• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kolay gelsn kizlarr.iyi bayramlariniz olsun sevdiklernizle simdiden.
Bende sabah dr a genel muayene için gittim önce karından baktı sonra doku odaklı ultrosna yolladı benim kurtaj olduğum bebek sezeryan yerinde olusmustu bi anormallik vardı yani..sonucum gayet güzel içerde herşey Yolundaymis.sonra kendi dr m alttan muayene etti oda herşey normal yolunda dedi rahim-yumurtalar-sezeryan yerim..solda yumurtam gelismis :) .birde smear yapti nie bunca yasa kadar hic yaptirmadin dedi hep korkmuştum ama hiç anlamadım bile hemencik oldu bitti.
Size sorum olacak dr a o sıra sormak aklıma gelmedi zaten korunmuyoruz dedim de birşey demedi ayrı not..smear sonrası birlikte olmak sorun olur mu?

yok canım benim tabiki değil.
devam :halay:

Kolay gelsn kizlarr.iyi bayramlariniz olsun sevdiklernizle simdiden.
Bende sabah dr a genel muayene için gittim önce karından baktı sonra doku odaklı ultrosna yolladı benim kurtaj olduğum bebek sezeryan yerinde olusmustu bi anormallik vardı yani..sonucum gayet güzel içerde herşey Yolundaymis.sonra kendi dr m alttan muayene etti oda herşey normal yolunda dedi rahim-yumurtalar-sezeryan yerim..solda yumurtam gelismis :) .birde smear yapti nie bunca yasa kadar hic yaptirmadin dedi hep korkmuştum ama hiç anlamadım bile hemencik oldu bitti.
Size sorum olacak dr a o sıra sormak aklıma gelmedi zaten korunmuyoruz dedim de birşey demedi ayrı not..smear sonrası birlikte olmak sorun olur mu?
Yok canım sorun olmaz. Her yıl yaptırmak lazım, bir de meme için her ay özmuayene, yılda bir ultrasound mutlaka. Ne demişler, erken teşhis hayat kurtatrır ;)

Olabilir canim ne olur ne olmaz degerlendirin

Kizlar bugun yegenim geldi gelince hemen kucagima atladi bi bes dakika falan kucagimda kaldi ondan beri kasiklarim agriyo daha dogrusu sadece sol kasigim agriyo bi tedirgin oldum ya
Bugün sabaha karşı değerlendirdim canım.bugünde olabilir sabaha karşı.Biz uyuyup uyuyup sonradan etkilesime geciyoruz:KK60:
Senin bat a 9 gün var daha acep yerlesiyormu bebek.:KK46:

Bugün sabaha karşı değerlendirdim canım.bugünde olabilir sabaha karşı.Biz uyuyup uyuyup sonradan etkilesime geciyoruz:KK60:
Senin bat a 9 gün var daha acep yerlesiyormu bebek.:KK46:
Aslında 8 gun var ben yanlis vermisim bati 18 Eylül goguslerim yururken bile agriyo iki gundur ama ilkinde uclari agriyodu bu kez uclarinda bi sey yok akintim da var insallaahh yerlesiyodur bi de bu ay cok hissediyorum hamileyim gibi geliyo :):KK46::KK49::halay:

listden silinebilirim cnm çoğu günü küs geçen ayın sonunda kırmızıyı üç gün erken gördüm tabi çalışma malışma olmadı evliliğim devam ederse buna şükür başladığım gibi çalışmaları bitiriyorum.... Allah hepinize gönlünüze göre versin bir an önce göbişleriniz dolsun inşallah..

Back