EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Slm hanımlar. .Nasılsıniz. ? Varmı haberler
Selam canım benim bu ay bos gecti büyük ihtimalle çünkü yumurtlama döneminde esim yanımda değildi. Haa bir ihtimal yumurtlama zamanim degistiyse belki olabilir. Ama hiç umudum yok batı bekliyorum artık zaten belirti melirti de yok.

Kizlar sindiden hayirli bayramlar hepinize
Benim regl yarin bitecek hayirlisiyla sonra gun asiri yapmicam rastgele istedigimiz zaman olsun diyorum yumurtlama zamanindan once olunca esimde bende sikiliyoruz zaten yogun calisiyoruz ustunede havalarda cok sicak sadece yumurtlama doneminde olsun ust uste istiyorum gecen ay cok basini yedim adamin onlar 4 gun yapiyorsa biz bir hafta ustuste yapariz dedi dun2 ayda canindan bezdirdim adami guzel haberler olursa yazarim buraya sizlerinde guzel haberlerinizi takipteyim bu aralar durdun ama bayramdan sonra insallah yine senlenecektir

Hadi bakalım canimmm.güzel günler sizi bekler..kızlardan acı kahve duymuştum bende onu dikkate aldım bu ay.her gece yatmadan önce eşime sade türk kahvesi iciriyorumm..

Tşkler canım Bende deniycem onu aklımda canım İnşallah içer acı kahveyi :)

Hadi gazamız mübarek olsun hepimizin..

M melekler-engelchen canim ben bugun tam da bekledigim tarihte regl oldum. Yeni bat veriyorum: 10 Ekim.

Bu arada dr bana hatirlarsaniz adete 4 gun kala daha yeni yumurtladigimi soylemisti. Ama ben bugun gecikmesiz bir sekilde regl oldum. Demek ki yeni yumurtlama filan soz konusu degil. Bence bu ay klomenle yumurtam bu kadar buyudu ve dr catlatma ignesini unuttugu icin bu sekilde son gune kadar catlamadan kaldi. Moralim bugun daha iyi, en azindan reglim gecikmedi :) Cok opuyorum sizleri.

Canim her sey yolunda gidecek Allah'in izniyle. Hic merak etme.

Kızlar ben 2 gündür ovu testi yapmıyorum çünkü pik oldu ve sonra siliklestı diye 3 gün üst üste ilişki de oldu dün akşam olmadı doğru mu sizce yapmaya dewam etmwlimiyim bide benim bat hiç belli olmuyor ovu testi alırken yanında erken gebelik testi de verdiler sizce onu kaç gün önceden yapmalıyım beklenen bat 25 eylül falan olur herhalde

Canim iliskiye devam edin kafaniza gore :) test icin de daha cok erken 20 eylul de falan yap en erken

Oooo bu gaz iyi oldu kocana sen hadi diyeceğine o hadi der...gizli rekabet....demek onlar 4 yaptı biz bi hafta yapcaz.Yokk mu artıran..
Iyi ki Kuzugiller msjni okumamssin yoksa koçan o gazla günde 2-3 anca paklardı sizi.

Oooo bu gaz iyi oldu kocana sen hadi diyeceğine o hadi der...gizli rekabet....demek onlar 4 yaptı biz bi hafta yapcaz.Yokk mu artıran..
Iyi ki Kuzugiller msjni okumamssin yoksa koçan o gazla günde 2-3 anca paklardı sizi.
Hahahaa bana soyleyene bak:) spermler her gun olunca saglikli oluyomus haberine sen ben ve Y YESIMBOZ disinda kimse yorum yapmadi bi biz sevindik

Hahahaa bana soyleyene bak:) spermler her gun olunca saglikli oluyomus haberine sen ben ve Y YESIMBOZ disinda kimse yorum yapmadi bi biz sevindik

Bebek dusunmedigimiz zamanlarda arada bir gecede 2 kere oldugu hatta ertesi gun olduguda oluyordu ama esim stres yapti cok buyuk konusuyordu ilk seferinde olacak diye stres yapmasinda benimde etkim buyuk o cocuk isini hafife aldi sper vucuda girince hemen bebek olacak saniyordu cahil herif ben iliskinin ust uste olmasinin yumurtlama donemine denk gelmesine karsi degilim ayda 3 gun ya da 4 gun ust uste olabilir ama bir ay icinde regl bittikten sonra surekli ustuste olmasina karsiyim doktolar hakli bence vucut dinlenmeli ve sperm birikmeli belki bebeginizin olmamasinin nedeni kocanizin sperminin birikmemesi olabilir yumurtlama disinda iliskiye cok yuklenmeyin yesimin paylasimina katilmadigim icin yorum yapmadim yani en azindan eksik bilgi olabilir hayati boyunca cok iyi beslenmis bir adam icin,sperm sayisi cok cok yuksek bir adam icin ya da dedigim gibi bir ayda 3-4sefer ust uste iliski icin gecerli olabilir...

kızlar herkese şimdiden iyi bayramlarrrr
içimde olmasalar da dışarıda bir yerlerde benim de bebişlerim var bu bayram.
anne sayılırım.
hayatımdaki en anlamlı bayramlardan biri o yüzden.
umarım içimde olduklarında da bana sıkı sıkı tutunurlar o zaman bana daha bir bayram olur.

Canim bunlar hep isin esprisi gerginligi atmak oluruna birakmak en guzeli zaten eninde sonunda olacak ilk ay olmasin 3 ay sonra olsun bir sene sonra olsun saglikli olsun gerisi bos eskiden yumurtlama mi bilirlermis gelisine patir patir dogurmis hatunlar :) darisi basimiza

İnşallah sımsıkı tutunsunlar bebisler canim benim en kisa zamanda güzel haberlerle gel insallah en kesin anne adayi sensin su anda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…