• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Y YESIMBOZ maya_gallo maya_gallo kizlar normal bi zaman olsa memnun olurdum da yumurtlama olunca insallah spermler kalitelidir diyorum :) gerci soyle bir sey düşünüyorum her orgazm da 400000 sperm oluyormus her gun yapilinca yarisi bile olsa ne kadar cok o kadar iyi mi acaba :)

Valla benim bildiğim, daha doğrusu inandığım şu ki, eğer sperm zaten kaliteliyse her gün olmasında bir sakınca yok. ;)

Hayırlısı olsun canım bizim soğanlar cücükledi miydi neydi @Emineeemm :)

tatlım ya bebiş olsaydı bebişler soğan cücüğü olacaktı bizde işe yaramadı :KK48: ama ben bu ay kesinlikle inofolik alcam 100 lira bile dese:KK70:en azından denemedim demem normalde ağustosta alacaktım ilacım var diye almadım üzüldüm açıkcası kısmetmiş bu ay alıcam bakalım inşallah işe yarar

bir garip oblomov bir garip oblomov güzel haberlerle bekliyor olacağız seni.

amin canım sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum özellikle de senin:KK39: hayat 2. bir şans verdi sana ve tesadüf olduğunu düşünmüyorum bebişin gelecek inşallah:KK36:

tatlım ya bebiş olsaydı bebişler soğan cücüğü olacaktı bizde işe yaramadı :KK48: ama ben bu ay kesinlikle inofolik alcam 100 lira bile dese:KK70:en azından denemedim demem normalde ağustosta alacaktım ilacım var diye almadım üzüldüm açıkcası kısmetmiş bu ay alıcam bakalım inşallah işe yarar

amin canım sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum özellikle de senin:KK39: hayat 2. bir şans verdi sana ve tesadüf olduğunu düşünmüyorum bebişin gelecek inşallah:KK36:

İnşallah canım hepimizin bebişleri gelsin artık hayırlısıyla bir an önce. Sen de bizi habersiz bırakma :)
:KK200:

Kızlar yebi test yaptım bişey yok sanırım o beklediği için öyle olmuş calışmalara dewam ama akşam ki ovulasyon testi yine koyu t daha koyu hatta siliklesmiyor benim ki acaba catlamiyor mu yumurtam ondan olabilir mi

Canim senin bat ne zamandi ?
Canim 27 agustosta lekeler geldi 28 inde oldum diye düşünüyorum ama çok moralim bozuldu suan ağladım aglicam bi kaç aydır zaten akinti takibi yapiyordum ve ona göre de değerlendiriyorum olmadı bu ay ovu testiyle deniyim dedim oda 10.gün silik 11.gün daha koyu 12.günden itibaren bildigin t hep koyu ben sundan korkuyorum acaba yumurtam catlamiyor mu var mı bilginiz

Bence yaptigi testler ovulasyon testi.

Canim suan ovu testi yapıyorum evet ama gebelik testi gondermistim onu sordum arkadaslara hcg ve lh testlerini ayirabiliyorum o yüzden sordum zaten bu ay bat vermemiştim evet geçen ay verdiğinden erken oldum sanırım çok soru sordum neyse kusura bakmayın rahatsız ettiysem arkadaşlar

Canim 27 agustosta lekeler geldi 28 inde oldum diye düşünüyorum ama çok moralim bozuldu suan ağladım aglicam bi kaç aydır zaten akinti takibi yapiyordum ve ona göre de değerlendiriyorum olmadı bu ay ovu testiyle deniyim dedim oda 10.gün silik 11.gün daha koyu 12.günden itibaren bildigin t hep koyu ben sundan korkuyorum acaba yumurtam catlamiyor mu var mı bilginiz
Canim benim de ovulasyon testim uc gun koyuydu bu ay 3. Gun sabah koyuydu aksam uzeri acilmaya baslamisti sonra bi daha yapmadim biz birbirimize destek olmak icin bildiklerimizi paylasmak icin burdayiz kuzum ne rahatsızlığı. Sen devam et ovulasyon testlerine acilmamaya devam ederse doktora gidersin ultrasonla bakar yumurta catladiysa gebelik olusmus olabilir catlamadiysa da bir aylik bi sey olabilir cunku yılda bir ya da iki kez yumurtlama olmayabiliyomus

Back