EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

eee süper o zaman neden kara kara düşünüyorsun yarını da değerlendirin canım.inşallah tutar güzel haberlerle gelirsin

eee süper o zaman neden kara kara düşünüyorsun yarını da değerlendirin canım.inşallah tutar güzel haberlerle gelirsin
Sperm kalitesi duser diye tedirginim ben esim 37 yasinda hatta 37.5 :) yastan dolayi kalite duser mi cok olunca diye düşünüyorum ilk hamileligimde tek iliskiyle hamile kalmistim hatta hamile kalmayayim diye kalkip yikamistim akitmistim spermleri falan aslinda bu nasip oldugunun en guzel gostergesi :)

Merhaba
Beni de listeye ekler misiniz :) bat 1 ekim ...

Progesteron kac cikti canim senin

Canım benim gün aşırı değil bildiğin hergundu hatta 24 saat dolmadan iki kez filandi....hemen seyreltiyoruzz.
Kahveyi dikkate alacağım..bakalım nasip.eğer eylülde hamile kalırsam ablası ile aynı zamanda doğacak minnakimm..

Ahh emineemm bende ayni dertten muzdaribim :) nasil seyreltecegim onu dusunuyorum :)

Hergn mu oha:))) kiz bekleyn azck sperm biriksn:)) ama enerjinize hayranm. Gun asiri yap yumurtan catlaynca uc gun ust uste yap cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…