- 10 Eylül 2013
- 460
- 505
- 53
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.881
cnm bugun yumurtlamadan sonraki 14.gun.. ilk sayfada 5 ekimi bat vermistim ama gec yumurtladim yani hamile olmasaydim bugun bat.ti..Hayirli saglikli olsun canim tamamina ersin inşallah :) degere gore gecikmen oldu sanirim
amin insallah canim cok tesekkur ederim.. pihtilasmadan olmadi kayiplarim biri kimyasal gebelikti digeri de enfeksiyon sebebiyle gitti.. hemen gitmicem dr.a zaten bisey gozukmicek randevumu 29 ekime aldim o zamana kadar hersey yolunda gider insallah..Hemen doktora gidecek misin canım pihtilasma falan mı var inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın :)
cok tesekkur ederim cnm sana da hayirli olsun.. regl gunum bugundu.. 1.sayfada 5 ekim yaziyo ama gec yumurtladim..Yap canim insallah hayirli sonuclar cikar ben bilincli yapmadim sadece bir an once ogrenmek icin negatifse bile regl gununu beklerim diye yaptirmistim ama cok sukur nasip oldu. Ama erken ogrenmekte pek iyi degilmis regl gunum yaklastikca 3 hanelileri gorebilecekmiyim kaygisi olusuyor etrafa belli etmiyorum ama
Hayirlisi olsun canim rabbim kucagina almani nasip etsin degerin gayet guzel kac gun gecti reglin ?
Benim arkadaşın adet günü 1387 çıkmıştı yaaaaa :)
Direk gidip keseyi görmüştür artık :)o da bir şey mi adetten bir gün geçtikten sonra benim yanımdaki çalışanımın 5327 idi
Hadi hadi noolur tebrik edeyimmm.kuzucukkkAyni seyi soyledim az once :) bi kac gune kadar da beni tebrik edeceksiniz demedi deneyin :)
Hayırlı olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. Darisi başımıza inşallahKızlar herkese merhaba.. Ben hamileyimBugün kan tahlili yaptırdık değerim 235 çıktı.. Şükürler olsun Allaha.. Bu üçüncü hamileliğim inşallah bu kez hayırlısıyla tamamına erer de bebeğimi sağsalim kucağıma alabilirim.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Hayrollsun insallah canimm..içime umut doğdu olur mu olur ..belki önümüzdeki ay sende güzel haberler verirsin.kızlarrr günaydınn. rüyamda ne gördüm :)
test yapmışım hemde iki tane ikisinde de ikinci çizgi çıktı. rüyada bile olsa gördüm onu :)
Günaydın canim inşallah gerçeğini de göreceğin günler yakındırkızlarrr günaydınn. rüyamda ne gördüm :)
test yapmışım hemde iki tane ikisinde de ikinci çizgi çıktı. rüyada bile olsa gördüm onu :)
Hadi bakalim hayrolsun insallah gercek olur :)kızlarrr günaydınn. rüyamda ne gördüm :)
Progestrona 21. Gun bakmiyorlar mi canim benim pazartesi gunu 32. Gunum olacakNiye görmeyesin canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Ama sana tavsiyem pazartesi günü doktora git. Kanda progesterona da bakıyorlar. Hormonda dengesizlik varsa erkenden tedbir almış olursunuz
Kizlar benim dünden beri hafif mide bulantim ve adet sancisi kadar agir degil bir kasik agrim var üşüttüm mü acaba
Ben de daha önce rüyamda görmüştüm ve hamileymişim oz zmn inşallah sende öylesindir rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkarmışkızlarrr günaydınn. rüyamda ne gördüm :)
mide bulantısı mı :) hadi inşallah totemim tutacak :)Kizlar benim dünden beri hafif mide bulantim ve adet sancisi kadar agir degil bir kasik agrim var üşüttüm mü acaba
ama adetliyim şuan :) ama onu görünce çok mutlu oldum ya hemde iki tane test yaptım. baktım acaba ovulasyon testi mi yaptım dedim :) yok hcg yazıyodu :)Ben de daha önce rüyamda görmüştüm ve hamileymişim oz zmn inşallah sende öylesindir rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış
Kizlar iğneden 72 saat sonra yani dün akşam sanki kasığımda sinir çekilir gibi ağrı saplandı. Adım atarken bile zorlandım test yaptım ve yattım hemen.Ben çoktan çatlamıştır diye düşünmüştüm. Hergün ovu testi yapıyorum önceleri iğneden 24 saat sonra pik olurdu. dünkü sonuç en alttaki yani pik yapmış..
Dün sabah olmuştu canım :) o yüzden akşam testi yaptım beklemedim uyumuşum eşim görmüş sabah hemen sabahı değerlendirdik.Bu sabah yaptın mi açılma var mı
Dün gece degerlendirilmistir bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?