun sütün ilk sıcaklığı geçince legen içine döküp üstünde duruyorsun buharına oturuyorsun altın çıplak olacak ardından ilişki olacak ve kendini koruyacaksın üşütmücen yani içini temizliyormuş bu yöntemde bende burda bir konuda okudum hamile kalanlar var

çok haklısın bide onlar nedense daha rahat bakıyorlar, eşimin anneannesi 40 yaşında anne olunmuyor haberin yoksa söylym dedi kahkaha attı bana 90 yaşında kadın gercekten 90 yaşında gözüm doldu ama ne diyeyim güldüm gectim eşimin hatrına kayınvalidem biraz daha cekinir benden eşime soruyormuş düşünüyor musunuz falan diye eltim bebeğini vermediğinden bakması için benimkine bakmaya çok hevesli allah hayırlısını nasip etsin hepimize ne diyeyim

ay benimde derdim o biliyon mu ama eşim çok kızıyor böyle düşünmeme kız benden 6 yaş küçük 6 yaşında çocuğu var
benimki küçük değil 35 yaşında ama sürekli bana ilk denememizde oldu diip duruyor deli mi ne ben onun kötülüğünü mü isteyecem sağlıklı olsun 5. denemede olsun neyin nispetini yapıon deli

ahahahahah fiki fiki çok komik bence de çok güldüm duyduğumda sütü ilk kez duydum bak gerçekten kocam görmeden bu nasıl yapılır ki görürse de gülmekten hiçbişey yapamayız:))

Ne kadar kotusun:) benim de annem bisey diyemio daha erken herlde kiz istemio dio herkese:)

benimki küçük değil 35 yaşında ama sürekli bana ilk denememizde oldu diip duruyor deli mi ne ben onun kötülüğünü mü isteyecem sağlıklı olsun 5. denemede olsun neyin nispetini yapıon deli

benimki nispet yapmaz canım ya benim durum daha farklı eşim onlar evlenirken çok yardım etti bir sürü borca girdi ödücez diyip kredi falan çekti biz onlar yüzünden daha geç evlendik en son benim canıma tak etti çektim kredi bütün eşyaları aldım düğün yaptım falan eltim çalışcaktı eşine yardım edecekti korunuyorum diyip kandırmış eşini o da hemen hamile kaldı ben 3 senelik evliyim borç ödemekten iflahım kurudu birde 3 sene eşimin borçlarını bekledim düşün bende birazda onun hırsı var

ahahahahah fiki fiki çok komik bence de çok güldüm duyduğumda sütü ilk kez duydum bak gerçekten kocam görmeden bu nasıl yapılır ki görürse de gülmekten hiçbişey yapamayız:))
sütü kaynatıp banyoya götürürsün duş alcam diye gir banyoya gör işini çık sonra atla kocanın üstüne

allah yaptıklarını önüne getirip sağlıklı bir evlat nasip etsin sana da:)

Fenasinnnn kizzzz sennn
ne yapayim arkadasim kendi annem bile olsa acmasin konusunu. Tamam torun istiyo anladikta ben bunu zaten tahmin edebiliyorum. Belki istemiyorum su anda, belki istiyorum ama dusununce strese giriyorum, belki esimde ya da bende bi sorun var olmuyo tedavi goruyorum.. Reva mi yani ? Ben kendi arkadasima soramiyorum bebek istiyo musun diye, insanlar ne rahat diyo bebek ne zaman?
Ben sorulmasina karsiyim boyle seylerin. Insanlarin yarasina tuz basacakmisim gibi geliyo...

Iste bak eksikligini hissedince talepte bulunuyolar. Ben onlarin istegini karsilamak zorunda miyim ya? Emineye de dedim belki istemiyorum, belki istiyorum olmuyo bilemezsin kimsenin ne yasadigini...Insanlar ne gamsiz yaa, kadinin kuyusunu gene kadin kaziyor ya o beni deli ediyor.
Benim kendi annem bile bilmiyor bebegim oldugunu ve kaybettigimi...

Ne kadar kotusun:) benim de annem bisey diyemio daha erken herlde kiz istemio dio herkese:)
Ne diyim ama kuzum yaa anneme cevap versem yarin bigun kayinvalidem , akraba ivir zivirda baslicak sormaya. Sormasinlar... Bebegimi kaybettim desem oturup hepsi benle beraber aglicak daha mi iyi olcak uzulseler sonra acimaya baslicaklar falan... Ne bileyim kendimi boyle korudugumu dusunuyorum galiba deliye vurarak :)
Annem normalde lafini acmaz ama soylediginde orda cevap vermeseydim herkes sorma hakki bulacak gibi geldi kendinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…