- 28 Haziran 2016
- 3.429
- 2.544
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #2.081
Kirmizili ne kiz:)Kırmızılı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirmizili ne kiz:)Kırmızılı
Çift kırmızılı bir test. Allah herkese nadip etsinKirmizili ne kiz:)
Hoşgeldinizmerhabalar arkadaslar ben rabia 26 yasimdayim bi tane oglum var 8 yasinda oglum olurkende baya ugrastik simdi ikinci bebisi istiyoruz nasipse lakin olmadi hayirliain gecen sene dusuk yaptim. gecen ayda cok agrilarim vardi birseyler var di hissetim goguslerim kasiklarim cok siddetli agriyorlardi kan verdim adetime bir hafta varken dayanamadim 0.38 cikti dr gebelik yok dedi zaten gunum gelmeden yaptirmistim ama sonuc adet gordum yani
aminn allahim herkese nasil etsin hakkimizda hayirlisini nasip etsin ilk onceÇift kırmızılı bir test. Allah herkese nadip etsin
hosbuldukk canimHoşgeldiniz
Amin hayırlı ve sağlıklı inşallahaminn allahim herkese nasil etsin hakkimizda hayirlisini nasip etsin ilk once
Beklenen adet tarihin ne?hosbuldukk canim
aynen canım günler geçmiyo pazar bir gelse geçecekteerkende öğrenmek istemiyorum bu sefer değer yükseldi mi keseyi kalp atışını görcez mi telaşı başlıcakSana gonderdgm ilk olan adete 9 gun vardi daha pembe hergun koyulasio. Sen adetine 3 gun ya da 4 gun kala once ovu yap alistira alistira olsn ben oyle yaptm t c den koyu olunca hemen gebelk yaptm o da kopkoyuydu. Yani hcg degern ne kadr yuksekse ovu da onkadr yuksek cikio. Senn ondan daha pembe olabilir cnm ay heyecanliym ya senin adina puff gunler gecmio ki
15 canim bugun yumurtlama gunum tam ben 28 gunde bir adet goruyorum bu ay dr gittim bir senedir gitmedim en son dusukte gitmistim bu ay gittim dedim idrar kesemde yanma cikti allaha sukur intihap gecmis. bakti madem istiyorsun klomen yazicam dedi bu ay onu yuttum folix asit verdi onuda yutuyorum bakalimBeklenen adet tarihin ne?
beni mi canimSeni de listeye kaydedeyim
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
@Masal_ayaz 1 Eylül
@Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
@titiz gelin 3 Eylül
@asi45melek 3 Eylül (ovulasyon testi)
@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
@YESIMBOZ 5 Eylül
@intherain 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
@rebelliousxx 6 Eylül
@Beklemek_zor 7 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
@i006 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@hiranur3419 14 Eylül
@bm-1991 14 Eylül
@tostos16 14 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
@nannen1 15 Eylül
@Rabiak 15 Eylül
@tdsozlem 16 Eylül
@amelia2 17 Eylül
@yagmur0790 18 Eylül
@xDerinMavix 18 Eylül
@beren20 18 Eylül
@myssteriouss 18 Eylül
@nefertiti989 19 Eylül
@kubito 19 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
@Tutuy 20 Eylül
@ayllllliiiin35 22 Eylül
M melekler-engelchen 27 Eylül
@freedoommmmm 30 Eylül
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
2) morordek ( ovulasyon test kullandi)
3) Pelukk
Sayfa 1 de listeye kaydettimbeni mi canim
1. sayfada beklenen ama hiç gelmesini istemediğimiz adet tarihlerimizi yazıyor M melekler-engelchen ona göre takip ediyoruz bir birimizi bu ay inşallah sana da uğurlu gelir ben telaşlı bir beklemedeyim dün adete 8 gün varken test yaptım hayalet çizgi gördüm bakalım 7 gün sonunda ne olacakbeni mi canim
ah oylemi cok guzel ins kalirsin ya1. sayfada beklenen ama hiç gelmesini istemediğimiz adet tarihlerimizi yazıyor M melekler-engelchen ona göre takip ediyoruz bir birimizi bu ay inşallah sana da uğurlu gelir ben telaşlı bir beklemedeyim dün adete 8 gün varken test yaptım hayalet çizgi gördüm bakalım 7 gün sonunda ne olacak
ins kalirsin canim. bende bu ay dr gittim klomen verdi 5 tane yklomen folbioluda hergun kahvaltidan sonra yutuyorum okadarBende bu ay hamile olmayi cok istiyorum folik asitde folibiol kullananiz varmi bana mg az gibi geliyor