- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.701
Bat gunu gelenler varmi bir haber?
Yeni ismin hayirli olsunBen kullanıcı adımı değiştirdim canım beklemek zor eski kullanıcı adımdı
Şu an regl im malesef at beni listeden :)
Kan testi bile verdim canım :) akıntım kahve rengi geliyo.Test yaptin mi
Benim ki şu iyi geliyomuş diyorum gidiyo alıyo :) benden meraklı :)Ne güzel valla ben eşim kızdığı için artık neredeyse gizli gizli almaya başlayacağım :)
Çok kafana takıyorsun diyor, o da haklı ama ne yapayım, tutamıyorum kendimi işteeee :)
24 saat içinde çatlar canım. Ben böyle olduğunda aynı gün ve ertesi günü ilişkiye girdim. İlşki sonrası banyo yapmadım ayağada kalkmadım öyle uyudum. Sabah duş aldım. Sakın ayağa kalkma.Hatta poponu kaldırabilirsin. Şimdi hamileyim.
Tatlim bi kan testi verip ogrensen mi acaba iki uc gun sonra? Cunku gebelik olabilir de. Insallahta vardir :)Kızlar ben bu testi dün yaptım bekledim bi 5 dk bişey cikmadi ama testte 20 dk yazıyormus o akşam misafir geldi bakamadim teste sonra bugün çekmecede fark ettim ikinci çizgi var ama ne zaman çıktı bilmiyorum biktiniz benden biliyorum ama çok karışık kafam ovu testleri de çok koyu biliyorsunuz
Kızlar bugun 13.günüm, ovulasyon testi yaptım ve sonuç bu şekilde :) Şimdi durum şu ki, dün ilişki oldu. Sizce yarın yarından sonra mı olmalı yoksa bugun ve yarın mı? :)
Tatlim bi kan testi verip ogrensen mi acaba iki uc gun sonra? Cunku gebelik olabilir de. Insallahta vardir :)
Benim ki şu iyi geliyomuş diyorum gidiyo alıyo :) benden meraklı :)
Kızlar bugun 13.günüm, ovulasyon testi yaptım ve sonuç bu şekilde :) Şimdi durum şu ki, dün ilişki oldu. Sizce yarın yarından sonra mı olmalı yoksa bugun ve yarın mı? :)
Ustuste olunca 3-4 gun acaba sperm kalitesi miktari duser mi diye endiselendim.Canim bana böyle çıktığında olsun demişlerdi 6 gün üst üste ilişki sonunda hamile olanlar var eğer musaitsen değerlendir derim testin durumuna göre yarını da değerlendir
Canim cizgi bariz var ama ne zaman cikti acaba kan testi yaptirsan? Ay hadi inşallahKızlar ben bu testi dün yaptım bekledim bi 5 dk bişey cikmadi ama testte 20 dk yazıyormus o akşam misafir geldi bakamadim teste sonra bugün çekmecede fark ettim ikinci çizgi var ama ne zaman çıktı bilmiyorum biktiniz benden biliyorum ama çok karışık kafam ovu testleri de çok koyu biliyorsunuz
Bence bugun yarin canim hatta ben bu ay 4 gunde 6 iliskiyle kapattim :)Kızlar bugun 13.günüm, ovulasyon testi yaptım ve sonuç bu şekilde :) Şimdi durum şu ki, dün ilişki oldu. Sizce yarın yarından sonra mı olmalı yoksa bugun ve yarın mı? :)
Ama boyle meraklandikca daha da zor canim.netlik kazanir en azindan. Kac gunun var? 2-3 gun kala tekrar test yap bence.Ya kendi kendime gelin güvey oluyormusum gibi geliyor kan verirde olumsuz olursa uzulucem biliyorum gerçi bu ay da çalışmalara dewam ama bilemiyorum
Hayırlısı olsun canım bizim soğanlar cücükledi miydi neydikızlar merhaba bugün giremedim baya yoğundum ben sabah regl oldum M melekler-engelchen canım listeden çıkarabilirsin beni bat vermicem ama buralarda olucam güzel haberler gelmeye devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?