EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Oh oh masallh belirtiler artsn insallh miden bulansn bisi olmaz acikma bende baya belirgn bi belirtydi hep acim:)

Kızlar ben öğlen test yaptım negatif çıktı 10 15 dk başında bekledim çıkmadı sonra gittim 45 50 dk sonra filan bir geldim silik çizgi ben şok sonra bir daha yaptım farklı idrar ile ama bu sefer saatler geçti çıkmadı diğer silik olan test de saatler sonrasında iyice açıldı başta uçuk pembeydi gittikçe beyazlasti şuan varla yok arasında foto yukleyemiyorum

Ala ala tamm cnm sakin ol. Sen yarn bi test daha yap ucuzlardan al. Zaten batina yakin oldgn icin cikar ilk idrarla yap.

Eve geldim teste baktim yoktu o hayalet cizgide kayboldu umut falanda kalmadi bu ay icin bayramda ogrenmek cok istiyordum dinlenirim diye seviniyordum simdi bayramda adet olcam bayramim zehir olcak. Regl olursam bat vermicem sanirim girmemde buraya ovu falanda yapmicam kafam rahat olsun istiyorum

Kızlar bugün yine kan testi yaptirdim 162 ye çıkmış Çok sukur ama hala akinti devam ediyor pembesi gelmeye başladı
Canım bence de ihmal etme git hemen
21. günde mi ölctürdün canım? Eger öyleyse progesteronun gayet iyi, yumurtan catlamıs. Hcg icin erken olabilir bilemiyorum

Cnm sakin ol ya. Daha var batina olmadi bekle adet gununde yaparsn bi ovu testi sonrada idrar yaparsn. Nereye kaybolack cizgi kurumustr o silikti zaten

Dünkü teste mi bakiyorsun hala :) Tabi kaybolur. Yeni test yapmalisin ama çok erken. Doktorlar gününüz geçmeden yapmayın diyor. Ben bu ayı degerlendirmis olsaydım 10 eylülde yapacaktim. Bir daha kimyasal görmek istemiyorum. Haberim olmasın. Insan üzülüyor. Sen pazara kadar bekle. O zaman çıkar..

Kızlar tutamadım yine kendimi ovu testi alicam bilduklerinizi paylasirmisiniz yanında ultrason erken gebelik testi almak mi mantıklı normal test mi

Kizlar ovulasyon testinde cift cizgiyi gordukten ne kadar sonra catliyo yumurta? Bizim sabah iliski oldu ama ben hic yatmadim hatta kalktim dus aldim kahvalti hazirladim pazar catlayacak yumurtam diye ama ovulasyon testi yaptim bugun kopkoyu cizgi yarin sabah tekrar iliski olsa mi ne dersiniz? Ben bu ay hicbi sey yapmayacaktim güya bu takmamis halim :)

Ya ikinci kez yumurtalar oynuo ya da hamilesn cnm bosuna boyle olmaz:)

Canım sen bi gebelik testi patlat bence :)

Yok bir daha günüm geçmeden yapmam. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay 12. Günden sonra ilişki olmadı. 35 günde bir regl oluyorum o yüzden hamile de olamam. Ovu testi yapıp kendi kendime eğleniyorum. Çift çizgi çıkıyor hoşuma gidiyor

Canm yarn ve diger gun canm ben uc gun ust uste yapip birakmistm

Yarn cikackmis kan alacm die iki damarimi patlattilar canm cok yandi zaten
Ay onlar ne biçim hemşire allahım ya çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende yarın için iyi bi doktor buldum ultrasona baktırcam çok heyecanlıyım yaa inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…