• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ben size dokulurum dokulmesine de .tanidiklarimda dolaniyor burada...deşifreolsam rahat rahat yazamam..ama ozelden tanisirim ssizle .beni merak eden yazsin bana.:KK70:gizemli kadinnnn.
aman dolanırsa dolansın gizlim saklım yok burda görüştüğüm o kadar arkadaşım var ki çok güzel arkadaşlıklar kurduk 2010 senesinden beri burdayım öncesi de varda kayıt olmam 2010a kısmetmiş:KK48: birde tanıdıklar nasıl bilecek benim kim olduğumu izmirde milyon tane 29 yaşında gamze vardır:KK70:

kızlar bence tanışalım burdan konuşup kaynaştık bencede hamile kalıncada bırakmayalım bir birimizi:KK36:

Ben Gamze 29 yaşındayım İzmir de yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:KK70:
İiii seyyyy, buralara takilan cok tanidigim var yaaaa :KK70: simdi herseyi de acik ettik : D rezil olmayayim tanidiklara :KK70: nickim de yaptigim isle alakali malum :KK70: ama iste 28 yasindayim, ankaradayim :KK70: siz beni kutuphanekedisi olarak sevmeye devam edinn en iyisi :KK70:

ha bi de bu yola bas koymus, amaci dunyaya saglikli hayirli evlatlar getirmek olan tum anne adaylarina basarilar diliyorum . Sizinle, KK ile yol arkadasi olmak guzel...

Derya ben diyarbakirdan edebiyat ogretmeniym 28 yasndaym bi yillik ewliyim yarsmacilara basarilar diliyrm:)

memnun oldum canım ay 1 yıllık evli olsam keşke bende ilk yıllar çok güzeldi:KK36:

Gamzecim ben de Hatice manisaliyim ailem Manisa da biz hakakride oturuyoruz eşim ogrt oraya atandı ben de yarından sonra kpss ye giriyorum bakalım ben atanabilecekmiyim. Şuan da tatildeyiz eşimin köyünde kafa dinliyoruz :) he 26 yaşındayım 9 gün sonrada evliligimizin 1 yılı dolacak inşallah :)

memnun oldum canım hadi inşallah atanırsın bir sürü kadro boşaldı:KK48: bende düşünüyorum girmeyi bu seneki geçmedi dimi? ama hazırlanmak lazım eski bilgilerle ne kadar olacaksa:KK51:

aman dolanırsa dolansın gizlim saklım yok burda görüştüğüm o kadar arkadaşım var ki çok güzel arkadaşlıklar kurduk 2010 senesinden beri burdayım öncesi de varda kayıt olmam 2010a kısmetmiş:KK48: birde tanıdıklar nasıl bilecek benim kim olduğumu izmirde milyon tane 29 yaşında gamze vardır:KK70:
Eltimmm dolaniyorr canim burada herşeyi konusuyoruz ..yoksa aranizda ayri olarak görüştüğüm kişi var disarda.

kızlar bence tanışalım burdan konuşup kaynaştık bencede hamile kalıncada bırakmayalım bir birimizi:KK36:

Ben Gamze 29 yaşındayım İzmir de yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:KK70:
Benim tanıdıklarımdan pek takılan yok sanırım, zaten profilimde de yazıyor her bir bilgim neredeyse :KK70:
27 yaşını tamamlamak üzere olan bir araştırma görevlisiyim efenim, Ankara'dan katılıyorum aranıza :) İsmim de Şeyma. Biri tanırsa kacarım artık :ruh:

Hepiciginizle tanıstıgıma memnun oldum :)

Benim tanıdıklarımdan pek takılan yok sanırım, zaten profilimde de yazıyor her bir bilgim neredeyse :KK70:
27 yaşını tamamlamak üzere olan bir araştırma görevlisiyim efenim, Ankara'dan katılıyorum aranıza :) İsmim de Şeyma. Biri tanırsa kacarım artık :ruh:

Hepiciginizle tanıstıgıma memnun oldum :)

Bende Ayşenur benimde eltim her an her yerden çıkabilir Aksarayda yım bende :KK54:

memnun oldum kızlar :KK19:

bu arada sabah ki testimi atmayı unutuyordum :D

Eklentiler

• 20160818_130145.jpg
    20160818_130145.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 50
Seninki artık siliklesmeye baslamıs sanırım canım dunku daha koyuydu diye hatırlıyorum
Dün olmadıysa bugünü degerlendirin :KK66:
akşam daha koyuydu canım dünü değerlendirdik bugünude değerlendiricez inşallah :)

Eklentiler

• 14031051_10154433431672298_544654393_n 17 agustos aksam.jpg
    14031051_10154433431672298_544654393_n 17 agustos aksam.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 20160818_130145.jpg
    20160818_130145.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 30
memnun oldum canım ay 1 yıllık evli olsam keşke bende ilk yıllar çok güzeldi:KK36:

memnun oldum canım hadi inşallah atanırsın bir sürü kadro boşaldı:KK48: bende düşünüyorum girmeyi bu seneki geçmedi dimi? ama hazırlanmak lazım eski bilgilerle ne kadar olacaksa:KK51:
Ben de memnun oldum canım eylül de atama yoktu bosalanlar yerine alım yapılıyor bide mülakat çıktı başımıza :kızgın: lisans bitti balım da o lisan si bilmiyorum o da ekimde olacak sınav başvurular ne zamandı bilmiyorum canım. İnşallah atanır atanıriz canım :halay:

Ben de memnun oldum canım eylül de atama yoktu bosalanlar yerine alım yapılıyor bide mülakat çıktı başımıza :kızgın: lisans bitti balım da o lisan si bilmiyorum o da ekimde olacak sınav başvurular ne zamandı bilmiyorum canım. İnşallah atanır atanıriz canım :halay:

Back