EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

tamam canım catlamıs bundan sonra bekleme zamanı ınsallah tutmustur:)

Kizlar herkese iyi pazarlar. Yarin bat gunum ve moralim cok bozuk. Cunku birincisi dun sabah olctugum atesim 36.7 iken, bu sabahki atesim zirt diye 36.2'ye dusuverdi. Zaten burdan anladigim hamile olmadigimi.

Ikincisi yine de bir umut gebelik testi yaptim ama o da tabii negatif cikti. Of cok kotuyum ya.

Ustune ustluk dun de bir arkadasimiza bebek ziyaretine gitmistik. Bir sure kucagimda tuttum daha bir haftalik. Gozlerine baktim baktim baktim. Allahim dedim herhalde bana nasip etmedin neden ugrasiyorum ki? Eve geldik dun aksam agla agla icim cikti. Sizin de moralinizi bozduysam kusura bakmayin nolur. Ama su an bile gozlerim dolu dolu yaziyorum. Icimi dokmem gerekiyordu.

Canım düşüncelerin aglaman canını sıkman o kadar normal ki

Hepimiz aynı yerlerden geçtik ve geçmeye devam edeceğiz

Önemli olan umutları tüketmemek hep iyi düşünmek hayırlısıyla bir gün gelecekler demek :)

Ah kuzum ya dua etmeye devam umit kesmek yok Allah kimi kulunun kapisina gelmesinden memnun olurmus ki ona hemen istedigini vermezmis kulum kapima gelsin bol bol dua etsin diye sabir guzelim insallah kucagin dolacak...
Benim bir cok arkadasim idrar testinde negatif gordugu halde kanda baktirip hamile oldugunu ogrenmis. Ben bu sabah kasik agrisiyla uyandim eyvah regl olucam defim ve test yaptim negatif cikti sanirim kimyasal geciriyorum olmadi regl gunum gecerse doktora gidicem belki idrara daha gecmedi hcg degerim zaten kanda da cok dusuk cikti ya nasip diyorum mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler. Rabbim hic birimizin kucagini bos koymasin

aa üzdün beni de ama
bende 23 aydır her ay aynı şeyleri düşünüp üzüldüğümü bilirim.
yine de umut kesmek yok.
şu tüp durumu bana biraz umut oldu.
hep bir umut vardır.
sakın canını sıkma canım benim.

böyle düşünmek için henüz erken soli.
adetin bir geçsin değerine bir bakılsın o zaman belli olur.
şu an sadece kuruntu yapıyorsun.
umut etmekten vazgeçme.

Aslında şükretmemiz gereken o kadar çok şey varken hep eksikleri görüyoruz şeytan oynuyor bizimle resmen.. Dua et canım kalpleri ferahlatan Yaradana şükret olacak elbet bir gün

böyle düşünmek için henüz erken soli.
adetin bir geçsin değerine bir bakılsın o zaman belli olur.
şu an sadece kuruntu yapıyorsun.
umut etmekten vazgeçme.
Tatlim bu ay hissediyorum bebegim benimle ama olurda regl olursam elden birsey gelmeyecek ne yazildiysa o olacak onu demek istedim yoksa kuruntu umutsuzluk falan yok

[QUOTEKuzugiller, post: 48369911, member: 427010"]Bana da var gibi geldi de hayal goruyorum sandim :)[/QUOTE]

Var canım hadi İnşallah sağlıklı bir bebiştir :) kaç günün var bat a

[QUOTEKuzugiller, post: 48369911, member: 427010"]Bana da var gibi geldi de hayal goruyorum sandim :)

Var canım hadi İnşallah sağlıklı bir bebiştir :) kaç günün var bat a[/QUOTE]
3 4 gun var daha canim hayirlisi bakalim ben ilk bebegimi kaybettigim icin her sey olabilir modunda gayet sakinim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…