How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler saygilar

maya_gallo maya_gallo 10 Ekim

@mtkt 12 Ekim

@amelia2 13 Ekim

@beren20 16 Ekim

@ayllllliiiin35 17 Ekim

@tdsozlem 19 Ekim (klomen tedavisi)

@Tutuy 22 Ekim

@nisandeniz 22 Ekim

@ismetbeyinbiricikhanimi 31 Ekim (sayfa 375 te yazmis yaptiklarini)

EYLÜL HAMiLELERi :KK46::KK46::KK46::KK46:

1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )

2) morordek ( ovulasyon test kullandi)

3) Pelukk

4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )

5) dimaam (ovulasyon test)

6) nannen1

7) xDerinMavix

8) YESIMBOZ ( Ovulasyon test kullandi ve corek otu-bal-tarcin karisimi yedi)

EKIM HAMİLELERİ

1) rebeliousxx

2)Kuzugiller

3)solitarywoman

Canım düşüncelerin aglaman canını sıkman o kadar normal ki

Hepimiz aynı yerlerden geçtik ve geçmeye devam edeceğiz

Önemli olan umutları tüketmemek hep iyi düşünmek hayırlısıyla bir gün gelecekler demek :)

Amin canim insallah iyi ki sizler varsiniz ya.

Ah kuzum ya dua etmeye devam umit kesmek yok Allah kimi kulunun kapisina gelmesinden memnun olurmus ki ona hemen istedigini vermezmis kulum kapima gelsin bol bol dua etsin diye sabir guzelim insallah kucagin dolacak...
Benim bir cok arkadasim idrar testinde negatif gordugu halde kanda baktirip hamile oldugunu ogrenmis. Ben bu sabah kasik agrisiyla uyandim eyvah regl olucam defim ve test yaptim negatif cikti sanirim kimyasal geciriyorum olmadi regl gunum gecerse doktora gidicem belki idrara daha gecmedi hcg degerim zaten kanda da cok dusuk cikti ya nasip diyorum mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler. Rabbim hic birimizin kucagini bos koymasin

Canim ya kiyamam sana ben. Sakin simdiden moralini bozma olur mu? Dedigin gibi mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler. Belki de sen bosuna endiseleniyorsundur.

aa üzdün beni de ama :KK61:
bende 23 aydır her ay aynı şeyleri düşünüp üzüldüğümü bilirim.
yine de umut kesmek yok.
şu tüp durumu bana biraz umut oldu.
hep bir umut vardır.
sakın canını sıkma canım benim.:KK74:

Canim cok sagol desteklerin icin. Ama ne bileyim ya benim de 3 yili gecti. Artik aylari saymayi biraktim. Kendimi cok caresiz hissediyorum. Ayni zamanlarda hamile kalalim diye muhabbet ettigim herkes birer ikiser aldi cocuklarini kucagina. En umitsiz vakalar bile hem de. Allah hepsinin de bahtlarini acik etsin. Ama bir tek ben kaldim boyle. Isyan etmek istemiyorum ama sanirim dayanma gucum yavas yavas tukendi. Of yine agliyorum yaaa :((

Ama daha bata cok var onun icin ben hic sevinemedim ya :) ben hala cok inanmıyorum yarin sabah baska bi test daha yapacagim :)
ya insallah vardir kuzucum yaaa :)) ekim ne bereketli ne hizli bir ay :) hayirlis olsun simdiden, allahim saglikla nasip etsin insallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar dün yumurtam çatlamış olmalı. Bugün karnımda regl olacak gibi ağrı var. 33 aydır hiç böyle bir şey olmamıştı. Bu ay da olmazsa ben kasımda yokum :KK43: Canım çok sıkkın
canim su an olmamis bir sey icin uzme kendini nolur. Dur bakalim ne olacak ne bitcek. Kaldi ki sonuc olumsuz bile olsa hep demiyor muyuz hayirlisi diye. Hadi toparlan, gül bakiyim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim cok sagol desteklerin icin. Ama ne bileyim ya benim de 3 yili gecti. Artik aylari saymayi biraktim. Kendimi cok caresiz hissediyorum. Ayni zamanlarda hamile kalalim diye muhabbet ettigim herkes birer ikiser aldi cocuklarini kucagina. En umitsiz vakalar bile hem de. Allah hepsinin de bahtlarini acik etsin. Ama bir tek ben kaldim boyle. Isyan etmek istemiyorum ama sanirim dayanma gucum yavas yavas tukendi. Of yine agliyorum yaaa :KK43:(
Ya kiyamam, yapma boyle canim benim ya. Ne biliyoruz neyin hayirli oldugunu. Allah sevdigi kullarini sinarmis. Sinavlardan iyi not almak icin de bu sinavlara illa ki girmemiz gerek. Hadi sen de toparlan, kocaman sen de gül :)

canim su an olmamis bir sey icin uzme kendini nolur. dur bakalim ne olacak ne bitcek. Kaldi ki sonuc olumsuz bile olsa hep demiyor muyuz hayirlisi diye. Hadi toparlan, gül bakiyim :)
Canım bundan sonrası tüp bebek. Başka şehirde yapılacağı için hiç istemiyorum. Doğru diyorsun. Allah'tan ümit kesilmez. Teşekkürler desteğin için

Kizlar annemin bi komsusu var. Kadinin kizi 12 senedir ugrasiyo 4 tup bebek ki biri amerika da oldu ama hicbiri tutmadi. Sonunda artik hem maddi hem manevi olarak cok yorulduk dediler ve biraktilar iki ay once tedaviyi doktoru keçiboynuzu onermis onu yapmislar ekstra olarak ve su anda 8 haftalik hamile. Umudumuzu kaybetmememiz gerektiginin en guzel ornegi bu

Annemin Amcasının kızı 14 sene çocuk istedi herşeyi denediler olmadı ama hep birbirlerini çok sevdiler herkes özendi onlara, bi anda hamile kaldı çok sevindi herkes, şimdi çok tatlı bi oğulları var 2 yaşında :) ve şimdi kız bebek istiyor, nasıl dayandı hiç bilmiyorum üzülüyoruz hergün, belki her an, ama var bir alın yazımız vardır Allahın bir bildiği..

Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin..

Back