- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #3.341
Naptin canimm..herşey ama herşey nasip olduğu vakti bekliyor.Inşallah sağlıkla gelirde..Bende dayanamadim ve test yaptım tabiki kocaman negatif yok ya bende artik bırakıyorum ipin ucunu allaha hep hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun hakkimda hayırlı olduğunda olsun diye dua ettim demekki hayırlısı değilmiş bu ayda ama artık ugrasmicam ovu testi denememistim bu ay onu da denedim olmadı yine hemde çok koyulari gördüm sonra silindigini gördüm elden ne geldiyse yaptım ama olmayınca olmuyor demekki şimdi reglimi beklicem ve bu ay normal hayata devam edicem test falan yapmicam bende böyle ansızın öğrenmeyi esime ansızın haber vermeyi bekliyorum bu şekilde sürekli bi acabalardan yoruldum açıkçası bir tek size dokebiliyorum içimi testi görünce ağlamamak için zor tuttum kendimi ama eşime gülümsedim uzulmesin diye boşver diyebildim sadece bence bizim kendimize bunu yapmaya hakkımız yok herkes anne olamayabilir birde bu açıdan bakicam artık sizleri takip edicem ama artık benden bişey çıkmaz herhalde
Burda hepimiz hiç kimseyle paylasamadiklarimizi paylaşıyoruz,esimize bile diyemediklerimizi diyoruz...rahatliyoruz.....burası iyiki var..hepimiz iyiki varız.