• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ben kendi adıma sizi üzdüysem özür diliyorum, bu söylediklerinizi ister istemez üzerime alındım. Biz buradaki bazı arkadaslar ile birlikte oldukca uzun aylardır sevincimizi de üzüntümüzü de paylastıgımız icin aramızda sanal da olsa bir arkadaslık olustugunu düsünüyordum, biraz safmısım demek ki :) Mart-nisan ayından beri hamilelik konuları acılıyor, o zamanlardan beri de hamile kalanlar sevinclerini paylasırlardı, ben sahsen onlar adına cok mutlu olurdum. Ben biraz buna istinaden yazıyordum buraya, kimseyi gücendirmek ya da üzmek istemezdim. Tekrar özür diliyorum.

Kendinize iyi bakın, gercekten dualarım sizlerle. Umarım herkes güzel haberlerini alır en kısa sürede.
Aynen canım biz aylardır birlikteyiz. Senin güzel haberlerini almak hiç üzmez beni. Tam tersi çok seviniyorum. Öyle yazanlar da "ben üzülmüyorum ama başkaları üzülür yazmış" zaten.

:KK73::KK70::KK70::KK70::KK70::KK73:(gülün kızlar gülün ata sporu tabi)

yesa yesa yok canım nerdee hamilelik tek yaptığım sporla kaldım.:KK49:
Sen nerelerdesin aklimdasin ne yaptı ne etti acaba die.

Anladım canım hayirlisi

Ben bu ay pek kafamı takmadan deneyim dedim bat da vermedim buralarda da çok takilmadim öyle yapınca oluyormus ya onu deneyimdedim hadi bakalım :)

canım sıkkın. :cry:
dün tedavimin 6. günüydü yumoşları kontrole gitmiştim doktora yumoşların gelişimi çok iyi gidiyor maşallah.
ama tek tüpümde sıvı birikimi gördü doktor ultrasonda.
daha detaylıca konuşmadık ama sanırım alalım tüpü diyecek netten araştırdığım kadarıyla.
keyfim şevkim çok kaçtı ağladım dün hep.

dün tedavimin 6. günüydü yumoşları kontrole gitmiştim doktora yumoşların gelişimi çok iyi gidiyor maşallah.
daha detaylıca konuşmadık ama sanırım alalım tüpü diyecek netten araştırdığım kadarıyla.
Canim hic internetten okuduklarinla uzme kendini internette tirnagim kirildi yazsan kansersin diye cikiyo doktorunla detayli gorusene kadar kafani bulandirma

Canim hic internetten okuduklarinla uzme kendini internette tirnagim kirildi yazsan kansersin diye cikiyo doktorunla detayli gorusene kadar kafani bulandirma

yarın tekrar kontrolüm var detaylıca konuşacağım çünkü çok kafama takıldı.
eşimde sıkıntı var diye tüp e başladık bende de sıkıntı çıktı.

Vee intherain kirmizi kartla oyun dışı kaldi :duduk: bugün regl oldum kizlar.. M melekler-engelchen cnm yeni bat 5 ekim listeyi güncelleyiver sana zahmet..
Bu arada yarin yürüyüşe basliyorum kafami dagirmak icin. Ilk hamileligimde de spora basladigim ay hamile kalmistim, sonra kimyasal gebelik oldu orasi ayri.. bu ay da boyle deneyelim bakalim..

Geçmiş olsun. Üzülme. Dua et Allaha Sığın

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

:dua::dua::dua::dua::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200:

BAT TARİHLERi VE UYGULAMALAR

@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

@YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

rebelliousxx rebelliousxx 6 Eylül

@Beklemek_zor 7 Eylül

@solitarywoman 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@birdgirl 8 Eylül

@i006 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)

@LadeyNa 12 Eylül

@hiranur3419 14 Eylül

@bm-1991 14 Eylül

@tostos16 14 Eylül

@mtkt 15 Eylül

@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)

@nannen1 15 Eylül

@Rabiak 15 Eylül (klomen-folbiol)

@tdsozlem 16 Eylül

@amelia2 17 Eylül

@yagmur0790 18 Eylül

@xDerinMavix 18 Eylül

@beren20 18 Eylül

@myssteriouss 18 Eylül

Kuzugiller Kuzugiller 19 Eylül

@kubito 19 Eylül

Ayla ak Ayla ak 20 Eylül

@Tutuy 20 Eylül

@ayllllliiiin35 22 Eylül

@freedoommmmm 30 Eylül

Emineeemm Emineeemm 30 Eylül (Kendisi hayıt kürü -kocası keçi boynuzu pekmez kullanacak)

@Zilan92 30 Eylül

rebelliousxx rebelliousxx 1 Ekim

intherain intherain 5 Ekim (Spor yapacak)

EYLÜL HAMiLELERi :KK46::KK46::KK46::KK46:

1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )

2) morordek ( ovulasyon test kullandi)

3) Pelukk

4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )

Back