- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #2.521
Bu ssefer normal . Hadi gözün aydınSonuç 104 çıktı kızlar ama iki gün sonra tekrar yaptiracagim o zaman belli olur. Hala kimyasal olacakmış gibi geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ssefer normal . Hadi gözün aydınSonuç 104 çıktı kızlar ama iki gün sonra tekrar yaptiracagim o zaman belli olur. Hala kimyasal olacakmış gibi geliyor.
inşallah. iki gün sonra kesinleşir. bu arada iki aydır inofolic kullanıyorum ve tamamen onun sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum. kapsülden içtim sabah akşam. düzenli kullanmadım, iki ayda sadece 3 kutu içtim. hele bu ay yarım kutu kalmış adetin ikinci günü başladım 5-6 gün içtim bıraktım. sonra hiçbir eczanede bulamadım. bir daha da almadım. kesinlikle çok faydalı olduğunu düşünüyorum. sen de çok dile getirmiştin bunu. bu forumdan öğrendim ben de bu ilacı.Bu ssefer normal . Hadi gözün aydın
Iki gun sonrayi merakla bekliyoruz. Ben tozunu kullanıyorum. Simdilik hedefe ulaşamadık . bir gün bizde Hayırlısıyla ve saglikla ulaşıriz inşallahinşallah. iki gün sonra kesinleşir. bu arada iki aydır inofolic kullanıyorum ve tamamen onun sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum. kapsülden içtim sabah akşam. düzenli kullanmadım, iki ayda sadece 3 kutu içtim. hele bu ay yarım kutu kalmış adetin ikinci günü başladım 5-6 gün içtim bıraktım. sonra hiçbir eczanede bulamadım. bir daha da almadım. kesinlikle çok faydalı olduğunu düşünüyorum. sen de çok dile getirmiştin bunu. bu forumdan öğrendim ben de bu ilacı.
Hep beraber inşallah...Iki gun sonrayi merakla bekliyoruz. Ben tozunu kullanıyorum. Simdilik hedefe ulaşamadık . bir gün bizde Hayırlısıyla ve saglikla ulaşıriz inşallah
Sağolasın canım. Hep beraber güzel haberler alırız inşallah..Hayırlı olsun canım dimaam
AminHep beraber inşallah...
Sağolasın canım. Hep beraber güzel haberler alırız inşallah..
Hayırlısı olsunBende hamilelik yok kızlar. Ekime inşallah.
Ben de iki ay hapini kullandım .doktor yazmıştı. Aynen bende senin yaşadıkların yan etkileri hep yaşadım.Canim hayırlı olsun bencde normal herşey .inşallah iki güne güzel haber alırız. dimaam .
Buarada kızlar hayit otunu bugün ilkkez denedim kendimden geçtim resmen asla kullanamyacagim birşey icemeyecegim kafam dondu kulaklarim filan zonkladi midem ayaga kalkti aman aman.soğan suyunun gözünü seveyimm..
Ooo ot bu ot derken kafayı yicez.vazgeçtim yapmayacağım birşey.kas yapayım derken göz cikarmaylim simdi
Canim hayırlı olsun bencde normal herşey .inşallah iki güne güzel haber alırız. dimaam .
Buarada kızlar hayit otunu bugün ilkkez denedim kendimden geçtim resmen asla kullanamyacagim birşey icemeyecegim kafam dondu kulaklarim filan zonkladi midem ayaga kalkti aman aman.soğan suyunun gözünü seveyimm..
Ooo ot bu ot derken kafayı yicez.vazgeçtim yapmayacağım birşey.kas yapayım derken göz cikarmaylim simdi
Canim hayırlı olsun bencde normal herşey .inşallah iki güne güzel haber alırız. dimaam .
Ben icince beynim duruyordu resmen. Bitkisel hayat gibi. Sadece nefes alip verme vardiCanim hayırlı olsun bencde normal herşey .inşallah iki güne güzel haber alırız. dimaam .
Maşallah canim inşallah yükselir değerin kavusursun bebegineSonuç 104 çıktı kızlar ama iki gün sonra tekrar yaptiracagim o zaman belli olur. Hala kimyasal olacakmış gibi geliyor.
Aynen soğan suyu can :)Canim hayırlı olsun bencde normal herşey .inşallah iki güne güzel haber alırız. dimaam .
sağlıkla hayırlısıyla inşallah. hepimiz için duam.Maşallah canim inşallah yükselir değerin kavusursun bebegine
Bat zamanı
Canım ya bişey sorcam rahminin ters olduğunu nereden biliyosun, Film mi çekindin ?
Kızlar bata 6 gün kaldı. Bugün doktora gittim. Son günlerde akıntım olduğunu ve kasıklarımın ağrıdığını söyledim. Muayene etti ve batın bölgemde biraz sıvı birikmesi olduğunu, muhtemelen yumurtamın çatlamış olabileceğini söyledi. Güzel haber kist filan oluşmamış (bu ay Klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesine gerek yok demişti). Yalnız canımı sıkan bir konu var, her gün 36,6 olarak sabitlenen ateşim bu sabah ölçtüğümde 36,4'tü. Umudumu yitirmek istemiyorum ama sanırım bu ay da hamile kalamadım. Ben de test yapmadan hamile olmadığımı buradan anlıyorum işte.
Her sabah aynı saatlerde ölçüyorum, 36,2 ya da 36'yı gördükten bir gün sonra regl oluyorum hiç şaşmaz.
Ekleme: Bugün akşamüstü progesteron testimin sonucunu alacağım. Test sonucunu alınca doktor yine kontrole çağırdı. Bu yüzden çarşamba günü tekrar gideceğim.