ŞEKER GİBİ İKİ YANINDAN BÜZMELİ KESELER VAR ONLARDAN ALIP İÇİNE LAVANTA KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÜSTLERİNEDE PAPATYALAR :kedi: YAPINCA RESMİNİ KOYARIM CANIM GÜZEL OLUYOR AMA HAYIRLISIYLA Bİ ALALIM =) BU ARADA KONUMUZUN BAŞLIĞIMI DEĞİŞMİŞ BANAMI ÖYLE GELDİ?
Kızlar valla bende hiiç heyecan yoktu
ben zaten heyecandan çok stres yaşayan bi insanımdır
12 gibi çıktım evden
kuaföre gittim
Allahtan saçım başım istediğim gibi oldu
sonra fotoları çektirdik
sonrada nişan yapılacak mekana gittik
benden çok sevgilim heyecanlıydı
ben sanki başkasının nişanıymış gibi gayet sakindim walla :)
canım öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin maşallah sen sorunsuz bi şekilde halletmişsin, ben fotolarını maalesef göremedim, şu kuaför işini bende çok düşünüyorum sen netarafta gittin kuaföre adı neydi belki bana yakınsındır, benim için de bir fikir olur:)
annensiz bi nişan ve düğün düşünme bence benim kayınvalidemde gelmez düğün salonuna çok çalgılı yerlere cafe tuttuk biz oraya gelicek inşallah sende cafe tarzı bi yer düşün annenlede konuş beraber karar verin benim kararım önemli değilmi bi kere olucak bu işler falan de kıyamaz anneler kızlarına hihoyyyt
kaç kere konuştum nuh diyor peygamber demiyor
nişan cafede nasıl olurki sadece takı takılıp giderlermi hiç bilmiyorum
nişanı atlatsam düğün var oda ayrı bir sorun
benim annem kıyıcak bana:
düğün içinde iki katlı biyer tutalım dedim sen oynamalı yerde olmazsın diyorum onu bile kabul etmiyorlar
ablamda annem ve akrabalarım yüzünden düğün yapmamıştı
akrabalrım bile ablama düğün yaparsak biz gelmeyiz demişlerdi banada ayınısını yapıcaklar
rezil olduğumun resmidir resmen
kaç kere konuştum nuh diyor peygamber demiyor
nişan cafede nasıl olurki sadece takı takılıp giderlermi hiç bilmiyorum
nişanı atlatsam düğün var oda ayrı bir sorun
benim annem kıyıcak bana:
düğün içinde iki katlı biyer tutalım dedim sen oynamalı yerde olmazsın diyorum onu bile kabul etmiyorlar
ablamda annem ve akrabalarım yüzünden düğün yapmamıştı
akrabalrım bile ablama düğün yaparsak biz gelmeyiz demişlerdi banada ayınısını yapıcaklar
rezil olduğumun resmidir resmen
ya benim için hiç farketmez aslında düğün nikah yada başka bişiy
sevgilimle aile yapılarımıda çok zıt evin tek oğlu düğünümü kesnlikle oynamalı istiyoruym diyor o da haklı aslında kenince yemeklide çok pahalıya patlar bana altından çıkmayız
ablalarım ve abim bişiy demyolar babamda üstelemz okadar ama oda istemez
en mantıklısı yinede evde yapmak galiba nişanı bir atlatıyımda düğünüde sora düşünürm artık
yorumlarınız için teşk ederim kızlar isteme söz nişan bayramdan sora 1 ay içinde olucak
işallah atlatırım o günleri sorunsuz
Valla Dün Teklifi Aldım Fakat Ne Zaman Olur Bilemediğimden Size Katılıp Katılmama Konusunda Kararsız Kaldım Kızlar..
Hepinize Mutluluklar Dilerim
Valla Dün Teklifi Aldım Fakat Ne Zaman Olur Bilemediğimden Size Katılıp Katılmama Konusunda Kararsız Kaldım Kızlar..
Hepinize Mutluluklar Dilerim
DRN DRN NASIL GİDİYOR HAZIRLIKLAR YAKLAŞTIKÇA YAKLAŞIYOR HEYECAN DORUKTA VALLA SENİN NASIL =) SOOOONNNN 54 GÜN
o zaman aramıza hoşgeldin canım a.s.
Hoşgeldiinnsositososito
iyi şimdilik sadece onun alyansı kaldı
ben heyecandan ölmessem iyiyimmm
senin nasıl gıdıyor neler yapıyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?