EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ya bi de ben de hamile oluyor musum bu ay ne gulerim:)

Yaaa birde bendeeee hamile oluyormusummm

Hahaha ayy ne guzel olur nasil sevinirim. Gerci benimki de gecici mi kalici mi belli degil :) kitabin adini degistiririz :)

Evet değiştir artık adını canimm.başka imza at bizlere ...

En geç 2 güne koyulaşır tahminimce canım. Hadi rastgele :)

rica ederim canım hadi hayırlısı olsun

Yarin koyulasmaya baslar canisi bu ay koyulasmadan iki gun once koyulastigi gun sabah ve bi gun sonra sabah iliski olmustu aklinda olsun :)
Cook teşekkürler canlarr ...sagolun bebekle dolun:)

Canlarr cankizlar hepinize diyorum.
Gün içersindeki Yazdiklarinizi okudum genel olarak yaa hepiniz cook çok tatlisnzki ...ne kadar motive edici olumlu canlarsinz ..birimiz dert Yansa hemen herkes elinden geleni yapıyor..Allah hepinizden razı olsun canlar.inşallah sağlıkla mutlulukla bebeklerimize kavusuruz.sizleri cook seviyorum..

Tamam canim haberleselim sabah mutlaka. Benim su anda sadece bel agrim var. Sende var mi adet belirtisi?
Çok kendini belli etmeyen hafif bir bel ağrım vardı onu da dün çok ayakta durdum ona yormustum adettenmiş sabah ateş 36.3 ve sonuç adet geldi.. neyse sonuc itibariyle bekletmedi geldi şoktayım 24.günde adet oldum geçen ay 45 .günde olan ben neyse en azından bebis yoksa adet gelsin..
Sen de durun nasıl hissediyorum bugün inşallah ateşin yüksek çıkacak :)

senin niye böyle düzensiz cnm bu normal değil ki

Hayırlısıyla tatlım ya inşallah :) Kafayı yemeyiz inşallah bu süreçte topluca :)

Allahım sana da hayırlı, sağlıklı evlat versin :) darısı da hepimize olsun :)

Kızlar günaydın... Eylül-Ekim ayında hamilelik kısmet olmadı bana. Dün kan testinde 0,1 çıktı sonucum. Kasım hamileleri grubuna beni de yazın :)

Canım ben seni çok iyi anlıyorum. İstemeye, uğraşmaya devam :) Moral bozmadan tabiki...

Kızlar günaydın... Eylül-Ekim ayında hamilelik kısmet olmadı bana. Dün kan testinde 0,1 çıktı sonucum. Kasım hamileleri grubuna beni de yazın :)

canım hayırlısı olsun yeni ay yeni umut olsun inşallah

Rahatla sakin ol :) benim de omzum agriyo dis gebelik mi diye tirsiyorum su anda :)

ay bir stres yaptım canım ya birde çok karışık rüyalar gördüm ondanda etkilendim biraz

kızlar günaydın
bugün bat günüm akıntım var ama sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum

Canım rahat ol. Ben geçen hamileliliğimde birebir regl belirtilerini yaşadım. Hatta o yüzden hamile olduğumu bile 15 gün sonra fark etmiştim. (Planlı hamilelik değildi.) Regl gecikmesi yaşıyorum sanmıştım. Hazırlıksız yakalanmıyım diye de 1 paket pedi bitirmiştim. Tabi hepsi boştu :) O belirtiler 10 gün falan sonra geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…