- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.301
Kuzumm internet yoktu ya şimdi de eşimden çekiyorum interneti özledim valla burayı. Soğan suyu sanırım bende de işe yaramadı. Pko var bende doktora gittiğimde hala gözüküyodu kistcikler. progestorana baktı yumurtlama olmuyomuş. Bende bir haftadır bal+çörekotu+tarçın yiyorum. Pazartesi randevum var doktora gidecem bakalım neler olacak :) adetimde gecikecek gibi.Canimm sen nasılsın? Benim soğan cücüklemedi.2 gün rotarli adet oldum...ama soganları cucükleyenler oldu....
Doktor bana folbiol yazdı onu kullanıyorum canım. Ama bildiğim kadarıyla çoğu aynı ismi farklı.iyi akşamlar
folik asit kullanmak istiyorum da ben en iyi marka nedir tavsiyesi olan var mı..
Doktor bana folbiol yazdı onu kullanıyorum canım. Ama bildiğim kadarıyla çoğu aynı ismi farklı.
Aynı değil mi acaba. Hap benimki içinde 50 tane var.tamam canım bana da dün folio yazdı dr, ssk karşılamıyomuş da 44 tl ymiş fiyatı, iyi mi diye merak ettim boşa almıym en azından saol canım
Senin dediğin daha farklıymış içinde b12 de varmış. Ama fiyatı pahalı.tamam canım bana da dün folio yazdı dr, ssk karşılamıyomuş da 44 tl ymiş fiyatı, iyi mi diye merak ettim boşa almıym en azından saol canım
Senin dediğin daha farklıymış içinde b12 de varmış. Ama fiyatı pahalı.tamam canım bana da dün folio yazdı dr, ssk karşılamıyomuş da 44 tl ymiş fiyatı, iyi mi diye merak ettim boşa almıym en azından saol canım
Bende esim tlfndan takılıyorum canım tlfonm bozuldu...inşallah gittiğinde yumurtaciklar burdayız der.yarar bal-tarcinnn.Kuzumm internet yoktu ya şimdi de eşimden çekiyorum interneti özledim valla burayı. Soğan suyu sanırım bende de işe yaramadı. Pko var bende doktora gittiğimde hala gözüküyodu kistcikler. progestorana baktı yumurtlama olmuyomuş. Bende bir haftadır bal+çörekotu+tarçın yiyorum. Pazartesi randevum var doktora gidecem bakalım neler olacak :) adetimde gecikecek gibi.
İnşallah canım sende kullanabilirsin adetin 2. günü başlayıp 10 gün kullanıyosun. Tadı da kötü değil :) kürlerle kafayı yiyecem yakında :)Bende esim tlfndan takılıyorum canım tlfonm bozuldu...inşallah gittiğinde yumurtaciklar burdayız der.yarar bal-tarcinnn.
Senin dediğin daha farklıymış içinde b12 de varmış. Ama fiyatı pahalı.
Senin dediğin daha farklıymış içinde b12 de varmış. Ama fiyatı pahalı.
Canım bende hayitotu kullancam eksik yanım yok yani.İnşallah canım sende kullanabilirsin adetin 2. günü başlayıp 10 gün kullanıyosun. Tadı da kötü değil :) kürlerle kafayı yiyecem yakında :)
Bende kullanıyorum adıda folicide gayet güzel :))iyi akşamlar..
folik asit kullanmak istiyorum da en iyi marka nedir tavsiyesi olan varsa sevinirim..
Canım bende aldım onu bi kaç kez içtim sonra içemedim. Acı boğazımı yaktı.Canım bende hayitotu kullancam eksik yanım yok yani.
Önce eve varıp aktardan almam lazım.bakalım hepsi bi umut bi vesile..olacak olduktan sonra hertürlü olur.sadece vakitlerini bekliyor kuzucuklar.
Bende kullanıyorum adıda folicide gayet güzel :))
Her zamn biralardayim cnm. Hep dualarmdasinz inanki. Ovu kist falan yoksa doktorun onerisi adetin 11. Gununden sonra iki gune bir yapmak 4 defa. Sonra birak dio. Ben de oyle basladm ama ovu testnde kirmizi olan gun uc gun ust uste yaptm sonra da biraktk zaten. Yani gun asiri yapiosan sık yapmakla alakali bi sknti oldugunu dusunmuyrm. Keci boynuzu spermler icin birebir bide ben her iliski oncesi kahve icirdm mutlaka. Ya aslnda naparsan yap bebis kismetini beklio. Bakma biz ugrasioz cogu hamile insann hic bu lardan haberi yok:)Kullanmazmiyim canım 1 senedir kullanıyorum folik asit.artık depolanmistir :) ..şimdi 3. Ay deneme bitti nasipse 4. Aya Ya Bismillah diyeceğiz...kaliteli yumurta ve spermler için onerin var mi?...Fazla birlikteliğimiz oluyor acaba seyreltsek mi?
Beni bırakmayın bak.arada yoklayin..cinsiyet vs..sizde benim dualarimdasiniz.sağlıkla gelsin o teyzesinin gülleri..
Canım bende aldım onu bi kaç kez içtim sonra içemedim. Acı boğazımı yaktı.
ovu testi konusunda 4 gün üst üste kalmış çoğu bayan hatta biriyle konuştuğumda 4 gün üst üste ilişki hamileleri diye değiştircez grubun adını demiştiKizlar benim persembe de cok koyuydu ovulasyon testim cuma da koyuydu ama cuma aksam 7 de yaptigim biraz daha acik gibiydi persembe sabah cuma sabah ve bugun sabah iliski oldu aslinda bugun degil de yarin olsun istiyodum ben takvime gore pazar catlayacak cunku simdi ben yarin da yapsam cok mu ustuste olur? ilişki olunca testte yapmadim aksam yaparim artik
Benim onu kandirmama gerek yok ki o beni kandiriyo ona kalsa bugun aksam bi daha yapalim yarin da iki kere yapalim olur falan diyo :) bi de ruyamda erkek bebege hamileydim annem bi tane kiz getiriyo bu senin kizin diyo yok anne ben hamileyim oglum olacak benim diyorum almiyorum kizi :)ovu testi konusunda 4 gün üst üste kalmış çoğu bayan hatta biriyle konuştuğumda 4 gün üst üste ilişki hamileleri diye değiştircez grubun adını demiştieşini kandırabilirsen yap 3 gün olmuş ne güzel 4 günle garantilersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?