- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #2.661
kaçırcak bir günümüz bile yok valla ev düğün yeri bile olsa değerlendirmeliBen de seninle aynı fikirdeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçırcak bir günümüz bile yok valla ev düğün yeri bile olsa değerlendirmeliBen de seninle aynı fikirdeyim
Her vücut farklıKızlaaaaar burada mısınız? Benim bir derdim var ne olur bana da bir el atın Allah rızası için. Biraz uzun olabilir ne olur kusuruma bakmayın, konu benim için çok önemli ve sizden başka kimseden mantıklı cevaplar alabileceğimi sanmıyorum :)
Az önce doktordan geldim. Bugün adetimin 26. günü. Belki hatırlayanınız vardır, son birkaç gündür sabahları gebelik testi yapıyorum bir umut ama hep negatif çıkıyor.
Düzenli olarak 29 günde bir regl olan biriyim ve şu anda da normal şartlarda bata 4 gün kalmış olması gerek. Ara sıra da sol kasığım ağrıyor. Bugün doktor bana muayenede daha henüz yeni yumurtlamakta olduğumu söyledi!! Hatta ultrasonda bana da gösterdi. Şu anda nasıl bir şok içindeyim size anlatamam. Sol tarafımda koskocaman olgun bir yumurtam var yahu! Hem de 24 mm! Hem de adetimin 26. gününde!
O kadar ovulasyon testleri filan hep hikaye mi yani, gerçekten anlayamıyorum. Gerçi son aylarda hiç ovulasyon testi yapmadım, çünkü geçmiş aylarda düzenli yaparken hep 14. ya da 15. gün çift çizgiyi yakalayınca artık test yapmayı bırakmıştım.
Ayrıca daha önce 3 kere klomen + çatlatma iğnesi ile tedavi olmuştum ama onlarda bile bu kadar olgunlaşan bir yumurtam olmamıştı. En fazla 17 mm oluyordu, o da bir tane ve hep 14-15. günlerde.
Cuma günü tekrar kontrole çağırdı. Ama günleri değerlendirin filan demedi. Ben değerlendirmeyi düşünüyorum gerçi :)
Şimdi size sormak istediğim şunlar:
Adete birkaç gün kala hamile kalmak mümkün müdür?
2 gün önceki muayenede aynı doktor yumurta ya da kist göremiyorum, yalnızca biraz sıvı birikmesi var, muhtelemen yumurta çatladığı içindir demişti. Bu 24 mm yumurta 2 günde hiç yoktan sizce bu kadar gelişebilir mi? Ya da vardı da acaba doktor sıvı yüzünden göremedi mi?
Okuyanlara ve yanıtlayanlara çoooook teşekkürler şimdiden :)
aynen canım kesinlikle erkek doktorlar daha dikkatli bu konuda. tüp bebek aşamasında inşallah her şeyin yolunda gider Rabbim yardımcın olsun inşallah tutarda bebeğini kucağına alırsın
Süpersonuç 264 çıktı... ikiye katlamış şükür. inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız. tabi ki 4 gün sonra tekrarlayacağım testi. günüm geçmiş olacak o zaman. bayramda memlekette olacağız. girmeye fırsat da bulamam. şimdiden hepinize iyi bayramlar kızlar. arkadaşlığınız için, samimi cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum. aklım hep sizlerde olacak. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Kacircam diye korktun. Bak bugün asil gün. Bugünü ve yarını kaçırmabir garip oblomov M melekler-engelchen canarin şimdi pik olmuş galiba t daha koyu c daha açık bu ay yakalicam sanırım çok sevindim walla buna bile şimdi bu aksam yarın akşam sonraki akşam degerlwndirilecek akşam yine test yapayim ona göre ilerlerim
Hamile listesine yazdim seniM melekler-engelchen beni listeden çıkarabilirsin canım. öpüyorum hepinizi.
Inşallah hamile listesinde olucak isimlerimizTek tek gidiyoruz bakalım yakında kimse kalmayacak burda inşallah :)
İnşallah ya. Dün eczanede kadın dedi ki inofolic kullan ama 6 ay. 6 ayda etkisini gösteriyomuşInşallah hamile listesinde olucak isimlerimiz
Bazılarında ilk ay gösteriyor etkisini. dimaam da kullandığı ay hep hamile olmusİnşallah ya. Dün eczanede kadın dedi ki inofolic kullan ama 6 ay. 6 ayda etkisini gösteriyomuş
ben bu ay kullancam canım ağustosta almadığıma pişman oldum yumurtanın çatlamasınıda çok iyi anlıyormuş kullananlar yumurtaları daha iyi büyütüyormuş bakalım inşallah bebeğimize giden yolda yardımcımız olurİnşallah ya. Dün eczanede kadın dedi ki inofolic kullan ama 6 ay. 6 ayda etkisini gösteriyomuş
Aldın mı canım sen. Fiyatları çok pahalı geliyo bana.ben bu ay kullancam canım ağustosta almadığıma pişman oldum yumurtanın çatlamasınıda çok iyi anlıyormuş kullananlar yumurtaları daha iyi büyütüyormuş bakalım inşallah bebeğimize giden yolda yardımcımız olur
Kacircam diye korktun. Bak bugün asil gün. Bugünü ve yarını kaçırma
Canım haklısın da ben başka şehre gidiyorum. 150km gidiyoruz. Erkenden çıkıyoruz, geç dönüyoruz, gün içinde arıyorlar. Saklamak çok zor olacak. Ben de hiç söylemek istemiyorumevet tüp bebekte iki günde bir kontrole gidiyorsun canım.
şuan tüp bebek tedavisindeyim sende biliyorsun bunu ama ailelerden kimse bilmiyor.
zaten 50-60 yaşındaki insanlara bunun aşamalarını anlatmak deveye hendek atlatmak kadar meşakatli.
yerinde olsam hiç bulaşmazdım söyleme işine.
şahsen ben ne transferde ne de olumlu sonuçta söyleyeceğim.
ne zaman tutar da kese de görünür o zaman söylerim.
Canım haklısın da ben başka şehre gidiyorum. 150km gidiyoruz. Erkenden çıkıyoruz, geç dönüyoruz, gün içinde arıyorlar. Saklamak çok zor olacak. Ben de hiç söylemek istemiyorum
Iyi geceler. Çok şükür Iyiyiz. Seni sormalıIyi geceler kizcelerr nasılsınız?
Iyi olman a sevindim..çok sukur bende iyiyim ...bu kez tatlı bişey yapıyorum incir kuru...tesadüfen rastladım .birçok incir kurutmustum .misafirlikte kuru incir reçeli yemiştim tarife bakarken onu gördüm başladım.datli datli güzel gidiyor....senin turşu ne alemde oldular mi? Benimkiler olmak üzereler.Iyi geceler. Çok şükür Iyiyiz. Seni sormalı
Afiyet olsun. Kolay gelsin. Benim tursular olmak üzere. Ama ben atıştırmaya başladim bileIyi olman a sevindim..çok sukur bende iyiyim ...bu kez tatlı bişey yapıyorum incir kuru...tesadüfen rastladım .birçok incir kurutmustum .misafirlikte kuru incir reçeli yemiştim tarife bakarken onu gördüm başladım.datli datli güzel gidiyor....senin turşu ne alemde oldular mi? Benimkiler olmak üzereler.
Afiyet olsun bugün bende acacaktım misafirlere sofraya koyyim dedim unutusmm.yarın bakayım bi.Afiyet olsun. Kolay gelsin. Benim tursular olmak üzere. Ama ben atıştırmaya başladim bile