- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.781
Yok sekerim ben ya varsadan gectim test yaptim var gibi davranmayi düşünüyorum kan falan mi versem iki gune bir :)Ay onu ben her ay yapıyorum bata yakın karnım şişiyor ya ben bir havalar ağır filan kaldırmiyorum eşime veriyorum filan varsa dikkat etmeliyim diyorum garibim oda hiç ikilemiyor bi umut bekliyoruz sonra fosss adetama inşallah bu ay devam eder hepimiz hamile olduğumuzu öğreniriz hayırlısıyla aminnnn
Aynen yap annem naber falan diyorum karnima canim sıkılmıyo konusacak biri cikti bana 'karnim' :)Puhahahhaha hahaah
Bu ay Takmiyoruz ya ben de öyle yapayım. O zaman:)
Tutmana gerek yok canım sivi alma yeter :) evde oldugun gun yap cok silikse ikinci gün yapmazsin musait olamazsan
yesa
Tamam kızlar ben ortalama birşeyler yaparım bu kadar yazılardan cikarttigim kadarıyla.
bir garip oblomov solii suan daha 8. Gundeyim bence c.tesi sallayayim pazar gunu saatlere uyaraktan yapayim.
BirAsilAnnesi Bakalim çalışıyorum inşallah kalmadan geçerim tek sefederde...sen naptin calistin mi ders aksatma.
Kuzugiller canimm 2 gündür merak ediyorum hayırdır sen ne ictin kafan bi dünya olmus yada bu kadar espirliydinde biz mi bilmiyorduk...
bende buyukbasim bak(boga) her msjina kopuyorum yaa. ...insallah gerçek hamis diye tebrik ederiz kuzucuk.
Boyle olup insann kendinle bile alay etmesi guzel takilmamak canimm..Yok canım örgü değil benimkisi tamamen supriz ...bak atcam sana.Emineeemm ben hep boyleydim de psikolojim boyle degildi :) duzeldim bu aralar :) bende evden orduklerimi satayım diye bi niyetlendim de olmadi simdi yine banka sinavina hazırlanıyorum ama cocugumu da kendim buyutmek istiyorum kafamda deli sorular :)
Erkek aslanlarin tekrar ciftlesmek icin yavrularini oldurdugunu biliyo muydun yesacigim :) biz en azından sadece boynuzlarimizi tokusturuyoruz :)Aaaaa ben de hayvanım hatta esim de hayvan
İkimiz de aslaniz:)
Test de ne çıktı peki kuzumYok sekerim ben ya varsadan gectim test yaptim var gibi davranmayi düşünüyorum kan falan mi versem iki gune bir :)
Yok kuzum test yapmadim kendimle dalga geçiyorum hayal yani test yaptim pozitif diye inanmak istiyorum :)Test de ne çıktı peki kuzum
Sağol canım inşallah. Aynen en azından kendimi oyalayacak bişey buldum umarım o kadar çok saat ders verirler kendimi görmem :) bu esnada da bebis filan gelmez aklıma :)ismetbeyinbiricikhanimi Canim işin hayırlı olsun yazacaktim simdi aklıma geldi cook iyi olmus senin için.kafa dağıtmaya birebir..zaman geçer ...bende halk eğitime Basvurmustum Resim ogretmenligi icin daha rahat olur kizimida yanimda goturur getrr diye dusundum olmadi ogrenci toplayamadim bu kucuk yerde.ucretliye basvurmadim emanet edecek yer yok kızımı bakıcıya versem bana sakız parası kalmicak. ...iğne ooyasi kursuna yazildim çok güzel..hoca sınıfta dedi ki yaw kursiyerlerim arasında resim öğretmeni bile varmış çok şaşırdım dedi bende benim benimmm..dedim.
Ama haftaya evde ise başlıyorum kendimce projelerim var.
InsaAllah kuzum inşallah Rabbim aratmasın hayirlisiyla göstersin pozitifleri dolsun insaAllah kucaklarımiz sağlıklı bebislerleYok kuzum test yapmadim kendimle dalga geçiyorum hayal yani test yaptim pozitif diye inanmak istiyorum :)
Erkek aslanlarin tekrar ciftlesmek icin yavrularini oldurdugunu biliyo muydun yesacigim :) biz en azından sadece boynuzlarimizi tokusturuyoruz :)
yesa
Tamam kızlar ben ortalama birşeyler yaparım bu kadar yazılardan cikarttigim kadarıyla.
bir garip oblomov solii suan daha 8. Gundeyim bence c.tesi sallayayim pazar gunu saatlere uyaraktan yapayim.
BirAsilAnnesi Bakalim çalışıyorum inşallah kalmadan geçerim tek sefederde...sen naptin calistin mi ders aksatma.
Kuzugiller canimm 2 gündür merak ediyorum hayırdır sen ne ictin kafan bi dünya olmus yada bu kadar espirliydinde biz mi bilmiyorduk...
bende buyukbasim bak(boga) her msjina kopuyorum yaa. ...insallah gerçek hamis diye tebrik ederiz kuzucuk.
yesa
Hahahaa supermis bak bu :)Ama benim yukselenim örümcek
İlişki sonrası erkegimi öldürüyorum:)
Aynen cok ihtiyacim var benim bagli da kalamam hic kapali alan fobim de var off hayat cok zor yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?