- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.061
Ya bi de ben de hamile oluyor musum bu ay ne gulerim:)
Hahaha ayy ne guzel olur nasil sevinirim. Gerci benimki de gecici mi kalici mi belli degil :) kitabin adini degistiririz :)
En geç 2 güne koyulaşır tahminimce canım. Hadi rastgele :)
rica ederim canım hadi hayırlısı olsun
Cook teşekkürler canlarr ...sagolun bebekle dolun:)Yarin koyulasmaya baslar canisi bu ay koyulasmadan iki gun once koyulastigi gun sabah ve bi gun sonra sabah iliski olmustu aklinda olsun :)
Hadi inşallah yüksek yüksek çıkar ateşler gelmez batlar. Belirti filan varmı canım ağrı vs? Yarın sabah ateşini ölcunce etiketle beni canim
Çok kendini belli etmeyen hafif bir bel ağrım vardı onu da dün çok ayakta durdum ona yormustum adettenmişTamam canim haberleselim sabah mutlaka. Benim su anda sadece bel agrim var. Sende var mi adet belirtisi?
M melekler-engelchen canım beni listeden çıkarabilirsin adet oldum ben şok ben iptal 24.gün adetim geldi bu hayıt otu mucize birsey
Çok kendini belli etmeyen hafif bir bel ağrım vardı onu da dün çok ayakta durdum ona yormustum adettenmişsabah ateş 36.3 ve sonuç adet geldi.. neyse sonuc itibariyle bekletmedi geldi şoktayım 24.günde adet oldum geçen ay 45 .günde olan ben neyse en azından bebis yoksa adet gelsin..
Sen de durun nasıl hissediyorum bugün inşallah ateşin yüksek çıkacak :)
Hayırlısıyla tatlım ya inşallah :) Kafayı yemeyiz inşallah bu süreçte topluca :)Bi kac gun once ayni seyleri yazdim hatta dalga gectim kendimle yumurtaliklarimla konuşuyorum diye @yesa1 le geyigini yaptik regl olunca tebrik edelim birbirimizi ne guzel oldu diye dedik. Simdi hamileyim :) darisi basina kuzum hepinizin basina tabi ki saglikla ve hayirlisiyla
Amiiinn inşallah :)Hayırlısıyla tatlım ya inşallah :) Kafayı yemeyiz inşallah bu süreçte topluca :)
Allahım sana da hayırlı, sağlıklı evlat versin :) darısı da hepimize olsun :)
Hamile kalmışsın işteBu hayit bir bende mi ise yaramadi
Valla bilmiyorum hangi Dr a gittisem sıkıntı yok dedi hormonlar vs bişey yok stresten havadan vs diyorlar hep sanırım biraz yumurtaliklarim tembelsenin niye böyle düzensiz cnm bu normal değil ki
la rosa canim kan verdin sanirim çıktı mi sonuc
Hayirlisi olsun canim benim insallah onumuzdeki ay aliriz guzel haberiniCanım günaydın, inşallah Kasım hamilesi olurum artık. Sonucum 0,1 :) Napalım, kısmet değilmiş.
valla canım takmadım diyenleri okuyupta daha çok morla bozmayın diye yazdım yoksa ukalalık olarak anlaşılmasın çok isteyipte takmamanın imkanı yokinşallah iyi çıkar sonucum hayırlısı olsun inşallah
Rahatla sakin ol :) benim de omzum agriyo dis gebelik mi diye tirsiyorum su anda :)kızlar günaydın
bugün bat günüm akıntım var ama sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum
Saol canım benim amin. Ben de senin güzel haberlerini takip edicem. İnşallah çok rahat, sağlıklı, güzel bir hamilelik geçirirsin.Hayirlisi olsun canim benim insallah onumuzdeki ay aliriz guzel haberini
Kızlar günaydın... Eylül-Ekim ayında hamilelik kısmet olmadı bana. Dün kan testinde 0,1 çıktı sonucum. Kasım hamileleri grubuna beni de yazın :)
Rahatla sakin ol :) benim de omzum agriyo dis gebelik mi diye tirsiyorum su anda :)
kızlar günaydın
bugün bat günüm akıntım var ama sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum
canım hayırlısı olsun yeni ay yeni umut olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?