- 20 Nisan 2016
- 177
- 93
- 48
- 35
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.481
merhabalar kızlar... ara sıra giriyorum yeni gördüm yazdığınızı M melekler-engelchen :) . çatlatma iğnesinin ardından bekleyiş bugün bitecek galiba. akşama kan vereceğim. hayırlısı bakalım :) bu arada bat 1 eylüldü.titiz gelin nbr Nerelerdesin. ?
canım benimde buna benzer çıkmıştı hatta daha fazla pembelik vardı bariz belliydi bir sürü nokta nokta şeklinde. kontrast yapılınca daha belliydi.4 gün sonra tekrar test yaptığımda negatifi gördüm. sende bata yakın tekrarla canım hayırlısı olur inşallah hakkındaCanım buda bugün yaptığım hcg hafif bi çizgi var ama anlayamadım normalde bembeyaz çıkardı geçen aylarda bu ay anlamadım ben ya bunu da bi yorumlarmisinizbir garip oblomov
canım benimde buna benzer çıkmıştı hatta daha fazla pembelik vardı bariz belliydi bir sürü nokta nokta şeklinde. kontrast yapılınca daha belliydi.4 gün sonra tekrar test yaptığımda negatifi gördüm. sende bata yakın tekrarla canım hayırlısı olur inşallah hakkında
nım bu Ateş ölçme çok mantıklı geldi . Herkeste aynımı olur acabaKızlar bata 6 gün kaldı. Bugün doktora gittim. Son günlerde akıntım olduğunu ve kasıklarımın ağrıdığını söyledim. Muayene etti ve batın bölgemde biraz sıvı birikmesi olduğunu, muhtemelen yumurtamın çatlamış olabileceğini söyledi. Güzel haber kist filan oluşmamış (bu ay Klomen kullanmıştım ama çatlatma iğnesine gerek yok demişti). Yalnız canımı sıkan bir konu var, her gün 36,6 olarak sabitlenen ateşim bu sabah ölçtüğümde 36,4'tü. Umudumu yitirmek istemiyorum ama sanırım bu ay da hamile kalamadım. Ben de test yapmadan hamile olmadığımı buradan anlıyorum işte.
Her sabah aynı saatlerde ölçüyorum, 36,2 ya da 36'yı gördükten bir gün sonra regl oluyorum hiç şaşmaz.
Ekleme: Bugün akşamüstü progesteron testimin sonucunu alacağım. Test sonucunu alınca doktor yine kontrole çağırdı. Bu yüzden çarşamba günü tekrar gideceğim.
Ca
nım bu Ateş ölçme çok mantıklı geldi . Herkeste aynımı olur acaba
Aaa dil altından mı ana benim farenjitim var hep ateş gibi ağzımın içi boğazlarım yanıyor sürekli sağlıklı olmaz ki o şekildeDerece olarak herkeste aynı olmaz, ancak bata 1 hafta kalan filan ısının gitgide düşerek seyretmesi maalesef hamilelik olmadığı anlamına geliyor. Bir de doğru sonuç almak için uyanır uyanmaz, yataktan çıkmadan ve mümkünse dil altından ölçmek gerekiyor.
Aaa dil altından mı ana benim farenjitim var hep ateş gibi ağzımın içi boğazlarım yanıyor sürekli sağlıklı olmaz ki o şekilde
Kan verdim. 5 te çıkacak... yinw kimyasal mı bakalım ne çıkacak
Ayy yok o fenaymış dil altından deneyeyim ben her sabah merak ettim :)Yok canım bir sorun olmaz yine de merak etme. Denemesi bedavaBir diğer yer de vajina içinden ama bana zor gelir diye denemiyorum bile :)
Ayy yok o fenaymış dil altından deneyeyim ben her sabah merak ettim :)
Teşekkür ederim çabalarımız hayırlı sonuçlar verir inşallah :)Bildiğim kadarı ile sabah 06.00 ile 09.00 arasında ve hep aynı saatte ölçmek gerekiyormuş. Ben her sabah 6 gibi ölçüyorum.
Dil altı püf noktası yani. Bende ağızdan ölçerim arada bi ama düzenli takipte değilim . Bide hamilelik olursa Ateş sabit mi yoksa yükselirmi Nasıl anlıycazBildiğim kadarı ile sabah 06.00 ile 09.00 arasında ve hep aynı saatte ölçmek gerekiyormuş. Ben her sabah 6 gibi ölçüyorum.
hayırlı haberlerle gel inşallah canımKan verdim. 5 te çıkacak... yinw kimyasal mı bakalım ne çıkacak
Teşekkür ederim çabalarımız hayırlı sonuçlar verir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?