• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canim benim de ovulasyon testim uc gun koyuydu bu ay 3. Gun sabah koyuydu aksam uzeri acilmaya baslamisti sonra bi daha yapmadim biz birbirimize destek olmak icin bildiklerimizi paylasmak icin burdayiz kuzum ne rahatsızlığı. Sen devam et ovulasyon testlerine acilmamaya devam ederse doktora gidersin ultrasonla bakar yumurta catladiysa gebelik olusmus olabilir catlamadiysa da bir aylik bi sey olabilir cunku yılda bir ya da iki kez yumurtlama olmayabiliyomus

Canim cok tesekkur ederım ben yeni evliyim ve yeni öğreniyorum bişeyleri ve allah biliyor ya bebeğim olmicak diye çok korkuyorum bu içten gelen bişey en ufak biseyde de panikliyorum çok ama çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve destegin icin

Canim cok tesekkur ederım ben yeni evliyim ve yeni öğreniyorum bişeyleri ve allah biliyor ya bebeğim olmicak diye çok korkuyorum bu içten gelen bişey en ufak biseyde de panikliyorum çok ama çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve destegin icin
Rica ederim canim benim cok normal bu durum bebek dusunmeye basladiktan sonra ogreniliyo boyle seyler korunurken bile hamile kalirim diye korkuyodum ben :) ilk gebeligimi yasamadan once de asla cocugum olmayacak yumurtam catlamiyo mu rahim agzi kanseriyim galiba falan modundaydim :) anliyorum boyle seyler dusunmeni olumsuz dusunme ki olumsuzu cagirma ben en son hamile kalayim dusuk yapsam da olur en azindan hamile kaldigimi bileyim dedim hamile kaldim bebegimi kaybettim o yuzden hep guzel dusun guzel dualar et :)

Rica ederim canim benim cok normal bu durum bebek dusunmeye basladiktan sonra ogreniliyo boyle seyler korunurken bile hamile kalirim diye korkuyodum ben :) ilk gebeligimi yasamadan once de asla cocugum olmayacak yumurtam catlamiyo mu rahim agzi kanseriyim galiba falan modundaydim :) anliyorum boyle seyler dusunmeni olumsuz dusunme ki olumsuzu cagirma ben en son hamile kalayim dusuk yapsam da olur en azindan hamile kaldigimi bileyim dedim hamile kaldim bebegimi kaybettim o yuzden hep guzel dusun guzel dualar et :)

Ben de sadece bende böyle dusunCeler var sanıyordum allah senden razi olsun canım en kisa surede allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin benim içimi çok rahatlattin

Canim suan ovu testi yapıyorum evet ama gebelik testi gondermistim onu sordum arkadaslara hcg ve lh testlerini ayirabiliyorum o yüzden sordum zaten bu ay bat vermemiştim evet geçen ay verdiğinden erken oldum sanırım çok soru sordum neyse kusura bakmayın rahatsız ettiysem arkadaşlar
Yok canim cok sormadin. Sorup ogrenmek icin burdayiz zaten

İlahi kizlar yaaaa :) Cok tatlisiniz amaaa.. Bu arada mesajlarinizi esime de okuttum adamin direkt surati dustu :D Ama kacis yok bugunu degerlendirecegiz mecbur. Yarin gece de maalesef yolda olacagiz. Oteki gun de yol yorgunluguyla gecer. Ohooo.. Yok yok bu geceyi atlamamamiz lazim :)

Biz dunu degerlendirmistik bu arada acaba sayilir mi ki?

İlahi kizlar yaaaa :) Cok tatlisiniz amaaa.. Bu arada mesajlarinizi esime de okuttum adamin direkt surati dustu :KK70: Ama kacis yok bugunu degerlendirecegiz mecbur. Yarin gece de maalesef yolda olacagiz. Oteki gun de yol yorgunluguyla gecer. Ohooo.. Yok yok bu geceyi atlamamamiz lazim :)

Biz dunu degerlendirmistik bu arada acaba sayilir mi ki?
Sayilir tabi 3 gun yasiyo sperm yarin catlasa dunden spermler olacak bugunden de olacak yarin aksam yapamayacaksaniz ki yola cikmadan yapin bence sabah falan yapin kiz bos gecme :)

İyi akşamlar kızlar. Bugün 2.kez aşılama yapıldı. Umudum yok. Bu da tutmazsa ara vermeyi düşünüyorum :(

Umudunu kaybetme canim hesaplama yapmadan kontrol etmeden devam edersiniz inşallah gerek kalmaz
Artık umudum kalmadı canım :( Kilo vermem lazım ama çalışırken olmuyor. Bebiş olmamasına bulabileceğim tek sebep insülin direnci. Başka bir rahatsızlığım yok çok şükür. İyice zayıflasam ondan da kurtulacağım ama markete, pazara gidecek, yemek yapacak vaktim yok. Bu yıl inşallah üç ya da dört gün çalışacağım, koşu bandı da aldım. İnşallah zayıflarım

Sayilir tabi 3 gun yasiyo sperm yarin catlasa dunden spermler olacak bugunden de olacak yarin aksam yapamayacaksaniz ki yola cikmadan yapin bence sabah falan yapin kiz bos gecme :)

Ay canim ya boyle surekli hesap kitap yapa yapa en sonunda ya bilim adami olacagiz ya da timarhanelik :D
İslem tamam bu arada, su anda yattigim yerden yaziyorum daha da kalkmam artikkkk :halay:
Ama yarina da yapabilecegimizi sanmiyorum zor artik. Adam resmen istemiyo artik. Eskiden ben kacardim o kovalardi, simdiyse tam tersi. :)
Not: Yarin 11 bucukta dr randevum var. Gelismeleri yazarim. İyi gecelerrr..

Back