• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Bu ssefer normal . Hadi gözün aydın
inşallah. iki gün sonra kesinleşir. bu arada iki aydır inofolic kullanıyorum ve tamamen onun sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum. kapsülden içtim sabah akşam. düzenli kullanmadım, iki ayda sadece 3 kutu içtim. hele bu ay yarım kutu kalmış adetin ikinci günü başladım 5-6 gün içtim bıraktım. sonra hiçbir eczanede bulamadım. bir daha da almadım. kesinlikle çok faydalı olduğunu düşünüyorum. sen de çok dile getirmiştin bunu. bu forumdan öğrendim ben de bu ilacı.

inşallah. iki gün sonra kesinleşir. bu arada iki aydır inofolic kullanıyorum ve tamamen onun sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum. kapsülden içtim sabah akşam. düzenli kullanmadım, iki ayda sadece 3 kutu içtim. hele bu ay yarım kutu kalmış adetin ikinci günü başladım 5-6 gün içtim bıraktım. sonra hiçbir eczanede bulamadım. bir daha da almadım. kesinlikle çok faydalı olduğunu düşünüyorum. sen de çok dile getirmiştin bunu. bu forumdan öğrendim ben de bu ilacı.
Iki gun sonrayi merakla bekliyoruz. Ben tozunu kullanıyorum. Simdilik hedefe ulaşamadık . bir gün bizde Hayırlısıyla ve saglikla ulaşıriz inşallah

Canim hayırlı olsun bencde normal herşey .inşallah iki güne güzel haber alırız. dimaam dimaam .
Buarada kızlar hayit otunu bugün ilkkez denedim kendimden geçtim resmen asla kullanamyacagim birşey icemeyecegim kafam dondu kulaklarim filan zonkladi midem ayaga kalkti aman aman.soğan suyunun gözünü seveyimm..
Ooo ot bu ot derken kafayı yicez.vazgeçtim yapmayacağım birşey.kas yapayım derken göz cikarmaylim simdi

Canim hayırlı olsun bencde normal herşey .inşallah iki güne güzel haber alırız. dimaam dimaam .
Buarada kızlar hayit otunu bugün ilkkez denedim kendimden geçtim resmen asla kullanamyacagim birşey icemeyecegim kafam dondu kulaklarim filan zonkladi midem ayaga kalkti aman aman.soğan suyunun gözünü seveyimm..
Ooo ot bu ot derken kafayı yicez.vazgeçtim yapmayacağım birşey.kas yapayım derken göz cikarmaylim simdi
Ben de iki ay hapini kullandım .doktor yazmıştı. Aynen bende senin yaşadıkların yan etkileri hep yaşadım.

:KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70:

Ben icince beynim duruyordu resmen. Bitkisel hayat gibi. Sadece nefes alip verme vardi

Ben ağrısız sizisiz regl oldum üzüldüm bu defa ama elden ne gelir. Erken yumurtluyorum muhtemelen bir dahaki yumurtlama döneminde kayinvalidemlerde olacağız değerlendirmemiz güç hem o sebepten hem de regl tarihimi kestiremedigimden yeni bat vermeyeceğim:( inşallah hepiniz hayırlı haberler alırsınız :dua:

Aynen soğan suyu can :)

Kızlar bata 6 gün kaldı. Bugün doktora gittim. Son günlerde akıntım olduğunu ve kasıklarımın ağrıdığını söyledim. Muayene etti ve batın bölgemde biraz sıvı birikmesi olduğunu, muhtemelen yumurtamın çatlamış olabileceğini söyledi. Güzel haber kist filan oluşmamış (bu ay Klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesine gerek yok demişti). Yalnız canımı sıkan bir konu var, her gün 36,6 olarak sabitlenen ateşim bu sabah ölçtüğümde 36,4'tü. Umudumu yitirmek istemiyorum ama sanırım bu ay da hamile kalamadım. Ben de test yapmadan hamile olmadığımı buradan anlıyorum işte.
:KK70:
Her sabah aynı saatlerde ölçüyorum, 36,2 ya da 36'yı gördükten bir gün sonra regl oluyorum hiç şaşmaz.

Ekleme: Bugün akşamüstü progesteron testimin sonucunu alacağım. Test sonucunu alınca doktor yine kontrole çağırdı. Bu yüzden çarşamba günü tekrar gideceğim.

Benim de taktigim ates olcumu.
Test yapmaya hic gerek yok atesin yuksek degilse.
Ben tedavide oldugum icin olcmuyorum bu ay o ayrı canım.

Back