• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canım buda bugün yaptığım hcg hafif bi çizgi var ama anlayamadım normalde bembeyaz çıkardı geçen aylarda bu ay anlamadım ben ya bunu da bi yorumlarmisiniz bir garip oblomov bir garip oblomov

Eklentiler

• 2016-09-05 15.25.08.jpg
    2016-09-05 15.25.08.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 37
Canım buda bugün yaptığım hcg hafif bi çizgi var ama anlayamadım normalde bembeyaz çıkardı geçen aylarda bu ay anlamadım ben ya bunu da bi yorumlarmisiniz bir garip oblomov bir garip oblomov
canım benimde buna benzer çıkmıştı hatta daha fazla pembelik vardı bariz belliydi bir sürü nokta nokta şeklinde. kontrast yapılınca daha belliydi.4 gün sonra tekrar test yaptığımda negatifi gördüm. sende bata yakın tekrarla canım hayırlısı olur inşallah hakkında

canım benimde buna benzer çıkmıştı hatta daha fazla pembelik vardı bariz belliydi bir sürü nokta nokta şeklinde. kontrast yapılınca daha belliydi.4 gün sonra tekrar test yaptığımda negatifi gördüm. sende bata yakın tekrarla canım hayırlısı olur inşallah hakkında

Canim benim bat geçti ama 5 gun erken oldum ben bide batım çok saçma ayy ne biliyim ya beklicem bakalım 9 ay sonra anlarız
:KK70:

Ca
Kızlar bata 6 gün kaldı. Bugün doktora gittim. Son günlerde akıntım olduğunu ve kasıklarımın ağrıdığını söyledim. Muayene etti ve batın bölgemde biraz sıvı birikmesi olduğunu, muhtemelen yumurtamın çatlamış olabileceğini söyledi. Güzel haber kist filan oluşmamış (bu ay Klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesine gerek yok demişti). Yalnız canımı sıkan bir konu var, her gün 36,6 olarak sabitlenen ateşim bu sabah ölçtüğümde 36,4'tü. Umudumu yitirmek istemiyorum ama sanırım bu ay da hamile kalamadım. Ben de test yapmadan hamile olmadığımı buradan anlıyorum işte.
:KK70:
Her sabah aynı saatlerde ölçüyorum, 36,2 ya da 36'yı gördükten bir gün sonra regl oluyorum hiç şaşmaz.

Ekleme: Bugün akşamüstü progesteron testimin sonucunu alacağım. Test sonucunu alınca doktor yine kontrole çağırdı. Bu yüzden çarşamba günü tekrar gideceğim.
nım bu Ateş ölçme çok mantıklı geldi . Herkeste aynımı olur acaba

Ca

nım bu Ateş ölçme çok mantıklı geldi . Herkeste aynımı olur acaba

Derece olarak herkeste aynı olmaz, ancak bata 1 hafta kalan filan ısının gitgide düşerek seyretmesi maalesef hamilelik olmadığı anlamına geliyor. Bir de doğru sonuç almak için uyanır uyanmaz, yataktan çıkmadan ve mümkünse dil altından ölçmek gerekiyor.

Derece olarak herkeste aynı olmaz, ancak bata 1 hafta kalan filan ısının gitgide düşerek seyretmesi maalesef hamilelik olmadığı anlamına geliyor. Bir de doğru sonuç almak için uyanır uyanmaz, yataktan çıkmadan ve mümkünse dil altından ölçmek gerekiyor.
Aaa dil altından mı ana benim farenjitim var hep ateş gibi ağzımın içi boğazlarım yanıyor sürekli sağlıklı olmaz ki o şekilde :(

Kızlar bu arada eşimi aradım test sonucumu söylemek için. Bana daha önce, "Test sonucunu alınca yumurta kaliteni görmüş olacağız. Bakalım Keskinoğlu mu, yoksa Bili Bili mi çıkacak?" diyordu. Keskinoğlu sanırım.

Not: Bili Bili Bim'de satılan yumurtanın markası :D

Bildiğim kadarı ile sabah 06.00 ile 09.00 arasında ve hep aynı saatte ölçmek gerekiyormuş. Ben her sabah 6 gibi ölçüyorum.
Dil altı püf noktası yani. Bende ağızdan ölçerim arada bi ama düzenli takipte değilim . Bide hamilelik olursa Ateş sabit mi yoksa yükselirmi Nasıl anlıycaz

Back