- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.721
@kutuphanekedisi @dimaam @YESIMBOZ @nefertiti11 M melekler-engelchen @beren20Emineeemm Kontes001 @Ayla ak @Masal_ayaz maya_gallo yesa
kızlar sonucum 4,89 doktor daha kana geçmemiştir demişti ama böyle çıktı haber edeyim dedim inşallah yükselir sonucumunuttuklarım varsa affola
Saolasin canim ya cumartesi yaptiracagim kismetse zaten 11inde regl tarihim deger yukselir insallah regl zamanim gecince doktoruma gidip tekrar kan aldiracagimCanım yaaaa yeni gördüm yazdığını çok sevindim senin adına inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde artaaaarrrrr.
Bir daha ne zaman test yaptıracaksın? Ay çok sevindim gerçekten de ya. Bugün aldığım en güzel haber bu resmen
Hani beni etiketleyecektin :) çok güzel canım klomen kullandın mı bu ay?Kızlar rrrrrrrrrrrrrrrr ben de doktordan geldim
17 mm sol tarafta yumurtam varmış
Bi daha gelme dedi :)
18 ile 22 arası catlar dedi gün aşırı birliktelik dedi klasik laflar işte :)
Hani beni etiketleyecektin :) çok güzel canım klomen kullandın mı bu ay?
Benim doktor da Stres Yapmaaaaaa Kendini bi rahat bıraksan Oliverecek Gariiiii dedi. Bende aaaaaaaa ne stresi caniiiiiiim çatal bağımlılık yaptı ondan geliyorum ayooool demek istedim. Sırf "'Tedaviden herşeyden vazgeçti hemen o ay hamile kaldi"' tezini çürütmek için her ay doktora gidesim var. Benimki de 21mm olmuş geçen aydan kalma çatlatma iğnelerinden birini 5te yaptırdım. Hayırlısı Allahtan :)
Emineeemm yesa biz herkesi göndereceğiz tek tek sanırım :) olsun ya herkes bebisine kavussun sizde kavusun. ben bu aydan umutlu degildim yanlislikla oldugu icin. zaten yine adet oncesi agrilar basladi adet oncesi akintim basladi bi hafta sonra da adetim baslar :) yesa doktoruna bayildim yalniz kavulmussun resmen :)
Aynen dunde dedim biz demirbasiz diye..yeter ki olsun herkesin bebeği olsun ben her haberde ucuyorum ..insallah birgun bizimde bebegimiz olacak saglikla insallahhhh...Kizlar nefertiti989 olan Kullanıcı adimi kuzugiller olaral degistirdim bu muhim bilgiyi arz ederim
Inşallah Canım :) gün aşırı ilişki dedi. Ama ben 3 gün üst üste düşünüyorum. Sonra 21.güne kadar gün aşırı ilişki.ayyyyy canım kısura bakma etıketleyecektımm ama kullanıcınadını unuttum eskı mesajlara da donemedım
ben hayatımda hıc klomen kullanmadım canım
senın 21 mm ıcın nasıl ılıskı onerdı
gundee 1 ya da 2 mm artıyormus
bugun 17 yarın 19 sonrakı gun 21 olsa
artıs super sanırım hamıleyımmmmmmmmm hahahhaha
Hahahahha
Çok tatlisin cinim
Karinlarimizi tokusturalim hamile kalırsak hahahhahaha
Tokusturalim tabi ya ama bu gidisle nasil hamile kalinmaz isimli eserimi butun kitapcilarda goreceksiniz :)
Yaz yaz
Yesa Thé hiç kafasına takmayan kk üyesi yaz :)
Aynen sürüye başka kuzu katılmış sandimbende diyorum ki bu kuzugiller kim yaa. yabancı bi kuzu girmişKuzugiller :)))
:)) aynen ya. valla burda birbirimizi görmeden sahiplendik :)Aynen sürüye başka kuzu katılmış sandimoysa kuzu bizim kuzuymus..
Saolasin canim ya cumartesi yaptiracagim kismetse zaten 11inde regl tarihim deger yukselir insallah regl zamanim gecince doktoruma gidip tekrar kan aldiracagim
kızlar ya birde muayene öncesi oturdum ağladım kadın doğumla gebe polikiliniği yan yan 9. ayını doldurmuş hamile kaldım geldi ntsye bağladılar kalp atışını dinlediler güm güm diye dışarıya kadar duyuldu çok kötü oldum oturdum ağladım herkes bana bakıyor. ama çok şükür benim sonucum da kötü değil kist yok en azından yumurtalıklarımı gösterdi hepsi çok güzel gülümsüyor sana dedidevlet hastanesinde bu kadar iyi bir doktora denk gelmek gerçekten şans işi
ne koptum sizlere yaa....bende bi imzalı kitap alabilir miyim...
yesa canimm bana antrenörlük yapar misin tatlım?.ovulasyon testlerim geldi.28 gün dongum bugün adetimin son günü(7.gun) şimdi ben ne zaman yapmaya başlayayım testleri ve nasıl? Haydi aydınlatt beni babyyy.
Inşallah Canım :) gün aşırı ilişki dedi. Ama ben 3 gün üst üste düşünüyorum. Sonra 21.güne kadar gün aşırı ilişki.
SamiAynen dunde dedim biz demirbasiz diye..yeter ki olsun herkesin bebeği olsun ben her haberde ucuyorum ..insallah birgun bizimde bebegimiz olacak saglikla insallahhhh...
Yaw bende bi an kim bu kuzugiller nerden geliyor bu samimiyet dedim.açıklama iyi olmus..
Aaa ne demek tabi ki imzali kitap verecegim demirbaslar olarak onsozde herkes olacak :)ne koptum sizlere yaa....bende bi imzalı kitap alabilir miyim...
yesa canimm bana antrenörlük yapar misin tatlım?.ovulasyon testlerim geldi.28 gün dongum bugün adetimin son günü(7.gun) şimdi ben ne zaman yapmaya başlayayım testleri ve nasıl? Haydi aydınlatt beni babyyy.
Biz kociskomla kucukbas hayvan ciftligi gibiyiz :) benim burcum koc onun burcu oglak soyadimiz kuzu :)zaman zaman kendisi buyukbas hayvan gibi davransada napiym aldim bi kerebende diyorum ki bu kuzugiller kim yaa. yabancı bi kuzu girmişKuzugiller :)))
Canim benim hadi hayirlisi olsun bakalim. Benim de biliyorsun bat 10 ekim :) Bu sabahki idrar testim negatifti. Sen idrar testi yapmis miydin bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?