- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.901
Dün sabah olmuştu canım :) o yüzden akşam testi yaptım beklemedim uyumuşum eşim görmüş sabah hemen sabahı değerlendirdik.4 gündür ust uste pertimiz çıktı kasıklarımda hafif ağrı var sanırım yumurtalık sıvısı ağrı yapıyor. sondakini az önce yaptım
Kizlar herkese iyi pazarlar. Yarin bat gunum ve moralim cok bozuk. Cunku birincisi dun sabah olctugum atesim 36.7 iken, bu sabahki atesim zirt diye 36.2'ye dusuverdi. Zaten burdan anladigim hamile olmadigimi.
Ikincisi yine de bir umut gebelik testi yaptim ama o da tabii negatif cikti. Of cok kotuyum ya.
Ustune ustluk dun de bir arkadasimiza bebek ziyaretine gitmistik. Bir sure kucagimda tuttum daha bir haftalik. Gozlerine baktim baktim baktim. Allahim dedim herhalde bana nasip etmedin neden ugrasiyorum ki? Eve geldik dun aksam agla agla icim cikti. Sizin de moralinizi bozduysam kusura bakmayin nolur. Ama su an bile gozlerim dolu dolu yaziyorum. Icimi dokmem gerekiyordu.
Hamile kalınca da bakıyorlar canım ama her doktor farklı tabiiProgestrona 21. Gun bakmiyorlar mi canim benim pazartesi gunu 32. Gunum olacak
Anladim canim ben daha doktor kontrolune gitmedim regl gunumun grcmesini bekliyorum bir umut heveslendim ama degerim cok dusuk belki regl olucam garantisi yok o nedenle pazartesi cok erken hele regl zamanim gecsinHamile kalınca da bakıyorlar canım ama her doktor farklı tabii
Tamam olsun birdaha ki sefere testin pozitif çıkıcak demek bu Son adet inşallah :)ama adetliyim şuan :) ama onu görünce çok mutlu oldum ya hemde iki tane test yaptım. baktım acaba ovulasyon testi mi yaptım dedim :) yok hcg yazıyodu :)
Ah kuzum ya dua etmeye devam umit kesmek yok Allah kimi kulunun kapisina gelmesinden memnun olurmus ki ona hemen istedigini vermezmis kulum kapima gelsin bol bol dua etsin diye sabir guzelim insallah kucagin dolacak...Kizlar herkese iyi pazarlar. Yarin bat gunum ve moralim cok bozuk. Cunku birincisi dun sabah olctugum atesim 36.7 iken, bu sabahki atesim zirt diye 36.2'ye dusuverdi. Zaten burdan anladigim hamile olmadigimi.
Ikincisi yine de bir umut gebelik testi yaptim ama o da tabii negatif cikti. Of cok kotuyum ya.
Ustune ustluk dun de bir arkadasimiza bebek ziyaretine gitmistik. Bir sure kucagimda tuttum daha bir haftalik. Gozlerine baktim baktim baktim. Allahim dedim herhalde bana nasip etmedin neden ugrasiyorum ki? Eve geldik dun aksam agla agla icim cikti. Sizin de moralinizi bozduysam kusura bakmayin nolur. Ama su an bile gozlerim dolu dolu yaziyorum. Icimi dokmem gerekiyordu.
Kizlar herkese iyi pazarlar. Yarin bat gunum ve moralim cok bozuk. Cunku birincisi dun sabah olctugum atesim 36.7 iken, bu sabahki atesim zirt diye 36.2'ye dusuverdi. Zaten burdan anladigim hamile olmadigimi.
Ah kuzum ya dua etmeye devam umit kesmek yok Allah kimi kulunun kapisina gelmesinden memnun olurmus ki ona hemen istedigini vermezmis kulum kapima gelsin bol bol dua etsin diye sabir guzelim insallah kucagin dolacak...
Benim bir cok arkadasim idrar testinde negatif gordugu halde kanda baktirip hamile oldugunu ogrenmis. Ben bu sabah kasik agrisiyla uyandim eyvah regl olucam defim ve test yaptim negatif cikti sanirim kimyasal geciriyorum olmadi regl gunum gecerse doktora gidicem belki idrara daha gecmedi hcg degerim zaten kanda da cok dusuk cikti ya nasip diyorum mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler. Rabbim hic birimizin kucagini bos koymasin
ayy hadi inşallah ya.Tamam olsun birdaha ki sefere testin pozitif çıkıcak demek bu Son adet inşallah :)
Aslında şükretmemiz gereken o kadar çok şey varken hep eksikleri görüyoruz şeytan oynuyor bizimle resmen.. Dua et canım kalpleri ferahlatan Yaradana şükret olacak elbet bir günKizlar herkese iyi pazarlar. Yarin bat gunum ve moralim cok bozuk. Cunku birincisi dun sabah olctugum atesim 36.7 iken, bu sabahki atesim zirt diye 36.2'ye dusuverdi. Zaten burdan anladigim hamile olmadigimi.
Tatlim bu ay hissediyorum bebegim benimle ama olurda regl olursam elden birsey gelmeyecek ne yazildiysa o olacak onu demek istedim yoksa kuruntu umutsuzluk falan yokböyle düşünmek için henüz erken soli.
adetin bir geçsin değerine bir bakılsın o zaman belli olur.
şu an sadece kuruntu yapıyorsun.
umut etmekten vazgeçme.
Bu da testin icini açtığımda gordugum
Bana da var gibi geldi de hayal goruyorum sandim :)Valla var 2. Çizgi :)
[QUOTEKuzugiller, post: 48369911, member: 427010"]Bana da var gibi geldi de hayal goruyorum sandim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?