• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Bence bu topiktekilerin takmaması mümkün değil onu bi geçelim bence :)
Aynen canim zaten hamilelikle ilgili bi foruma hamileyim ama bu ay hic takmadim yaziyosan bacim ne isin var o zaman buralarda diyesim geliyo ama onun yerine ay canim en guzeli takmamak diyorum. Iki yuzlu pislik bi insanim burdan cikan sonuc :)

Evet canım şubatın 4 ünde kalbinin durduğunu öğrendim 5 te de kopardılar yavrumu benden :KK42:
Bende. Ağustosun 1 de öğrendim 3 de aldılar benden..Rabbim bizede kimseyede birdaha o günleri yaşatmasın. Inşallah meleğini kucağına aldığında o 4 rakamını unutucaksın

bu ay bütün belirtilerimi not aldım canım adetten 10 gün önce ilişki olmuş benim:KK70:ama ağrılarım öncesinden başlamış sonrasında da devam etmiş. inşallah sende pozitif sonucu görürsün canım:KK68:
Amin inşallah canim:dua::dua: hayırlısıyla ben de pozitifi görsem :KK36::KK36:

Icine dogmak hamilelik belirtisi mi :) benim ilkinde dogmustu ama onceki aylarda da hep doguyodu yani ritueldi sonra hamile kalinca aaa benim zaten icime doğmuştu diye havalara girmistim :) su anda adet oncesi hallerdeyim ama icime doguyo hamileyim :)

Icine dogmak hamilelik belirtisi mi :) benim ilkinde dogmustu ama onceki aylarda da hep doguyodu yani ritueldi sonra hamile kalinca aaa benim zaten icime doğmuştu diye havalara girmistim :) su anda adet oncesi hallerdeyim ama icime doguyo hamileyim :)
Benim de içime doğmuştu belirtilerle biirleşince sonra test yapınca anlamadım zaten dedim :) inşallah bu seferde içine doğduğu gibidir senin

Ayyy ben de ne rüyalar gördüm

Bebekler yumurtalar kuşlar güvercinler

Ama olmadı valla daha :)

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi ve bebegini kaybeden butun anneler ilk degiliz ve ne yazik ki son olmayacagiz aci tabi ki gecmiyo ve ben saglikli bi bebegimiz olsa bile surekli kaybimizi hatirlayacagimizi düşünüyorum o yuzden kotu gunleri hatirlamamaya calismak en guzeli. Ben kurtaj aklima geldiginde hemen gozumu kapatip ogrendigim gun yasadigim heyecani düşünüyorum nacizane tavsiyem sizde oyle yapin
Evet ilk göz ağrım benim minik cennet kuşum unutabilirmiyim hiç.
Rabbim inşallah kardeşlerini sağlıcakla kucakladigimz günleri nasip etsin hepimize. Bir daha o günleri yaşatmasın Rabbim

Bende. Ağustosun 1 de öğrendim 3 de aldılar benden..Rabbim bizede kimseyede birdaha o günleri yaşatmasın. Inşallah meleğini kucağına aldığında o 4 rakamını unutucaksın
InsaAllah canım insaAllah Rabbim hepimize miniklerimizi sağlıcakla kucaklqrimiza aldığımız günleri göstersin insaAllah

İlk gebeligimde hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce meleğim konuştuğumu fark etmiştim sonra gülmüştüm kendi kendime. Meğersem gerçekten hamileymisim :) geçen 2 ayda çok hissettim ama adetim geldi:KK70: bu ay hiç bir şeye kulak vermiyorum

Back