EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ne güzel valla ben eşim kızdığı için artık neredeyse gizli gizli almaya başlayacağım :)
Çok kafana takıyorsun diyor, o da haklı ama ne yapayım, tutamıyorum kendimi işteeee :)
Benim ki şu iyi geliyomuş diyorum gidiyo alıyo :) benden meraklı :)
 

Canimmm bende kalkmiyorum canım yatıyorum bi yarım saat kadar ayaklarımı dikiyorum şimdi ben dun aksami degerlendirdim bugun ve yarında olsun dimi
 
Kızlar ben bu testi dün yaptım bekledim bi 5 dk bişey cikmadi ama testte 20 dk yazıyormus o akşam misafir geldi bakamadim teste sonra bugün çekmecede fark ettim ikinci çizgi var ama ne zaman çıktı bilmiyorum biktiniz benden biliyorum ama çok karışık kafam ovu testleri de çok koyu biliyorsunuz
 

Eklentiler

  • IMG-20160908-WA0004.jpeg
    10,8 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bugun 13.günüm, ovulasyon testi yaptım ve sonuç bu şekilde :) Şimdi durum şu ki, dün ilişki oldu. Sizce yarın yarından sonra mı olmalı yoksa bugun ve yarın mı? :)
 

Eklentiler

  • 20160908_150745.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 36
Tatlim bi kan testi verip ogrensen mi acaba iki uc gun sonra? Cunku gebelik olabilir de. Insallahta vardir :)
 
Kızlar bugun 13.günüm, ovulasyon testi yaptım ve sonuç bu şekilde :) Şimdi durum şu ki, dün ilişki oldu. Sizce yarın yarından sonra mı olmalı yoksa bugun ve yarın mı? :)

Canim bana böyle çıktığında olsun demişlerdi 6 gün üst üste ilişki sonunda hamile olanlar var eğer musaitsen değerlendir derim testin durumuna göre yarını da değerlendir
 
Kızlar bugun 13.günüm, ovulasyon testi yaptım ve sonuç bu şekilde :) Şimdi durum şu ki, dün ilişki oldu. Sizce yarın yarından sonra mı olmalı yoksa bugun ve yarın mı? :)

Bana sorarsan yarın ve ondan sonraki gün derim. Bol şans :) Ne zaman olacağı belli olmaz. Baksana dün 26. günümdeydim ve 24 mm'lik yumurtan var dedi doktor bana. Değerlendirdik mi? Tabii ki evet :)) Ama 40 yıl düşünsem 26. güne dikkat etmek aklıma gelmezdi vallahi.
 
Canim cizgi bariz var ama ne zaman cikti acaba kan testi yaptirsan? Ay hadi inşallah
 
Y YESIMBOZ , Kuzugiller , maya_gallo hepinize teşekkür ederim kızlar.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

M melekler-engelchen canım ben normalde pkoluyum. ilkinde zor hamile kaldım. ya da hiç zamanı tutturamadım bilmiyorum.
bunda da son iki aydır inofolic kullanıyorum iki ayda da hamile kaldım. üstelik günlerini tutturamadığımı düşündüğüm halde. ilki kimyasal oldu ama oldu sonuçta. ilkinde 1,5 kutu ikinci ay yarım kutu sabah akşam inofolic kapsül içtim. çok şükür hamile kaldım. çok şaşkınım aslında hala. kalp atışını görene kadar da inanamayacağım sanırım. bu arada devamlı yüzmeye gidiyordum ve fırsat buldukça yürüyüş yapıyordum. yüzmenin çok iyi geldiğini düşünüyorum. spor hem bedene hem de psikolojiye çok iyi geliyor. bir de kendime hedef belirlemiştim. ocak a kadar hamile kalmazsam doktora giderim diye. önceki gebeliliğimde de aynı şeyi yapmıştım. bu da insanı rahatlatıyor sanırım.
ilk haziran ayında denedim. günü kaçırmışım o zaman. 15.gün ilişkiye başlamıştım. temmuzda inofolic kullandım hamile kaldım kimyasal oldu. ve ağustosta yine inofolic kullandım hamile kaldım. ben 11 ya da 12. gün hamile kaldım. her günü değerlendirin. hepimiz hayırlı evlat sahibi oluruz ve hayırlı anne oluruz inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…