• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Bende dayanamadim ve test yaptım tabiki kocaman negatif yok ya bende artik bırakıyorum ipin ucunu allaha hep hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun hakkimda hayırlı olduğunda olsun diye dua ettim demekki hayırlısı değilmiş bu ayda ama artık ugrasmicam ovu testi denememistim bu ay onu da denedim olmadı yine hemde çok koyulari gördüm sonra silindigini gördüm elden ne geldiyse yaptım ama olmayınca olmuyor demekki şimdi reglimi beklicem ve bu ay normal hayata devam edicem test falan yapmicam bende böyle ansızın öğrenmeyi esime ansızın haber vermeyi bekliyorum bu şekilde sürekli bi acabalardan yoruldum açıkçası bir tek size dokebiliyorum içimi testi görünce ağlamamak için zor tuttum kendimi ama eşime gülümsedim uzulmesin diye boşver diyebildim sadece bence bizim kendimize bunu yapmaya hakkımız yok herkes anne olamayabilir birde bu açıdan bakicam artık sizleri takip edicem ama artık benden bişey çıkmaz herhalde
Naptin canimm..herşey ama herşey nasip olduğu vakti bekliyor.Inşallah sağlıkla gelirde..
Burda hepimiz hiç kimseyle paylasamadiklarimizi paylaşıyoruz,esimize bile diyemediklerimizi diyoruz...rahatliyoruz.....burası iyiki var..hepimiz iyiki varız.En Büyük KK:KK200:

Çok uzun oldu ama içimi döktüm sonunda allahim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar iyiki varsiniz

Sıkma canını canım her regl hem üzüntü hem de yeni bir başlangıçtır

Hayat varsa her zaman umut da vardır

Sabretmeyi sakın bırakma :KK66::KK68:

Ovulasyon boşver canım

Ben hiç inanmıyorum inananlar da baya bayaa koyu olması gerektiğine inanıyor seninki çok koyu gelmedi bana onu boşver

Önemli olan gebelik

Bekleyelim biraz daha hayırlısiysa olsun inşallah
Wala cnm ben inananlardanim ben onunla emin oldum cunku uc gun ust uste koyulari gornce anladm. Bak bu benm adetime 4 gun kala ovu testm. Adet gunu artk daha koyu oluo.

Eklentiler

• 20160827_182042.webp
    20160827_182042.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar dün ve bugün üst üste yumurta akı gördüm ve 2 günü de değerlendirdik, bu ayın 16sından beri hergün ilişki oldu artık eşim sıkılmaya başladı :confused::confused:

Artık birkaç gün yapmasak olur dimi
Maşallah canım...Inşallah içerde bir yerde spremcikle &yumurtacik buluşmuş kaynasmistir...
Bi kaç gün arayla birşey olmaz ne olacak..bizde gün aşırıya düşürdük artık.son zamanlarda kasiklarimda ağrı olmaya başladı...

Kizlar cok sevdigim bi arkadasim 26.haftasinda mecburen doguma giriyor yarin sabah. O haberi aldigimdan beri uyku tutmadi kalbime birisi bastiriyor sanki... Gecen sene ilk bebegini gebelik zehirlenmesinden dogum sonrasi kaybetmisti 24 haftalikti. Insallah bu bebegini Rabbim bagislar :( Sizlerden ricam icinizden bi iyi dilek bi dua gecirmeniz. Allah herkese bagislasin evladini,o aciyi yasatmasin bi daha :(

Kesinlikle,insan düşündükçe psikoloji acayipleşiyo :KK70:,dediğin gibi seninde kafan dağılır :)
Ya bazen bi bakıyorum saatlerce onu düşünüyorum iyice kaptırdım kendimi dedim dur bu ne evet çok istiyorum Rabbim in izniyle ama böyle de hem kendime eziyet ediyorum hem eşime hayırlısı hayırlısı diyorum ama olsun diye tutturdum. Bazen insan nefsine yenik dusuyor gerçekten bukadar opsesiflik durumuna getirmem günah..
Şimdi kendimi öğrencilerime odaklicam insaAllah :rapci:

Kizlar cok sevdigim bi arkadasim 26.haftasinda mecburen doguma giriyor yarin sabah. O haberi aldigimdan beri uyku tutmadi kalbime birisi bastiriyor sanki... Gecen sene ilk bebegini gebelik zehirlenmesinden dogum sonrasi kaybetmisti 24 haftalikti. Insallah bu bebegini Rabbim bagislar :KK43: Sizlerden ricam icinizden bi iyi dilek bi dua gecirmeniz. Allah herkese bagislasin evladini,o aciyi yasatmasin bi daha :KK43:
Aminn kuzum ya üzüldüm gerçekten,herkesin durumu birbirinden farklı biz olsun diyoruz,o sağlıkla doğsun diyor,Rabbim kucakları boş bırakmasın bizde dahil , hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kizlar cok sevdigim bi arkadasim 26.haftasinda mecburen doguma giriyor yarin sabah. O haberi aldigimdan beri uyku tutmadi kalbime birisi bastiriyor sanki... Gecen sene ilk bebegini gebelik zehirlenmesinden dogum sonrasi kaybetmisti 24 haftalikti. Insallah bu bebegini Rabbim bagislar :KK43: Sizlerden ricam icinizden bi iyi dilek bi dua gecirmeniz. Allah herkese bagislasin evladini,o aciyi yasatmasin bi daha :KK43:
:( Rabbim evladını ona bağışlasın saglicakla insaAllah. Çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın :( Allahım yardımcıları olsun güç versin herşey hayırlısıyla yolunda gitsin insaAllah:dua:

Ya bazen bi bakıyorum saatlerce onu düşünüyorum iyice kaptırdım kendimi dedim dur bu ne evet çok istiyorum Rabbim in izniyle ama böyle de hem kendime eziyet ediyorum hem eşime hayırlısı hayırlısı diyorum ama olsun diye tutturdum. Bazen insan nefsine yenik dusuyor gerçekten bukadar opsesiflik durumuna getirmem günah..
Aynen biz düşünmeyi bi bırakabilsek belkide o ay olucak ama yok çıkmıyor akildan,ilerde bu günlerimizi hatırlayıp güleriz halimize :KK39:

Aynen biz düşünmeyi bi bırakabilsek belkide o ay olucak ama yok çıkmıyor akildan,ilerde bu günlerimizi hatırlayıp güleriz halimize :KK39:
Ya dusunuyorum insanlar yıllarca aylarca bekliyor.. ben alt tarafı 2 ay da ne hale geldim bu ay 12 test yapmışım tamam adetimin gecmeside buna etken ama bi dur sabret deme negatif ı göre göre işkence yaptım kendime..

Aynen beni anlatmışsın canimmm biz inatla istedikçe vücutta inatla direniyor sanki dün bi doktorun yazısını okudum biz kötü düşündükçe kötüyü çağırıyoruz insanların çoğunda gebelik bi sorun olduğu için değil sadece sartlandigi için olmuyormus tam 1 yıl dolmadan da sorun aramamak gerekiyormuş ben daha 5 aylık evliyim neredeyse kendimi anne olmicam konumuna getirdim gerçekten allah ol dediği zaman kula kalmıyor bence

Maşallah canım...Inşallah içerde bir yerde spremcikle &yumurtacik buluşmuş kaynasmistir...
Bi kaç gün arayla birşey olmaz ne olacak..bizde gün aşırıya düşürdük artık.son zamanlarda kasiklarimda ağrı olmaya başladı...

Tamamdır sağol canım, ayy hadi inşallah içeri gönderirken iyice tembihledik spermleri, yumurtlalarla arkadaş olun öpüşün kaynaşın diye :KK73::-):spor::halay::dua:

:KK43: Rabbim evladını ona bağışlasın saglicakla insaAllah. Çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın :KK43: Allahım yardımcıları olsun güç versin herşey hayırlısıyla yolunda gitsin insaAllah:dua:
Amin canim benim sagolasin. Insallah guzel haberlerini aliriz, hayata tutunur minik savasci. Allah herkese hayirli saglikli evlatlar versin, acisini yasatmasin.

Allah yardımcısı olsun bebeğin de annenin de inşallah canım sağlıkla kucağına alır inşallah yavrusunu..

kızlar günaydın gece kaynatmışsınız maşallah dün erken uyudum ağrım vardı kasıklarımda üşüttüm galiba hiç anlamıyorum hangi ara üşütüyorum acaba bebek ondan mı tutunamıyo:KK64:
Y YESIMBOZ benim arkadaşımın suyu gelmişti 26. haftasında doğum yaptı 6 ay kadar küvezde kaldı yaşıyor maşallahı var 2 yaşında ama gelişim geriliği var zeka olarak ama her şeyi anlıyor Rabbim annesine bağıslasın inşallah yicek ekmeği nasibi varsa:dua:
M Masal_ayaz canım sıkma canını bu ay bende de olmazsa adetin 3. günü ve 21. günü test yaptıracağım yumurtalarım oluşuyor onu biliyorum ama çatlıyor mu ondan emin olmak istiyorum ve ameliyat olmak istemesemde poliplerim ne durumda baktıracağım aldırmalısın derse artık yapacak bişi yok yatacam ameliyat masasına:KK51:

Aynen beni anlatmışsın canimmm biz inatla istedikçe vücutta inatla direniyor sanki dün bi doktorun yazısını okudum biz kötü düşündükçe kötüyü çağırıyoruz insanların çoğunda gebelik bi sorun olduğu için değil sadece sartlandigi için olmuyormus tam 1 yıl dolmadan da sorun aramamak gerekiyormuş ben daha 5 aylık evliyim neredeyse kendimi anne olmicam konumuna getirdim gerçekten allah ol dediği zaman kula kalmıyor bence
Kesinlikle cok cok dogru bi tespit. Stres herseyin basi ne yazik ki. Umarim hepimiz en kisa zamanda bu stresten kurtulur ve bebeklerimize kavusuruz :)

kızlar günaydın gece kaynatmışsınız maşallah dün erken uyudum ağrım vardı kasıklarımda üşüttüm galiba hiç anlamıyorum hangi ara üşütüyorum acaba bebek ondan mı tutunamıyo:KK64:
Y YESIMBOZ benim arkadaşımın suyu gelmişti 26. haftasında doğum yaptı 6 ay kadar küvezde kaldı yaşıyor maşallahı var 2 yaşında ama gelişim geriliği var zeka olarak ama her şeyi anlıyor Rabbim annesine bağıslasın inşallah yicek ekmeği nasibi varsa:dua:
M Masal_ayaz canım sıkma canını bu ay bende de olmazsa adetin 3. günü ve 21. günü test yaptıracağım yumurtalarım oluşuyor onu biliyorum ama çatlıyor mu ondan emin olmak istiyorum ve ameliyat olmak istemesemde poliplerim ne durumda baktıracağım aldırmalısın derse artık yapacak bişi yok yatacam ameliyat masasına:KK51:

Insallah tatlim ya. Inan ofiste herkesin morali bozuldu hepimiz dua ediyoruz ikisi de iyi olsun diye. Dedigin gibi yiyecegi ekmek varsa Allaha emanet...

Back
X