EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canım buda bugün yaptığım hcg hafif bi çizgi var ama anlayamadım normalde bembeyaz çıkardı geçen aylarda bu ay anlamadım ben ya bunu da bi yorumlarmisiniz bir garip oblomov

Eklentiler

• 2016-09-05 15.25.08.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 37
Canım buda bugün yaptığım hcg hafif bi çizgi var ama anlayamadım normalde bembeyaz çıkardı geçen aylarda bu ay anlamadım ben ya bunu da bi yorumlarmisiniz bir garip oblomov
canım benimde buna benzer çıkmıştı hatta daha fazla pembelik vardı bariz belliydi bir sürü nokta nokta şeklinde. kontrast yapılınca daha belliydi.4 gün sonra tekrar test yaptığımda negatifi gördüm. sende bata yakın tekrarla canım hayırlısı olur inşallah hakkında

Canim benim bat geçti ama 5 gun erken oldum ben bide batım çok saçma ayy ne biliyim ya beklicem bakalım 9 ay sonra anlarız

Ca
nım bu Ateş ölçme çok mantıklı geldi . Herkeste aynımı olur acaba

Ca

nım bu Ateş ölçme çok mantıklı geldi . Herkeste aynımı olur acaba

Derece olarak herkeste aynı olmaz, ancak bata 1 hafta kalan filan ısının gitgide düşerek seyretmesi maalesef hamilelik olmadığı anlamına geliyor. Bir de doğru sonuç almak için uyanır uyanmaz, yataktan çıkmadan ve mümkünse dil altından ölçmek gerekiyor.

Aaa dil altından mı ana benim farenjitim var hep ateş gibi ağzımın içi boğazlarım yanıyor sürekli sağlıklı olmaz ki o şekilde

Kızlar bu arada eşimi aradım test sonucumu söylemek için. Bana daha önce, "Test sonucunu alınca yumurta kaliteni görmüş olacağız. Bakalım Keskinoğlu mu, yoksa Bili Bili mi çıkacak?" diyordu. Keskinoğlu sanırım.

Not: Bili Bili Bim'de satılan yumurtanın markası

Bildiğim kadarı ile sabah 06.00 ile 09.00 arasında ve hep aynı saatte ölçmek gerekiyormuş. Ben her sabah 6 gibi ölçüyorum.
Dil altı püf noktası yani. Bende ağızdan ölçerim arada bi ama düzenli takipte değilim . Bide hamilelik olursa Ateş sabit mi yoksa yükselirmi Nasıl anlıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…