- 21 Aralık 2011
- 1.027
- 560
- 123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #2.801
13 eylul tatlim@mtkt @yeni_aynannen1 @Rabiak @amelia2 @yagmur0790 @xDerinMavix @beren20
Homely_angel kızlarrrr son adet tarihleriniz kaç sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 eylul tatlim@mtkt @yeni_aynannen1 @Rabiak @amelia2 @yagmur0790 @xDerinMavix @beren20
Homely_angel kızlarrrr son adet tarihleriniz kaç sizin
Ayy yeriimmm gelecek tabi ya bende cok umutluyum kalbim hizla carpiyor midemde kelebekler ucusuyorDün buralarda ovu testinin rengi açılmıyor diye sizlanan M Masal_ayaz varmissss sonra bugün bi bakmış testin rengi açılmış dun akşam da değerlendirdiği için umutları tavan yapmış ve anlamış ki o çok sabırsız bi insanmis ama yılmamış bu aksam da degerlendirecek ve o bebisim buraya gelecek diye inanci tammis![]()
canım dışardaydım yeni gördüm yazını bayram üstü çok yoğunumHerkese selamlar. Doktordan geldim moralim çok bozuk. Yumurtam reglimin 26. gününde 24.mm idi. Bugün 28. günüm ve hiçbir değişiklik olmamış. Doktorum yumurtamın çatlamadığını söyledi. Yaşım 38. 37'den sonraki aşılamalarda tutma olasılığı %5'miş. Boşuna bunlarla uğraşma, direkt tüp bebek dedi. Tabii tüp bebek öncesinde histereskopiyle poliplerin temizlenmesi gerek. Yollarda ağlaya ağlaya işe geldim. Hiç tadım tuzum yok kızlar. Bugün bir an önce bitsin istiyorum.
![]()
Kızlar iyi ki varsınız. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. O kadar iyi geliyorsunuz ki bana anlatamam. Şu anda iş yerindeyim, daha yeni toparlanıyordum ama sanırım yine ağlayacağım yaa.. Of çok duygusalım bugün.
Biz bu akşam eşimle tatile çıkıyoruz kısmetse. Hem bayram haftası hem de bayramdan sonraki hafta için. Bu konuları en azından bir süreliğine bir kenara bırakayım diyorum. Çünkü hem psikolojik hem de fiziksel olarak oldukça yıpranmış hissediyorum kendimi. Bir yandan da iş yoğunluğu.. Gerçekten çok yorgunum.
Ama yine arada sırada fırsat buldukça gelip yazdıklarınıza musallat olmadan geçemeyeceğim sanırım :)
Şaka bir yana, güzel haberler bekliyorum inşallah hepinizden, tamam mı?
![]()
Dün buralarda ovu testinin rengi açılmıyor diye sizlanan M Masal_ayaz varmissss sonra bugün bi bakmış testin rengi açılmış dun akşam da değerlendirdiği için umutları tavan yapmış ve anlamış ki o çok sabırsız bi insanmis ama yılmamış bu aksam da degerlendirecek ve o bebisim buraya gelecek diye inanci tammis![]()
Herkese selamlar. Doktordan geldim moralim çok bozuk. Yumurtam reglimin 26. gününde 24.mm idi. Bugün 28. günüm ve hiçbir değişiklik olmamış. Doktorum yumurtamın çatlamadığını söyledi. Yaşım 38. 37'den sonraki aşılamalarda tutma olasılığı %5'miş. Boşuna bunlarla uğraşma, direkt tüp bebek dedi. Tabii tüp bebek öncesinde histereskopiyle poliplerin temizlenmesi gerek. Yollarda ağlaya ağlaya işe geldim. Hiç tadım tuzum yok kızlar. Bugün bir an önce bitsin istiyorum.
![]()
Aynen kötünün kötüsü var ya. Hastaneye gidiyorum da neler neler duyuyorum. Halime şükredip eve geliyorum.aaa hiç olmadı ama şimdi.
neden negative düşünüp kendini üzüyorsun canım benim?
hadi senin yaşın 38 tüp bebek dedi doktor diye üzülüyorsun, ben ne yapayım yaş 26 tüp yapıyorum?
herkesin normal yolla bebeği olacak diye bir şey yok inan bana.
tüp bebeğin aşamaları bile insana umut oluyor morel düzeltiyor.
belki kısmetin tüptedir bunu bilemezsin.
yerinde olsam yumurtamın çatlamadığına üzülmek yerine yumurtamın olabildiğine sevinirdim biliyor musun?
şu an herşey sil baştan başlıyor. kendine hemen harika bir merkez bul. moral depola çünkü seni süprizlerle dolu bir serüven bekliyor.
yaşıyorum biliyorum.![]()
Oyyy oyy teyzesinin minik prensesiİyiyim canım sen nasılsın?
Evet belli oldu. Kız geliyor inşallah :)
Darısı hayırlısıyla başınıza olsun.
Aşılamanin tutma şansı her insanda azHerkese selamlar. Doktordan geldim moralim çok bozuk. Yumurtam reglimin 26. gününde 24.mm idi. Bugün 28. günüm ve hiçbir değişiklik olmamış. Doktorum yumurtamın çatlamadığını söyledi. Yaşım 38. 37'den sonraki aşılamalarda tutma olasılığı %5'miş. Boşuna bunlarla uğraşma, direkt tüp bebek dedi. Tabii tüp bebek öncesinde histereskopiyle poliplerin temizlenmesi gerek. Yollarda ağlaya ağlaya işe geldim. Hiç tadım tuzum yok kızlar. Bugün bir an önce bitsin istiyorum.
![]()
Oyyy oyy teyzesinin minik prensesi.
Bende iyiyim canım 3. Ayı geride bıraktık nasipse 4. Ay maratonu başlayacak.![]()
Aaaa ben yokum ya burada. Nasıl eksik kalırımMerhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERi VE UYGULAMALAR
@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@hiranur3419 14 Eylül
@bm-1991 14 Eylül
@tostos16 14 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
nannen1 15 Eylül
@Rabiak 15 Eylül (klomen-folbiol)
@tdsozlem 16 Eylül
@amelia2 17 Eylül
@yagmur0790 18 Eylül
@xDerinMavix 18 Eylül
@beren20 18 Eylül
Homely_angel 18 Eylül
Kuzugiller 19 Eylül
@kubito 19 Eylül
Ayla ak 20 Eylül
@Tutuy 20 Eylül
@ayllllliiiin35 22 Eylül
Y YESIMBOZ 24 Eylül
@freedoommmmm 30 Eylül
Emineeemm 30 Eylül (Kendisi hayıt kürü -kocası keçi boynuzu pekmez kullanacak)
@Zilan92 30 Eylül
rebelliousxx 1 Ekim
@intherain 5 Ekim (Spor yapacak-ovulasyon test kullanacak)
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
2) morordek ( ovulasyon test kullandi)
3) Pelukk
4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )
5) dimaam (ovulasyon test)
Canımmm bir ay önce ne yazmışsın bakkEneem etiketlenmisim de belki bu gruba kalmam, belli mi olur
30 Agustos ya benim BAT, ben oteki gruptayım halen :)
Kalırsam gelirim zaten buraya direkt :)
Canım aradılar mı? İçimde güzel bir his var. İnşallah doğru çıkar :)daha aramadılar canım öğleden sonra bilgi alacağım net olarak. haber veririm.
Merhaba hayirli olsun :)Allah hayırlı zamanda versin inşallah. Bizim de 5. Ayda oldu. Sağlıklı sıhhatli hamilelik ve gebelik olsun da varsın altı ay sonra olsun. Üzülme çok. Gün aşırı çalışmaya devam :)
Ayy yeriimmm gelecek tabi ya bende cok umutluyum kalbim hizla carpiyor midemde kelebekler ucusuyor![]()
Çok tatlısın canım ya aynen böyle devam et maşallah, Rabbim inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda güldürür yüzünü![]()
Bide bu aksam iliskiden 50dk sonra falan wcye gittim dayanamadim bişi olur mu