EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

kızlar dün kaza atlattık otobüs kırmızı ışıkta geçmeye çalıştı öyle bir fren yaptı ki soldan gelen araca çarpmamak için otobüs doluydu da eşimin üstüne doğru hamle yaptım tutunuyordum ama baya kastım kendimi belim kasıklarım çok ağrıdı zaten ağrım vardı berbat bir gece geçirdimhala sızı şeklinde bel ve kasık ağrım var
Gazel2110 canım 11buçukta ovu yaptım çizgi var ama kıpkırmızı değil yumurtam çatlamadan önceki kırmızılık gibi seninkiler bariz kırmızı mı çıkıyordu gerçi benim daha çok var ya hormon yükselmemiş olabilir ya da kutum boş olabilir

Cnm cok cok gecmis olsn dinlen iyice. Canm benm adetime 5 gun kala artk kipkirmiziydi ama sana 9 gun kala olani ataym orda biraz daha pembeydi

Eklentiler

• 20160827_162307.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 48
Cnm cok cok gecmis olsn dinlen iyice. Canm benm adetime 5 gun kala artk kipkirmiziydi ama sana 9 gun kala olani ataym orda biraz daha pembeydi
benim bunun biraz açığı canım.. valla iş yerindeyim oturamıyorum boşluğuma falan ağrı giriyor arada rahim içim sızlıyor sanki kasıklarımı okşuyorum bebeğim büyüyor musun diyehamile değilsem çok gülcem halime regl kanıyla konuşurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…