EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canimm sen nasılsın? Benim soğan cücüklemedi. 2 gün rotarli adet oldum...ama soganları cucükleyenler oldu....
Kuzumm internet yoktu ya şimdi de eşimden çekiyorum interneti özledim valla burayı. Soğan suyu sanırım bende de işe yaramadı. Pko var bende doktora gittiğimde hala gözüküyodu kistcikler. progestorana baktı yumurtlama olmuyomuş. Bende bir haftadır bal+çörekotu+tarçın yiyorum. Pazartesi randevum var doktora gidecem bakalım neler olacak :) adetimde gecikecek gibi.

Bende esim tlfndan takılıyorum canım tlfonm bozuldu...inşallah gittiğinde yumurtaciklar burdayız der.yarar bal-tarcinnn.

Bende esim tlfndan takılıyorum canım tlfonm bozuldu...inşallah gittiğinde yumurtaciklar burdayız der.yarar bal-tarcinnn.
İnşallah canım sende kullanabilirsin adetin 2. günü başlayıp 10 gün kullanıyosun. Tadı da kötü değil :) kürlerle kafayı yiyecem yakında :)

İnşallah canım sende kullanabilirsin adetin 2. günü başlayıp 10 gün kullanıyosun. Tadı da kötü değil :) kürlerle kafayı yiyecem yakında :)
Canım bende hayitotu kullancam eksik yanım yok yani.
Önce eve varıp aktardan almam lazım.bakalım hepsi bi umut bi vesile..olacak olduktan sonra hertürlü olur.sadece vakitlerini bekliyor kuzucuklar.

Canım bende hayitotu kullancam eksik yanım yok yani.
Önce eve varıp aktardan almam lazım.bakalım hepsi bi umut bi vesile..olacak olduktan sonra hertürlü olur.sadece vakitlerini bekliyor kuzucuklar.
Canım bende aldım onu bi kaç kez içtim sonra içemedim. Acı boğazımı yaktı.

Kizlar herkese gunaydiiin. Guzel haberler aldigimiz guzel bir cumartesi gunu olur insallah. Bata kaldi 8 gun, heyecan yine dorukta! Birkac gundur beyaz kremsi akintim var ve atesim hep 36,6'da sabit gidiyor. Baska da bir seyim yok. Ne gogus ne de kasik agrisi.. Birazdan cikip pregesteron testi icin kan vermeye gidecegim. Pazartesi gunu de dr randevum var. Eger bu da gol degilse histereskopi icin tarih belirlememizi isteyecegim :) Sizde ne var ne yok bakalim?

Her zamn biralardayim cnm. Hep dualarmdasinz inanki. Ovu kist falan yoksa doktorun onerisi adetin 11. Gununden sonra iki gune bir yapmak 4 defa. Sonra birak dio. Ben de oyle basladm ama ovu testnde kirmizi olan gun uc gun ust uste yaptm sonra da biraktk zaten. Yani gun asiri yapiosan sık yapmakla alakali bi sknti oldugunu dusunmuyrm. Keci boynuzu spermler icin birebir bide ben her iliski oncesi kahve icirdm mutlaka. Ya aslnda naparsan yap bebis kismetini beklio. Bakma biz ugrasioz cogu hamile insann hic bu lardan haberi yok:)

Kizlar benim persembe de cok koyuydu ovulasyon testim cuma da koyuydu ama cuma aksam 7 de yaptigim biraz daha acik gibiydi persembe sabah cuma sabah ve bugun sabah iliski oldu aslinda bugun degil de yarin olsun istiyodum ben takvime gore pazar catlayacak cunku simdi ben yarin da yapsam cok mu ustuste olur? ilişki olunca testte yapmadim aksam yaparim artik

ovu testi konusunda 4 gün üst üste kalmış çoğu bayan hatta biriyle konuştuğumda 4 gün üst üste ilişki hamileleri diye değiştircez grubun adını demişti eşini kandırabilirsen yap 3 gün olmuş ne güzel 4 günle garantilersin

Benim onu kandirmama gerek yok ki o beni kandiriyo ona kalsa bugun aksam bi daha yapalim yarin da iki kere yapalim olur falan diyo :) bi de ruyamda erkek bebege hamileydim annem bi tane kiz getiriyo bu senin kizin diyo yok anne ben hamileyim oglum olacak benim diyorum almiyorum kizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…