• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Dil altı püf noktası yani. Bende ağızdan ölçerim arada bi ama düzenli takipte değilim . Bide hamilelik olursa Ateş sabit mi yoksa yükselirmi Nasıl anlıycaz

Yumurtlama gününde ateş yükselip belirli bir seviyede sabitleniyor. Benim 1 haftadır 36,6 mesela. Eğer hamilelik varsa hamilelik sonuna kadar hiç düşmeden aynı seviyede devam ediyor. Eğer hamilelik yoksa yumurtlamadan sonra vücut ısısı kademeli olarak adete kadar düşmeye başlıyor.

bir garip oblomov bir garip oblomov canım aklım hep sende. Kimyasal geçirdin galiba bu ay. Önumuzdeki ay hemen hamile kalırsın sen de bi bakarsin... hepimizin hakkında hayırlısı. Ben geçen ay kimyasal olunca uzulmedim. Kürtaj olmadan kurtuldum diye sevindim kötünün iyisi misali...
canım bende ondan şüphelendim eşim kan testi yaptır dedi ısrarla ama testte hayalet çizgiye bu kadar sevindiysem değerimi 10-20 görsem havalara uçardım heralde sonrada adet olmaya dayanamazdım dün o nedenle kavga ettik zaten baya azar işittim eşimden konuşmuyoruz erkekler bizi anlamıyor onlara göre her şey normal biz gibi duygusal değiller

canım bende ondan şüphelendim eşim kan testi yaptır dedi ısrarla ama testte hayalet çizgiye bu kadar sevindiysem değerimi 10-20 görsem havalara uçardım heralde sonrada adet olmaya dayanamazdım dün o nedenle kavga ettik zaten baya azar işittim eşimden konuşmuyoruz erkekler bizi anlamıyor onlara göre her şey normal biz gibi duygusal değiller
Ben bu ay eşime test pozitif dedim gösterdim. Günün geçmeden yapma şu testleri diye kızdı bana. Bir daha da sormadı. Garipler valla...

Canim beni de ben değil başkaları beyaz elbiseli hamile görüyor bi kaç kişi arayıp rüya anlatıyor anlamadım gitti
Ilk hamileligimde de annem beni gormustu denizde bi bebek gormus benim bebegimmis ama kucagimiza alamamisiz hatta gorunce annem arayip hamile misin dedi degilim demistim iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ama kurtaj oldum zaten kucagimiza alamamisiz ayy inşallah malum oluyodur ya

canım olumlu düşün olumlu olsun çok sevindim inşallah 2 gün sonra 2ye katlar
doğru diyorsun. kaç gündür kimyasal diye diye kafayı bozdum. :confused:
Guzel dusun guzel olsun bu olumsuzluk yasayinca hep oyle olacak gibi geliyo ama bence bu kez saglikli cunku testin koyulasiyodu
inşallah hepimiz için güzel şeyler olur. gönlümüzdeki hayırlısıyla gerçekleşir.

süper inşallah ağlıkla artar. gecen ay kan testi yaptırmış mıydın? Kaç çıkmıştı?
geçen ay battan bir gün önce 13 çıkmıştı. şimdi battan 4 gün önce neredeyse 10 katı çıktı. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin. 12. gün hamile kalmışım. döngüm 35 oysa ki ovu testi falan hikaye. ben bu işleri hiç anlamadım.

geçen ay battan bir gün önce 13 çıkmıştı. şimdi battan 4 gün önce neredeyse 10 katı çıktı. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin. 12. gün hamile kalmışım. döngüm 35 oysa ki ovu testi falan hikaye. ben bu işleri hiç anlamadım.
o nedenle diyorlar ya regl bitiminden sonra ilişkiye başlanmalı diye... ovuyla takip her zaman doğru sonuç vermeye biliyor:KK51:

Ilk hamileligimde de annem beni gormustu denizde bi bebek gormus benim bebegimmis ama kucagimiza alamamisiz hatta gorunce annem arayip hamile misin dedi degilim demistim iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ama kurtaj oldum zaten kucagimiza alamamisiz ayy inşallah malum oluyodur ya

İnş canımmmm benimmm yaaa allah hepimize nasip etsin

Doktor bana bu ay direk söyledi ovulasyon testlerim güvenilir değil bakma ona diye benim de dongum 30 35 arası ve bu ay 11.gün yumurtladim doktor takip etti

Doktor bana bu ay direk söyledi ovulasyon testlerim güvenilir değil bakma ona diye benim de dongum 30 35 arası ve bu ay 11.gün yumurtladim doktor takip etti
en doğrusu adet biter bitmez gün aşırı yapmak. benim sadece 11-12 günler oldu. ondan sonra annemde kaldım sonra rahimde yara olduğunu öğrendim. cinsel hayatım bitti. :confused:

en doğrusu adet biter bitmez gün aşırı yapmak. benim sadece 11-12 günler oldu. ondan sonra annemde kaldım sonra rahimde yara olduğunu öğrendim. cinsel hayatım bitti. :confused:

Evet hatırlıyorum, hiç umudum yok diyordun ama bak sonuç ne oldu :) Bizim de bu ay sadece 9, 15 ve 16. günlerde oldu, başka da yok. Kısmet bu işler.

Evet hatırlıyorum, hiç umudum yok diyordun ama bak sonuç ne oldu :) Bizim de bu ay sadece 9, 15 ve 16. günlerde oldu, başka da yok. Kısmet bu işler.
insanlar tek ilişkiyle hamile kalıyor. üçüncü kez hamile kalıyorum. bir şey anladıysam bu işten ne olayım. arkadaşım 30 günde bir adet oluyor. sadece 15-16 da ilişki oldu. hamile kaldı. benim döngüm 35 sen git 12 de hamile kal. ovu testim de hep pozitifti yine. en iyisi teste bakmamak.

Back