EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Günaydın cankuslarim tatli anne adaylarim hatta bir garip oblomov gibi anne olan arkadaslarim :) bugun bati olan yok mu,erken test yapan yok mu sevinmelere doyamiyorum :)

günaydın canım
kız dur daha hele yükselsin değerim dün bol bol dua ettim hepinize inşallah hayırlı zamanda nasip etsin rabbim isteyen herkese

günaydın canım
kız dur daha hele yükselsin değerim dün bol bol dua ettim hepinize inşallah hayırlı zamanda nasip etsin rabbim isteyen herkese
Amiiiinnn kuzummmm hepimize nasip olsun insaAllah en yakın en hayırlı zamanda. Senin de değerlerin kat kat artsın insaAllah balim
Ben de bu ay takmayanlardanim bakalım ne olacak

Kızlar günaydın

Eşimin yurt dışına gitme tarihi ertelendi (ocak'taydı). Şubat'a hatta Mart'a sarktı. Eşimin gelmesi Eylül'ü bulacak yani.

Hem yanımda daha çok kalmış olacak hem de bebek denemeleri için daha çok ayımız olacak

Bi de bu ay hamile kalıyomuşum Kızlar o zaman doğumda eşim yanımda olamayacak gibi görünüyor Beni yanlız bırakmayın olur mu

Allah içimizi biliyo, bi hale yola koymuştur zaten o. Olmamasının bi sebebi var demek ki. Allahım hayırlı zamanda nasip et, sağlıklı nasip et.

Rabbim ayarlamistir kuzum bana ilk gebelikte ailem neden beklemedin daha erken Di atansaydin okul bitseydi dediler..
Ama Rabbim öyle bir ayarlamış ki herşeyi 15 tatilde ailemin yanındayken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim o zor günlerimde öyle bir denk geldi ki ailem yanımdaydı
Sonra ameliyat olmam gerektiği ortaya çıktı İzmirde okuyorum buralarda olma imkanım yoktu ve yaz tatiline kadar beklemek zorunda kalacaktım ama mart da İzmire gittim nisanda ameliyatımi oldum temmuzda korunmayı bıraktım.
Eğer ben hamile kalmasaydım aralıkta şuan yeni düşünmeye başlasaydım bu süreç yeniden işleyecekti belki ve ben 1 yıl bekliyecektim.
Aslında baktığımızda Rabbim herşeyi öyle bir ayarlıyor ki biz yeterli hayırlısını isteyelim..

ay canım ya valla Rabbim ayarlıyor her şeyi biz aceleciyiz işte inşallah bu ay hamile kalırsın canım valla dün bol bol dua ettim inşallah kabul olur

Kızlar akşam ve sabah yaptığım ovu testleri bunlar iğneden sonra yavaştan koyulaşmaya başlamış gibi

Eklentiler

• 20161006_082807.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 72
ya ben bi 6 eylülde oldum bildiğin normal ağrılı adet 15i civarı bitti 22 eylülde ağrısız sessiz sakin yine adet oldum .bugün 6ekim normalde olmam lazım şimdi hangisini baz alıcam valla çorbaya döndüm adet kadar yerleşme kanaması olan var mı?

geçen sene senin gibi vakitsiz yine kanamam başlamıştı doktora gitmiştim canım keşke kanaman geçmeden gitseydin kontrole rahminde polip olabilir. birde 6 eylülde oldun 15inde mi bitti 9 gün mü sürdü adetin? sonra 22sinde yine oldun? bence doktora git kontrol için...

@yesa1 Tamam canım başlayayım da 10.gnde c.tesi tam 11 de ehliyet sınavı başlıyor,akşamında nisan var yolda olacağız şöyle olsa olur mu ilk gün için 13.00-22.00 ...birde sıvı alımı dikkati harici idrar tutma olayı var mi:)

Tutmana gerek yok canım sivi alma yeter :) evde oldugun gun yap cok silikse ikinci gün yapmazsin musait olamazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…