- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.921
Canim ben de bayrami gurbette gecirenlerdenim gercekten cok buruk geçiyor insanı bi hüzün kaplıyorHayırlı Bayram'lar kızlar nasılsınız ben de gurbette bayram geçiriyorum bAyram denirseKuzugiller cm'n acele etmişsin İnşallah kucağımıza alacağımız bebişleri mize bu ay hamile kalırız
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERi VE UYGULAMALAR
@hiranur3419 14 Eylül
@bm-1991 14 Eylül
@tostos16 14 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
@Rabiak 15 Eylül (klomen-folbiol)
@tdsozlem 16 Eylül
@amelia2 17 Eylül
@yagmur0790 18 Eylül
@xDerinMavix 18 Eylül
beren20 18 Eylül
@myssteriouss 18 Eylül
Kuzugiller 19 Eylül
@kubito 19 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
@Tutuy 20 Eylül
ayllllliiiin35 22 Eylül
@nisandeniz 22 Eylül
@YESIMBOZ 24 Eylül
@freedoommmmm 30 Eylül
Emineeemm 30 Eylül (Kendisi hayıt kürü -kocası keçi boynuzu pekmez kullanacak)
@Zilan92 30 Eylül
@rebelliousxx 1 Ekim
@intherain 5 Ekim (Spor yapacak-ovulasyon test kullanacak)
@maya_gallo 10 Ekim
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
2) morordek ( ovulasyon test kullandi)
3) Pelukk
4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )
5) dimaam (ovulasyon test)
6) nannen1
Canim ben de bayrami gurbette gecirenlerdenim gercekten cok buruk geçiyor insanı bi hüzün kaplıyorminiklerimiz bizimle olsaydı eminim daha farklı olurdu
Aynen acele ettim biraz da cok hissediyodum ondan yaptim bos hissediyomusum :)
Asker canim seninde mi öyleHaklısın canım sen esin polis asker Hagi'si
Kuzugiller canimcimmmm çok erken daha umudumuzu yitirmiyoruz kızlar benim bat 25 eylül gibi sanırım ama çok kasik ve bel ağrısı yaşıyorum bi de şu gibi bi akıntım var adet oldum saniyorum öyle bişey
Bu adet belirtisi mi canim sence ?ne güzel benim bat da 22 eylül ama belirti melirti yok
Kizlaarr dayanmadim ovulasyon testlerinin yaninda verilen erken gebelik testi var ya ondan yaptim tek cizgimi izliyorum su anda 3 dk gecti aradan haka cikmadi ikinci cizgi acip kendim ikinci cizgiyi cizeyim kirmizi kalemle diyorum
Temmuzda dogum kontrol ilacini biraktim canimİnşallah vardır cnm kaçıncı ay bu
Iste onlar bende var onlar olunca bebek de var sandim :)Kuzugiller canimcimmmm çok erken daha umudumuzu yitirmiyoruz kızlar benim bat 25 eylül gibi sanırım ama çok kasik ve bel ağrısı yaşıyorum bi de şu gibi bi akıntım var adet oldum saniyorum öyle bişey
Ayy insallah elinle cizme sen kendiliginden belirsin :)Ben de yarın sabah yapacağım erken gebelik testi ilk idrar ile
İkinci çizgiyi ben de elimle çizerim heralde
Kendin icin mi soruyorsun canım..genelde geç dollenmede düşük oluyor.suan h c g yüksekse kese hatta kalp atışı oluşumu olması gerekirdi die dusunuyorum..sen dr a gitmedinmiMrb kizlar bir sey soracm yuksek hcg degeriyle gec dollenme olabilir mi?
Bu adet belirtisi mi canim sence ?
Bu adet belirtisi mi canim sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?