- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.501
Dil altı püf noktası yani. Bende ağızdan ölçerim arada bi ama düzenli takipte değilim . Bide hamilelik olursa Ateş sabit mi yoksa yükselirmi Nasıl anlıycaz
canım bende ondan şüphelendim eşim kan testi yaptır dedi ısrarla ama testte hayalet çizgiye bu kadar sevindiysem değerimi 10-20 görsem havalara uçardım heralde sonrada adet olmaya dayanamazdım dün o nedenle kavga ettik zaten baya azar işittim eşimden konuşmuyoruz erkekler bizi anlamıyor onlara göre her şey normal biz gibi duygusal değillerbir garip oblomov canım aklım hep sende. Kimyasal geçirdin galiba bu ay. Önumuzdeki ay hemen hamile kalırsın sen de bi bakarsin... hepimizin hakkında hayırlısı. Ben geçen ay kimyasal olunca uzulmedim. Kürtaj olmadan kurtuldum diye sevindim kötünün iyisi misali...
Ben bu ay eşime test pozitif dedim gösterdim. Günün geçmeden yapma şu testleri diye kızdı bana. Bir daha da sormadı. Garipler valla...canım bende ondan şüphelendim eşim kan testi yaptır dedi ısrarla ama testte hayalet çizgiye bu kadar sevindiysem değerimi 10-20 görsem havalara uçardım heralde sonrada adet olmaya dayanamazdım dün o nedenle kavga ettik zaten baya azar işittim eşimden konuşmuyoruz erkekler bizi anlamıyor onlara göre her şey normal biz gibi duygusal değiller
Sonuç 104 çıktı kızlar ama iki gün sonra tekrar yaptiracagim o zaman belli olur. Hala kimyasal olacakmış gibi geliyor.
Ilk hamileligimde de annem beni gormustu denizde bi bebek gormus benim bebegimmis ama kucagimiza alamamisiz hatta gorunce annem arayip hamile misin dedi degilim demistim iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ama kurtaj oldum zaten kucagimiza alamamisiz ayy inşallah malum oluyodur yaCanim beni de ben değil başkaları beyaz elbiseli hamile görüyor bi kaç kişi arayıp rüya anlatıyor anlamadım gitti
Inşallah hepimizin gonlundeki olur..Canım sonucun gayet güzel çıkmış maşallah, sakın moralini bozma. 2 güne inşallah en az 2 katı olur değerin.
canım olumlu düşün olumlu olsun çok sevindim inşallah 2 gün sonra 2ye katlarSonuç 104 çıktı kızlar ama iki gün sonra tekrar yaptiracagim o zaman belli olur. Hala kimyasal olacakmış gibi geliyor.
Guzel dusun guzel olsun bu olumsuzluk yasayinca hep oyle olacak gibi geliyo ama bence bu kez saglikli cunku testin koyulasiyoduSonuç 104 çıktı kızlar ama iki gün sonra tekrar yaptiracagim o zaman belli olur. Hala kimyasal olacakmış gibi geliyor.
süper inşallah ağlıkla artar. gecen ay kan testi yaptırmış mıydın? Kaç çıkmıştı?Sonuç 104 çıktı kızlar ama iki gün sonra tekrar yaptiracagim o zaman belli olur. Hala kimyasal olacakmış gibi geliyor.
doğru diyorsun. kaç gündür kimyasal diye diye kafayı bozdum.canım olumlu düşün olumlu olsun çok sevindim inşallah 2 gün sonra 2ye katlar
inşallah hepimiz için güzel şeyler olur. gönlümüzdeki hayırlısıyla gerçekleşir.Guzel dusun guzel olsun bu olumsuzluk yasayinca hep oyle olacak gibi geliyo ama bence bu kez saglikli cunku testin koyulasiyodu
geçen ay battan bir gün önce 13 çıkmıştı. şimdi battan 4 gün önce neredeyse 10 katı çıktı. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin. 12. gün hamile kalmışım. döngüm 35 oysa ki ovu testi falan hikaye. ben bu işleri hiç anlamadım.süper inşallah ağlıkla artar. gecen ay kan testi yaptırmış mıydın? Kaç çıkmıştı?
o nedenle diyorlar ya regl bitiminden sonra ilişkiye başlanmalı diye... ovuyla takip her zaman doğru sonuç vermeye biliyordoğru diyorsun. kaç gündür kimyasal diye diye kafayı bozdum.
inşallah hepimiz için güzel şeyler olur. gönlümüzdeki hayırlısıyla gerçekleşir.
geçen ay battan bir gün önce 13 çıkmıştı. şimdi battan 4 gün önce neredeyse 10 katı çıktı. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin. 12. gün hamile kalmışım. döngüm 35 oysa ki ovu testi falan hikaye. ben bu işleri hiç anlamadım.
Ilk hamileligimde de annem beni gormustu denizde bi bebek gormus benim bebegimmis ama kucagimiza alamamisiz hatta gorunce annem arayip hamile misin dedi degilim demistim iki gun sonra hamile oldugumu ogrendim ama kurtaj oldum zaten kucagimiza alamamisiz ayy inşallah malum oluyodur ya
Doktor bana bu ay direk söyledi ovulasyon testlerim güvenilir değil bakma ona diye benim de dongum 30 35 arası ve bu ay 11.gün yumurtladim doktor takip ettidoğru diyorsun. kaç gündür kimyasal diye diye kafayı bozdum.
inşallah hepimiz için güzel şeyler olur. gönlümüzdeki hayırlısıyla gerçekleşir.
geçen ay battan bir gün önce 13 çıkmıştı. şimdi battan 4 gün önce neredeyse 10 katı çıktı. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin. 12. gün hamile kalmışım. döngüm 35 oysa ki ovu testi falan hikaye. ben bu işleri hiç anlamadım.
en doğrusu adet biter bitmez gün aşırı yapmak. benim sadece 11-12 günler oldu. ondan sonra annemde kaldım sonra rahimde yara olduğunu öğrendim. cinsel hayatım bitti.Doktor bana bu ay direk söyledi ovulasyon testlerim güvenilir değil bakma ona diye benim de dongum 30 35 arası ve bu ay 11.gün yumurtladim doktor takip etti
en doğrusu adet biter bitmez gün aşırı yapmak. benim sadece 11-12 günler oldu. ondan sonra annemde kaldım sonra rahimde yara olduğunu öğrendim. cinsel hayatım bitti.
Canım inşallah kimyasal falan diildir bebiş vardır sen olumlu düşün Allah hepimize nasip etsin inşallah ya : )Sonuç 104 çıktı kızlar ama iki gün sonra tekrar yaptiracagim o zaman belli olur. Hala kimyasal olacakmış gibi geliyor.
Sonuç bildir bizedemerhabalar kızlar... ara sıra giriyorum yeni gördüm yazdığınızı M melekler-engelchen :) . çatlatma iğnesinin ardından bekleyiş bugün bitecek galiba. akşama kan vereceğim. hayırlısı bakalım :) bu arada bat 1 eylüldü.
insanlar tek ilişkiyle hamile kalıyor. üçüncü kez hamile kalıyorum. bir şey anladıysam bu işten ne olayım. arkadaşım 30 günde bir adet oluyor. sadece 15-16 da ilişki oldu. hamile kaldı. benim döngüm 35 sen git 12 de hamile kal. ovu testim de hep pozitifti yine. en iyisi teste bakmamak.Evet hatırlıyorum, hiç umudum yok diyordun ama bak sonuç ne oldu :) Bizim de bu ay sadece 9, 15 ve 16. günlerde oldu, başka da yok. Kısmet bu işler.
inşallah sağlıkla gelsin. rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Canım inşallah kimyasal falan diildir bebiş vardır sen olumlu düşün Allah hepimize nasip etsin inşallah ya : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?