Nişan Eylül de Nişanlanacak Olan Yok mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

EVET DEĞISMISbilmiyorumkismile

KESELERI MERAK EDIYORUMMM

canım öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin maşallah sen sorunsuz bi şekilde halletmişsin, ben fotolarını maalesef göremedim, şu kuaför işini bende çok düşünüyorum sen netarafta gittin kuaföre adı neydi belki bana yakınsındır, benim için de bir fikir olur:)

benimde eylülde olucak kısmetse şimdiden okadar stresliyimki
offff napıcam ben ya nasıl ataltıcam nerde yapıcam hala karar vermedim
benim ailem evde yada mevlütlü istiyor
ben evde istemiyorum sığmazlaz çünkü
karşı tarafda oynamalı istiyor
deliricem ben ya
kimse bana sormuyor ne istiyorsun diye
annem de öyle bir inatki düşünün oynamalı yaparsam ne nişana nede düğünüme gelirim diyor
napıcam kızlar akıl verin

annensiz bi nişan ve düğün düşünme bence benim kayınvalidemde gelmez düğün salonuna çok çalgılı yerlere cafe tuttuk biz oraya gelicek inşallah sende cafe tarzı bi yer düşün annenlede konuş beraber karar verin benim kararım önemli değilmi bi kere olucak bu işler falan de kıyamaz anneler kızlarına hihoyyyt

saol canım darısı başınıza inşallah
ben Ankara Dikimevinde bi kuaföre gittim

kaç kere konuştum nuh diyor peygamber demiyor
nişan cafede nasıl olurki sadece takı takılıp giderlermi hiç bilmiyorum
nişanı atlatsam düğün var oda ayrı bir sorun
benim annem kıyıcak bana:
düğün içinde iki katlı biyer tutalım dedim sen oynamalı yerde olmazsın diyorum onu bile kabul etmiyorlar
ablamda annem ve akrabalarım yüzünden düğün yapmamıştı
akrabalrım bile ablama düğün yaparsak biz gelmeyiz demişlerdi banada ayınısını yapıcaklar
rezil olduğumun resmidir resmen

bak canım en iyisi sen nişanı evde sade bi törenle yap düğünüde yemekli yapabilirsin yada masrafsız nikahtan anneni kırma derim bence ama böyle şeylerde bi kere oluyor sende haklısın ALLAH yardımcın olsun baban ablan falan ne dıyor bu duruma onlardamı mevltlü istiyorlar

bence rsuperisinin soyledıgı cok mantıklı nısanı evde yaparsın
düğün içinde yemekli olabılır annenı kırmamalısın nasılsa dugunden sonra ayrılacaksın
evlenmeden son bırsey ıstıyorlar bence bunu yerıne getırmelısın
en azından annenın sevdıgın ıcın yapmalısın
belkı böylesı daha hayırlıdıropuyorumnanaktan

ya benim için hiç farketmez aslında düğün nikah yada başka bişiy
sevgilimle aile yapılarımıda çok zıt evin tek oğlu düğünümü kesnlikle oynamalı istiyoruym diyor o da haklı aslında kenince yemeklide çok pahalıya patlar bana altından çıkmayız
ablalarım ve abim bişiy demyolar babamda üstelemz okadar ama oda istemez
en mantıklısı yinede evde yapmak galiba nişanı bir atlatıyımda düğünüde sora düşünürm artık
yorumlarınız için teşk ederim kızlar isteme söz nişan bayramdan sora 1 ay içinde olucak
işallah atlatırım o günleri sorunsuz

bi nişan geçsinde gerisi kolaydır eminim canım ALLAH yardımcın olsun anneciğini kırmadan üzmeden inşallah kaydirigubbakcemile2 nikah yapın sonrada eğlenceye gidin canım gençler olarak onudamı kabul etmezler?

Valla Dün Teklifi Aldım Fakat Ne Zaman Olur Bilemediğimden Size Katılıp Katılmama Konusunda Kararsız Kaldım Kızlar..

Hepinize Mutluluklar Dilerim

iyi şimdilik sadece onun alyansı kaldı
ben heyecandan ölmessem iyiyimmm

senin nasıl gıdıyor neler yapıyorsunn

bizde bu hafta içinde altın işlerini halledicez ALLAH'ın izniyle. keselerimi alamadım bi aksilik yüzünden haftasonu inşallah bu hafta alıcam davetiyeler için erkenmi sence canım ? ya bide ben nişanlığımı özledim ya unuttum nasıl bişeydi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…