- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.041
Rica ederm sekerm:)Tşk ederim cvp için
tamam canım sağol :) bat tutuyor musunuz benim 14 eylül
Evet kaydederim sayfa 1 etamam canım sağol :) bat tutuyor musunuz benim 14 eylül
Bayramla ne alaksi warbenimde 2 gün oldu adet olalı eşim bu aydan çok umutluydu üzüldü bu ayda bayram girdi araya kaldık ekime artık umudum falan kalmadı olmayacak
Şaka yaptım kız. Sence kese görünür mü ki gitsemKocamn nazar boncugu war gormuyn mu sen nie gitmedn doktora kese falan gornmusttr vitamn falan yazardi
çünkü tam ovilasyon zamanım bayrama denk geliyor ve memlekete gidiyoruzBayramla ne alaksi war
5_6 haftada ve 1000 nin ustndeyse gorunur diolar cnm zaten sonrada kalp atisi senn nerden baksan 6 haftasi wardrŞaka yaptım kız. Sence kese görünür mü ki gitsem
Cnm bayramn ucuncu gunu falan gidin ya nie kaciriosnz koca ayi. Orda bi seklde uygun zamn bulamaz misnz pekiçünkü tam ovilasyon zamanım bayrama denk geliyor ve memlekete gidiyoruz
Ay inşallah ağzından bal damlıyo5_6 haftada ve 1000 nin ustndeyse gorunur diolar cnm zaten sonrada kalp atisi senn nerden baksan 6 haftasi wardr
Üzülme canım insaAllah ekim son beklediğin ay olur hemen tutunur miniğim sağlıcakla hayirlabenimde 2 gün oldu adet olalı eşim bu aydan çok umutluydu üzüldü bu ayda bayram girdi araya kaldık ekime artık umudum falan kalmadı olmayacak
Cnm cok cok gecmis olsn dinlen iyice. Canm benm adetime 5 gun kala artk kipkirmiziydi ama sana 9 gun kala olani ataym orda biraz daha pembeydikızlar dün kaza atlattık otobüs kırmızı ışıkta geçmeye çalıştı öyle bir fren yaptı ki soldan gelen araca çarpmamak için otobüs doluydu da eşimin üstüne doğru hamle yaptım tutunuyordum ama baya kastım kendimi belim kasıklarım çok ağrıdı zaten ağrım vardı berbat bir gece geçirdimhala sızı şeklinde bel ve kasık ağrım var
Gazel2110 canım 11buçukta ovu yaptım çizgi var ama kıpkırmızı değil yumurtam çatlamadan önceki kırmızılık gibi seninkiler bariz kırmızı mı çıkıyordu gerçi benim daha çok var ya hormon yükselmemiş olabilir ya da kutum boş olabilir
Imom kullanin arkadaslar hem bebege iyi geliyor hem hamile kalmanizi kolaylastiriyor bilginizeAdı ne senin folik asitin
benim bunun biraz açığı canım.. valla iş yerindeyim oturamıyorum boşluğuma falan ağrı giriyor arada rahim içim sızlıyor sanki kasıklarımı okşuyorum bebeğim büyüyor musun diyeCnm cok cok gecmis olsn dinlen iyice. Canm benm adetime 5 gun kala artk kipkirmiziydi ama sana 9 gun kala olani ataym orda biraz daha pembeydi
Test yapsanaKızlar benim ağrım geçti dün gecede biraz ağrıdı ama şuan iyiyim geçen ayda böyle olmuştu ara ara ağrım oldu sonra adet oldumnolur bu ay olmayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?