EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Hemen doktora gidecek misin canım pihtilasma falan mı var inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın :)
amin insallah canim cok tesekkur ederim.. pihtilasmadan olmadi kayiplarim biri kimyasal gebelikti digeri de enfeksiyon sebebiyle gitti.. hemen gitmicem dr.a zaten bisey gozukmicek randevumu 29 ekime aldim o zamana kadar hersey yolunda gider insallah..

cok tesekkur ederim cnm sana da hayirli olsun.. regl gunum bugundu.. 1.sayfada 5 ekim yaziyo ama gec yumurtladim..

Hayırlı olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Darisi başımıza inşallah

kızlarrr günaydınn. rüyamda ne gördüm :)
test yapmışım hemde iki tane ikisinde de ikinci çizgi çıktı. rüyada bile olsa gördüm onu :)
Günaydın canim inşallah gerçeğini de göreceğin günler yakındır

Ben de daha önce rüyamda görmüştüm ve hamileymişim oz zmn inşallah sende öylesindir rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış
ama adetliyim şuan :) ama onu görünce çok mutlu oldum ya hemde iki tane test yaptım. baktım acaba ovulasyon testi mi yaptım dedim :) yok hcg yazıyodu :)

Kizlar iğneden 72 saat sonra yani dün akşam sanki kasığımda sinir çekilir gibi ağrı saplandı. Adım atarken bile zorlandım test yaptım ve yattım hemen.Ben çoktan çatlamıştır diye düşünmüştüm. Hergün ovu testi yapıyorum önceleri iğneden 24 saat sonra pik olurdu. dünkü sonuç en alttaki yani pik yapmış..

Eklentiler

• 20161009_100654.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 27

Bu sabah yaptın mi açılma var mı

Dün gece degerlendirilmistir bence :)

Bu sabah yaptın mi açılma var mı

Dün gece degerlendirilmistir bence :)
Dün sabah olmuştu canım :) o yüzden akşam testi yaptım beklemedim uyumuşum eşim görmüş sabah hemen sabahı değerlendirdik. 4 gündür ust uste pertimiz çıktı kasıklarımda hafif ağrı var sanırım yumurtalık sıvısı ağrı yapıyor. sondakini az önce yaptım

Eklentiler

• 20161009_135802.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…